Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2018.01.12

A sztereo erősítők fejlődése

A manapság kapható sztereo erősítők már szinte mind rendelkeznek az integrált erősítők tulajdonságaival. A legújabb modellekben a gyártók még USB DAC-ot is beépítettek a készülékekbe.
A Hi-Fi sztereo erősítők között ma már számtalan fajtát megtalálunk. Az ár érték arányt nézve, a jobb készülékek már mind fel vannak szerelve digitális audio bemenetellel, és már sok modellnél aktív mélynyomó kimenetet is találunk. Többek között a piacon már olyan készülékeket is megtalálhatunk, melyekkel internet rádiózhatunk, illetve a számítógéppel összekapcsolva a gépen található zenéket is könnyedén lejátszhatjuk az otthoni hálózaton keresztül. A Hi-Fi sztereo erősítők egyik legjobb márkájának a Marantz bizonyul. A legújabb készüléke, amely a PM8006 névre lett keresztelve, sokkal sokoldalúbb, mint az elődjei. A Marantz sokunk által ismert világmárka, büszkén mutatja be a legújabb modelljét, amely a legfejlettebb audio technológiákkal van felszerelve.

A Marantz PM8006 sokoldalú erősítő, tele van minőségi alkatrészekkel, és a kategóriában a legkorszerűbb áramköri dizájnt alkalmazták. Az eredmény egy nem csak látványos, de mindent megmozgató audio minőséget nyújtó és kiegyensúlyozott, finom, részletgazdag hangzást biztosít. A Marantz PM 8006 erősítője 2x70W-os teljesítménnyel rendelkezik 8 ohm-on és ez mellett a szimmetrikus áramkörök biztosítják a tökéletes egyensúlyt a tér leképzésben. A piacon kapható erősítők között az egyik legjobb hangminőséget a PM8006 biztosítja, és mind ez a magas minőségű alkatrészek és a Current Feedback HDAM technológiának köszönhető. Valamint a gyors és nagysebességű tápegységeknek. Az egyik legjobb ár/érték arányú erősítőről beszélhetünk.

Vissza