Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2017.08.29

REGA készülékek bemutatótermünkben!

2017 szeptember 1-től új gyártó termékeit üdvözölhetjük kínálatunkban! A Rega készülékek közül (első körben) főleg az integrált erősítő szegmensből kínálunk bemutatótermünkben meghallgatási lehetőséget, a későbbiekben természetesen igyekszünk minél több Rega készüléket bemutatni, meghallgatását biztosítani.

 

 

A REGÁT Roy Gandy alapította 1973-ban elkötelezetten azzal az céllal, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt.  Ahogyan egyik alkalommal Roy mondta: „Soha nem a Hi-Fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”.

Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza me napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. Ezeken túl a Rega teljes termék portfóliót - CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. Lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

Néhány év szünet után 2017. áprilisban megérkeznek Magyarországra a REGA termékek. Hosszas egyeztetések és tárgyalások után az Allegro Audio Kft. nyerte el a a Rega termékek magyarországi disztribútori jogait. Cégünknél eltökélten törekszünk arra, hogy átadjuk a zene szeretetét a vásárlóknak, hogy segítsünk életre kelteni a ZENÉT a Rega termékek által.  A készülékek széles palettáját nyújtjuk az érdeklődőknek az Allegro Audio Bemutatóteremben Egerben.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

Vissza