Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2017.05.25

Micromega M-One 150 integrált erősítő

Hamarosan itt van a Micromega M150 integrált erősítő

A Micomega M150 nemsokára megérkezik és a müncheni High End Shown már bemutatták az M300-at, ami egy 300W-os monoblokk. A francia Micromega több, mint húsz éve tervezi és gyártja digitális és analóg audio "hi-fi" berendezéseit, melyek közül számos készüléket már a világ legjobbjának is kikiáltottak.

M150_640.jpg 

 

A Micromega készülékei ötvözik a legmagasabb szintű, hű zenei reprodukciót, a forradalmi esztétikát, a megbízhatóságot és a felhasználóbarát kezelhetőséget. A Micromega egyike azon audio cégeknek, akik igazán megváltoztatták a hifi zenei reprodukció világát annak érdekében, hogy megvalósuljon a tökéletes egyensúly a technikai innováció és a minőség között. A Micromega legfontosabb célja a "Kutatás, az innováció és a fejlesztés". A legendás hangminőség és ár/érték arány mellett a világszínvonalú gyártás és megbízhatóság a garancia arra, hogy a cég növekedjen a piacon és emellett a vásárlóik is elégedettek legyenek.

 

A Micromega M150 az M-One sorozat második tagja. A sorozatban széleskörűen alkalmazzák a legújabb digitális technológiákat, miközben megtartják a hagyományos AB osztályú erősítők legfőbb előnyeit.

 

M150 conectivity_640.jpg

 

Ez erősítő számos csatlakozási protokollt támogat, így gyakorlatilag minden típusú jelforrás csatlakoztatható hozzá. Megtalálható rajta USB, S/P DIF Toshlink, így kezeli a PCM, DSD et DoP (DSD over PCM) jeleket 768kHz mintavételi frekvenciánál 32bites felbontásig és a DSD audio streaming-et 11,2 MHz-ig. Az analóg csatlakoztathatóságra sem lehet panasz. A jelforrás csekély terhelése mellet, 1 Mohm impedanciával képes aszimmetrikus jeleket fogadni, de a szimmetrikus vonalszintű jelek fogadására is alkalmas. Ezenkívül MC/MM lemezjátszó hangszedők is kapcsolhatók rá egy alacsonyzajú bemeneten keresztül. Természetesen az ethernet csatlakozók alkalmassá teszik a NAS szervereinken lévő zeneszámok is elérésére is.

A kimenetek között nemcsak a Micromega által tervezett speciális aranyozott banán és villás hangszóró csatlakozások találhatók meg, hanem az előerősítő kimenete is, XLR csatlakozókon keresztül. Van egy kimenet a mélynyomó részére is, mely 400 Hz-es aluláteresztő szűrővel van ellátva. Ezen kívül megtalálható rajta egy fejhallgató kimenet, ami binaurális lehallgatást tesz lehetővé egy analóg eszköz a SHARC DSP segítségével.

 

MARS_640.jpg

 

Az M150 az M.A.R.S  (Micromega Acoustic Room System) forradalmian új szobakorrekciós rendszert alkalmazza, mely egy 3,5mm jack aljzaton keresztül csatlakoztatható mérőmikrofon segítségével, minden típusú szoba esetén optimális lehallgatásra hangolja a rendszert.

 

Mobils.jpg

 

Mint ahogy ez ma már elvárás az M 150 egy dedikált mobil alkalmazással távvezérelhető, amire iOS és Android op. rendszerrel működő mobil eszközeink is alkalmasak.

 

Az M-150 az erőforrás-korrekciós funkció (PCF) alkalmazásával és az hangerősítő komponensek megduplázásával különbözik az M-100-tól, ami jelentősen javítja a teljesítményt; 2 X 150W 8 ohmos (2 x 300W 4 ohmos), így az M-100 2 X 100W 8 ohmos (2 x 150W 4 ohmos) teljesítményt nyújt.

 

M150 colours_640.jpg

 

Az M150 két kijelzővel rendelkezik, eggyel az előlapján és eggyel a tetején. Ez alkalmassá teszi arra egy bútor tetején vagy falra szerelve használjuk, mindkét felhasználásban esztétikus megjelenést nyújtva. Az M150 több színben elérhető.

audiovideo-trend.hu

Vissza