Új jelszó kérése
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Akciós Hírlevél
TOP termékek

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2017.03.14
Isotek újdonság - Isotek Evo3 Corvus

Tiszta áramból sosem elég

Az elektromos szűrőkben szakértő IsoTek bemutatott egy új tápelosztót, amely összesen 9 kimenetének köszönhetően, hatékony kiegészítője lehet összetett hifi és házimozi rendszereknek.

EVO3 Corvus néven jelentették be az IsoTek legújabb, relatív belépő kategóriás tápelosztóját. Az alumínium házba épített szűrő a régebb óta futó Polaris alapjaira épül. Részét képezi a 30 dB-es rádiófrekvenciás jelzavar csökkentés, az ezüst bevonatú OFC (oxigénmentes réz) belső kábelezés és az egymástól független kimenetek. Az elkülönített csatlakozókat kiemelten fontosnak tartja a cég, hozzátéve, hogy ezzel ellentétben, a legtöbb hagyományos elosztónál egy szálon osztozik valamennyi csatorna. A szétválasztás hiányából fakadnak olyan hibák, mint a differenciális módusú zajok, így viszont - a gyártó szerint - nem kell ilyesmitől tartanunk.

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

Az IsoTek saját védelmi rendszerével ellátott elosztó legfeljebb 3680 W folyamatos töltést képes biztosítani. Alkalmazása értelemszerűen azoknak javasolt, akik még nem rendelkeznek semmilyen szűrővel, ugyanakkor sok eszközt (akár komplett házimozi rendszert) szeretnének a sztenderd, ún. koszos áramnál tisztábbal táplálni. Az eszköz az IsoTek "Discovery" szegmensébe tartozik, vagyis legfeljebb kb. egymillió forint összértékű rendszerekben képes legjobban kifejteni pozitív hatását.

IsoTek EVO3 Corvus tápszűrő

Az IsoTek EVO3 Corvus tápelosztó már itthon is rendelhető 200 000 forintos áron, tartozékainak részét képezi egy IsoTek EVO3 Premier tápkábel is. Utóbbival már találkozhattak korábbi tesztjeink közt olvasóink, ill. hamarosan az újoncra is visszatérünk, egy kimerítő cikk keretein belül.

av-online.hu

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.