Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2017.03.01

Lavardin Technologies erősítők

Kínálatunkat egy igen különleges gyártó erősítőivel bővítettük, aki nem más mint a Lavardin Technologies. Az 1996-ban alakult Lavardin filozófiája egyszerű, ámbár igen sokat mondó:

"A kutatásaink ott kezdődnek, ahol mások feladják."


A francia eredetű, mai napig Franciaországban készülő Lavardin erősítők töretlen népszerűségnek örvendenek a Focal tulajdonosok körében is, hiszen olyan összhang figyelhető meg, ami más erősítők esetében nem feltétlen tapasztalható.

Készülékeikre összességében jellemző: az átgondolt tervezés, a megszámlálhatatlanul sok teszteléssel töltött munkaóra, a szolgáltatások és bemenetek minimálisra csökkentése...magyarul: a zene előtérbe helyezése! Erre csak egy példa, hogy a Lavardin erősítők mellé tartozékként kapott távvezérlőn is kizárólag a hangerőt lehet szabályozni.

 A Lavardin Technologies filozófiáját mi sem tükrözi jobban, mint hogy az elsőként megjelent Model IT integrált erősítő 1996-2016-ig, azaz 20 éven keresztül volt elérhető a bemutatótermek kínálatában, számos nemzetközi elismerésével pedig a top erősítők képzeletbeli ranglistájára is felkerülhetne. A hosszú pályafutása azonban nem lehet véletlen, hiszen ami jó, az jó és nem érdemes változtatni rajta. A modell fennállásának 15. évfordulójára készítette el az IT 15 integrált erősítőt a Lavardin, mely az IT tovább finomított változata volt.

2016 novemberében jelentette be a Lavardin Technologies az erősítő kínálatának megújítását, ennek keretein belül érkeztek meg az új modellek, mégpedig az ISx, az ISx Reference, az ITx és az ITx 20 high end erősítők.

Vissza