Új jelszó kérése
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Akciós Hírlevél
TOP termékek

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2017.03.01
Lavardin Technologies erősítők

Kínálatunkat egy igen különleges gyártó erősítőivel bővítettük, aki nem más mint a Lavardin Technologies. Az 1996-ban alakult Lavardin filozófiája egyszerű, ámbár igen sokat mondó:

"A kutatásaink ott kezdődnek, ahol mások feladják."


A francia eredetű, mai napig Franciaországban készülő Lavardin erősítők töretlen népszerűségnek örvendenek a Focal tulajdonosok körében is, hiszen olyan összhang figyelhető meg, ami más erősítők esetében nem feltétlen tapasztalható.

Készülékeikre összességében jellemző: az átgondolt tervezés, a megszámlálhatatlanul sok teszteléssel töltött munkaóra, a szolgáltatások és bemenetek minimálisra csökkentése...magyarul: a zene előtérbe helyezése! Erre csak egy példa, hogy a Lavardin erősítők mellé tartozékként kapott távvezérlőn is kizárólag a hangerőt lehet szabályozni.

 A Lavardin Technologies filozófiáját mi sem tükrözi jobban, mint hogy az elsőként megjelent Model IT integrált erősítő 1996-2016-ig, azaz 20 éven keresztül volt elérhető a bemutatótermek kínálatában, számos nemzetközi elismerésével pedig a top erősítők képzeletbeli ranglistájára is felkerülhetne. A hosszú pályafutása azonban nem lehet véletlen, hiszen ami jó, az jó és nem érdemes változtatni rajta. A modell fennállásának 15. évfordulójára készítette el az IT 15 integrált erősítőt a Lavardin, mely az IT tovább finomított változata volt.

2016 novemberében jelentette be a Lavardin Technologies az erősítő kínálatának megújítását, ennek keretein belül érkeztek meg az új modellek, mégpedig az ISx, az ISx Reference, az ITx és az ITx 20 high end erősítők.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.