Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2015.11.26

Dynaudio Emit hangfal-család

Dynaudio Emit hangfal-család

 

Házimozi vagy sztereó rendszerünket alapvetően meghatározó hangfal kiválasztása talán az egyik legnehezebb feladat és szinte időigényesebb mint az összes többi komponens és a kábelek kiválasztása, hiszen a lehető legfontosabb szempont az általa nyújtott hangminőség és a hozzá kapcsolódó felhasználói élmény egyaránt.

Hangfal kínálatunkból a sokak számára bizonyára jól ismert Dynaudio hangsugárzó termékeit ajánljuk, melyek kifejezetten a legigényesebb felhasználóknak készülnek, a mai napig is Dániában. 2015 év végén érkezett meg Magyarországra az első Dynaudio Emit szállítmány, melyet azonnal a szívünkbe zártunk. A megjelenésével és - bejáratást követően - hangzásvilágával is egyedülállónak tekinthető, kitűnő ár-érték aránnyal büszkélkedhető Dynaudio Emit hangfal család minden tagja már elérhető és bemutatótermünkben szinte otthoni körülmények között meghallgatható.

Dynaudio Emit hangfalcsalád - Emit M10, Emit M20, Emit M30, Emit M15 C

Javasolt azonban nem csak áttanulmányozni a Dynaudio hangfal adatlapját és az alapján dönteni, hogy melyik Emit hangfal illetve hangfalszett összeállítás lesz a választottunk, hanem javasolt ellátogatni bemutatótermünkbe, ahol személyesen is meggyőződhet a kivételes hangzásvilágú Dynaudio Emit hangfalak képességeiről. Egy a számunkra minden szempontból optimális hangfalszett egyedülálló sztereó térábrázolást, filmek esetén pedig kitűnő térhangzást tár elénk, ami a házimozi rendszert új szintre emeli.

A csúcsminőségű alkatrészekből és egyedi tervezésű hangszórókból megépített Dynaudio Emit hangfalak által akár egy élő koncert hallgatójaként érezhetjük magunkat, teljesen átélve a hangszerek által keltett euforikus hatást. Ha kimondottan igényes hangfalak vásárlását tervezzük és szeretnénk a zenei és mozgókép tartalmak valósághű ábrázolását, akkor feltétlenül hallgassa meg az új Dynaudio Emit hangfal családot, melyre a forgalmazó 8 év garanciát vállal.

Vissza