Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hírek - Erősítő, lejátszó és hangfal tesztek - Újdonságok

2016.01.14

A Dynaudio megújította kínálatát

A dán hangfal készítőcég nagy sikereket ért el a stúdiótechnikában és ezekkel az eredményekkel most a gyártó megkínálja az otthoni HiFi rajongókat is.

Az aktív hangfalak konzumer piaca egy olyan nagytapasztalatú gyártóval bővűlt, mint a Dynaudio. Ők már több éve gyártanak ilyen, aktív hangfal típusokat, csak ezek a termékek eddíg a studiók kiváltsága volt. Ez változott most meg, mert a Dynaudio a Xeo sorozat belépésével, már elérhető a nagyközönség számára is. A Xeo 2 monitorsugárzó mellett a nagy teljesítményű Xeo 6 álló hangfallal is előállt, a köztes méret a Xeo 4, így mindenkinek a kívánsága teljesülhet.

 

dynaudio-xeo2_view06_v3_landscape650.jpg 

A képen a Dynaudio Xeo 2 hangfal.

 


A hangfalak közös jellemzője, hogy beépített erősítővel rendelkeznek, aminek köszönhetően direkt bemenetekkel rendelkezik a jelforrásokhoz, így szolgálva a legjobb minőségi hang reprodukálását. A stúdió technikában a fentebbi felépítés már évek óta dívik, továbbá a tengeren túli High-end gyártók is régóta kínálnak efféle megoldásokat. Mindenképpen fontos előre lépés, hogy Európában és Magyarországon is végre kaphatóak ilyen jó minőségű megoldások, mint a Dynaudio-é. A hangfal a beépített Bluetooth modul segítségével a vezeték nélküli zenelejátszást is támogatja a teljes komfort kedvéért. A teljesen digitális erősítővel rendelkező hangfalaknak minden hangszórója külön erősítést kapott, így a multi erősítéssel még inkább számíthatunk a zavarmentes és részletező megszólalásra.

 

xeo2_stander_black.jpg

 

 

A beépített DSP által a hangfal megfelelően alkalmazkodik mindenféle szoba paraméteréhez és a belső feldolgozó processzornak köszönhető a rendkívüli életszerű hangzás.

dyn_xeo_family_white_web.jpg

 

                                   A Dynaudio Xeo család összes tagja: Xeo 2, Xeo 4, Xeo 6.

xeo2_back_black.jpgA Xeo 2 rejtett, hátsó csatlakozásai.

 

Reméljük, hogy egy mindent átfogó tesztelésre kapunk egy példányt, amivel megtapasztalhatjuk a gyár állításait. Sokat várunk tőle, mert a Dynaudio egy híresen jó hangfalgyártó és nem is várhatunk kevesebbet, mint azt az egyenletes fejlődést, amit megszokhattunk tőle.

dynaudio-berlin-13.jpg

forrás: sztereomagazin.hu

Vissza