Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Információk

 • Bizonyos hangfalak kiszállítását, küldését az EU-n belül is vállaljuk díjtalanul!

  Érdeklődjön a lehetőségekről!

  Hivatalos forgalmazó garanciával és szervízháttérrel kínálunk univerzális médialejátszó, házimozi rádióerősítő, Blu-Ray lejátszó, Audioquest kábel, hangsugárzó és Nas file szerver termékeket, melyeket díjtalan házhoz szállítással juttatunk el Önhöz Magyarország teljes területén!
                

   

  A Sounds-Good.hu webáruházunkból az egyszerű vásárlás a legfőbb szempont, hiszen a legtöbb médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típust megtalálja egy helyen, amelyet adott esetben csak részben találna meg egy szaküzletben vagy egy bemutatóteremben. Webáruházunkban az egyes házimozi termékek mellett található ár tartalmazza az Áfa-t  és a díjtalan kiszállításának költségét is. Bizonyos médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típusok ugyan nem állnak azonnal rendelkezésre a Sounds-good.hu aktuális raktárkészletéből, de azokat is rendszerint 2-3 munkanap alatt beszerezzük, hogy Önnek egyszerűbb és gyorsabb legyen a vásárlás. Médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal kínálatunk annyira sokrétű, hogy Vásárlóink 99%-a biztosan talál kedvére való készüléket vagy kábelt. Kiemelt szerepet töltenek be oldalunkon a Dynaudio, Focal, Dali, Audioquest, Marantz, Denon termékek, melyek mindegyikére jellemző a kimagasló kép és hangminőség, valamint a hosszútávú, megbízható működés. Ez köszönhető az egyes médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal típusok megépítési minőségének és a folyamatos fejlesztések eredményének.

  A Sounds-Good.hu segítséget nyújt a megfelelő médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék kiválasztásában, hogy az Ön számára legmegfelelőbb készülékek kerüljenek a birtokába és sokáig megelégedéssel tudja azokat használni. Szükséges végiggondolni azt, hogy milyen típust választunk, hiszen egy átlag ember nem váltogatja naponta készülékeit, hanem rendszerint hosszabb távra vásárolja őket. Persze ez alól kivételt képeznek azok a médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray eszözök, amelyek 1-2 év alatt elavulhatnak az újabbnál újabb formátumok-fejlesztések megjelenése kapcsán. Mindössze annyit szükséges eldöndeni a vásárlást megelőzően, hogy az adott készülékekre mekkora összeget hajlandó ráfordítani és mi az az igényszint, aminek kielégítésére hivatott legyen az új készülék. Hívjon vagy írjon nekünk bátran, hiszen azért vagyunk, hogy Ön a legteljesebb mértékben elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással és a vásárolt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékkel.

  Cégnév / Név: Accuratus Hungary Kft.
  Cím: 4400 Nyíregyháza, Schmidt Mihály utca 11.
  Személyes átvétel itt: Bemutatóterem: 4400 Nyíregyháza, Bocskai utca 62. - Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
  Telefon: +36-30/6701767
  E-mail: info [kukac] sounds-good.hu
  Áruház neve: Sounds Good
  Adószám: 26193324-2-15
  EU adószám: HU26193324
  Cégjegyzék szám: 15-09-084868
  Cégjegyzéket vezető bíróság: Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága
  Bankszámlaszám: 11744003-24413190
  Kapcsolattartó neve: Mandrik Emil
  Kapcsolattartó telefonszáma: +36-30/6701767
  Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] sounds-good.hu
  Külföldről történő utalás: HU91 11744003 24413190 00000000
  Kereskedelmi tevékenység nyilvántartási szám: B-16.593/2017
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » GLS futárszolgálattal (INGYENES)
  A kézbesítés reggelén kap egy sms-t (mobilszám megadása esetén), melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot, amikor a futár várhatóan megérkezik. FONTOS: Megrendeléskor érdemes munkahelyi címet megadni (vagy ahol munkaidőben valaki át tudja venni), hiszen a GLS is munkaidőben szállít!
  gls
  » Személyes átvétel
  Előzetes egyeztetés után lehetőséget biztosítunk a rendelt termékek személyes átvételére bemutatótermünkben.

  A kiszállítás díjtalan, összeghatártól függetlenül!

   
  A megrendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon, munkaidőben. A kézbesítés reggelén kap egy sms-t (amennyiben megadott mobilszámot), melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot (pl.: 10-13 óráig). Amennyiben az időpont nem megfelelő, a csomagszám alapján fel tudja venni a kapcsolatot a GLS ügyfélszolgálatával, egyeztetés céljából. A feladás napján értesítést kap e-mailben a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékkel kapcsolatos csomaginformációval, így megtalálja benne a csomagszámot nyomkövető linkkel, a GLS ügyfélszolgálati számát és a kiszállítás pontos napját.
   
   jelzés: munkanapokon 13 óráig leadott rendelés esetén a következő munkanapon kézbesítjük a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal terméket, amennyiben kollegánk visszaigazolta e-mailben. A péntek délutántól hétfőig, raktáron lévő termékre leadott rendelést várhatóan kedden kézbesítjük. A nem raktári termékek kézbesítése várhatóan 2-4 munkanap.

  A megrendelések teljesítési ideje: az esetek túlnyomó többségében a raktáron lévő médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termékeket a következő munkanapra tudjuk küldeni. A szállítási időre vonatkozó információt minden terméknél feltüntettük. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről Vevő tájékoztatást kap e-mailben vagy telefonon.

 • » ELŐREUTALÁS
  Előre is köszönjük, hogy megtisztel bizalmával, az átutaláshoz szükséges információk:
  Kedvezményezett: Accuratus Hungary Kft,
  OTP Bank: 11744003-24413190
  IBAN: HU91 11744003-24413190-00000000

  Bizonyos nagy értéket képviselő vagy speciális termékek beszerzése kifejezett Vásárlói igény felmerülése alapján történik, kizárólag előreutalásos fizetési mód vagy személyes megrendelés és előleg fizetése mellett. A rendelés leadása előtt érdeklődjön!
  » UTÁNVÉT
  KÉSZPÉNZ vagy BANKKÁRTYA is lehet fizetőeszköz a csomag átvételekor.

  Bizonyos nagy értéket képviselő vagy speciális termék beszerzése kifejezett Vásárlói igény felmerülése alapján történik, kizárólag előreutalásos fizetési mód vagy személyes megrendelés és előleg fizetése mellett. A rendelés leadása előtt érdeklődjön!
  » Bankkártyás fizetés a Simple (OTP Bank) rendszerén keresztül
  simplepay_hu

  Fizetési módok részletesen:

   • Készpénzzel a csomag átvételkor: fizetés az áru átvételekor készpénzben a futárnak. A futárnál nincs bankkártya leolvasó, így nála csak készpénzben tud fizetni.
   • Előreutalás: a rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Ez esetben a megrendelési folyamat végén szükséges jeleznie az ilyen irányú szándékát! Kérésére az átutaláshoz díjbekérőt is küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját vagy a nevét! Az átutalásra vonatkozó információkat e-mailben küldjük el. A rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal megrendelés összegének bankszámlánkon történt jóváírását követően tudjuk teljesíteni a megrendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átfutás (1-2 óra) miatt 1 munkanappal hosszabb lehet a szállítási idő, amennyiben az összeg ! A 13 óráig beérkezett utalások esetén tudjuk feladni aznap a csomagot (amennyiben készletünkből elérhető).

   

  Árak: az internetes áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek pénzneme magyar Forint és tartalmazzák az ÁFA-t, vagyis az Általános Forgalmi Adót. Az ügyfélszolgálatunk által küldött visszaigazolást követően a megrendelés fizetendő végösszege nem változik. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen technikai hiba vagy elírás következtében a piaci ártól jelentősen eltérő, téves ár jelenik meg. Ilyen esetben a rendelt médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék feladása előtt telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt egyeztetés céljából. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért a PBSZ Kft. nem vállal felellőséget. A médialejátszó, házimozi erősítő, Blu-Ray, hangfal termék vásárlásáról kiállított számla minden esetben a küldeménnyel együtt érkezik. Kivételt képez ez alól, ha az Ügyfél máshogy rendelkezik (pl.: ajándék esetén). A számlát a PBSZ Kft. állítja ki (adatokat lásd fent).

 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.