Új jelszó kérése
Akciós Hírlevél
TOP termékek
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lejátszó & DAC

 Sounds Good >Lejátszó & DAC

Sorrend:

12

Marantz SA-11S3 CD / SACD lejátszó

Az Marantz SA-11 CD / SACD lejátszó sorozat harmadik generációs tagjaként az SA-11S3 egy vadonatúj, kétlemezes SACD mechanizmussal és egy új, High Current Audiophile D/A konvertert tartalmaz. Az eredmény egy még kifinomultabb és részletesebb audio lejátszás.

 
1 199 990 Ft
Szín
Naim NAC-N 272 high end előerősítő - streamer

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC-N 272 high end előerősítő / streamer (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 399 990 Ft
Kivitel választás Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim NDX hálózati lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NDX hálózati lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 499 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása Kivitel választás
Naim CDX2 CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim CDX2 CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 699 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Plinius Toko

A Plinius Toko digital audio player valóban egy felsőkategóriás CD játszó + hálózati lejátszó, ami kifinomult hangjának, a beépített DAC-jának és a gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően ajánljuk a Plinius P10 / Kaitaki páros mellé.

 
1 820 000 Ft
Szín
Naim HDX Hard Disk Player - Multimédia lejátszó, CD-ripper

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim HDX Hard Disk Player - Multimédia lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
2 099 990 Ft
Kivitel választás
Marantz SA-10

Marantz SA-10 CD/SACD lejátszó egy vadonatúj, kétlemezes SACD mechanizmussal és egy új, High Current Audiophile D/A konvertert tartalmaz. Az eredmény egy még kifinomultabb és részletesebb audio lejátszás.

 
2 199 990 Ft
Szín
Rega Isis Reference CD lejátszó

Rega Isis Reference CD lejátszó az egyik legjobb ár / érték /minőség arányú CD lejátszó, mely tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
2 705 000 Ft
Naim NDS Reference hálózati lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NDS hálózati lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
2 899 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása Kivitel választás

12

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.