Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házimozi erősítő


Házimozi erősítőt keres? Segítünk a megfelelő házimozi erősítő kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje házimozi erősítő ajánlatunkat! Napjainkban egyre nagyobb az igény az úgynevezett egydobozos megoldásokra, mely igényt tökéletesen kielégítő házimozi erősítő készülék lehet a nappali szórakoztató központja. Természetesen senki ne várja el, hogy egy házimozi erősítő olyan minőségben fog megszólalni zenehallgatáskor, mint egy sztereó erősítő, de a felsőbb kategóriában már vannak kifejezetten zenehallgatásra is ajánlható házimozi erősítő típusok.


Sorrend:

-12%
Denon AVR-X1400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X1400H belépő szintű házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
169 990 Ft
Akció: 149 990 Ft
Kezdete: 2018.01.24
A készlet erejéig!
-15%
Marantz NR1508 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz NR1508 Slim Design Network (hálózatos) házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
199 990 Ft
Akció: 169 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Szín
-16%
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X2400H haladó szintű házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
219 990 Ft
Akció: 184 990 Ft
Kezdete: 2018.01.24
A készlet erejéig!
-16%
Marantz NR1608 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz NR1608 Slim Design Network (hálózatos) házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
249 990 Ft
Akció: 209 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Szín
-13%
Denon AVR-X3400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X3400H középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
319 990 Ft
Akció: 279 990 Ft
Kezdete: 2018.01.24
A készlet erejéig!
Marantz SR5012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR5012 középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
299 990 Ft
Szín kiválasztása
-10%
Denon AVR-X4400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X4400H felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
499 990 Ft
Akció: 449 990 Ft
Kezdete: 2018.01.24
A készlet erejéig!
Szín
Marantz SR6012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR6012 középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
469 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz SR7012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR7012 felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
599 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz MM8077

Kérje egyedi ajánlatunkat! Tapasztalja meg a tökéletes hétcsatonás házimozi élményt a Marantz MM8077 A/V végerősítő - Házimozi végfok készülékkel.

 
649 990 Ft
Marantz AV7704 AV előerősítő - Házimozi processzor

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz AV7704 AV processzor / házimozi előerősítő egyesíti a fejlett DSP és DAC technológiák mellett a kizárólagos Marantz innovációkat, mint a HDAM és az Áram Visszacsatolás.

 
699 990 Ft
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X6400H felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
799 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz SR8012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR8012 csúcskategóriás házimozi erősítőt a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
999 990 Ft
Szín kiválasztása
Denon AVC-X8500H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVC-X8500H csúcskategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
1 099 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz AV8802A

Kérje egyedi ajánlatunkat! Tapasztalja meg a tökéletes házimozi élményt a Marantz AV8802A hálózati házimozi A/V surround processzor / pre-amp / tuner készülékkel, amely egyesíti a fejlett DSP és DAC technológiák mellett a kizárólagos Marantz innovációkat, mint a HDAM és az Áram Visszacsatolás.

 
1 299 990 Ft

Sorrend:

Hi-Fi, Audiophile & High End hangfal, erősítő vásárlás - Nyíregyháza

Házimozi erősítő, média lejátszó, kiegészítő vásárlás - Debrecen

Minőségi házimozi erősítő választékunkból valódi házimozi rendszer alapjait fektetheti le otthonában úgy, hogy vásárlás előtt kollégánk segít a megfelelő házimozi erősítőt kiválasztani. Ebben a kategóriában a különböző Denon, Marantz gyártótól származó házimozi erősítők illetve komponensek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Marantz, Denon házimozi komponenst illetve házimozi erősítőt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt erősítőt, processzort, végfokot illetően, tekintse meg teszt válogatásunkat, hiszen összegyűjtöttük a különböző szakosodott oldalak házimozi erősítő teszt megjelenéseit. Házimozi kategóriában található erősítő árak természetesen bruttó árak.

 

Napjainkban számos házimozi erősítő található az üzletek polcain, illetve elérhető a különböző internetes kereskedésekben. Köszönhetően például a Bluetooth vezetéknélküli technológiának, a rendszerünkben található házimozi erősítőre akár a telefonunkról is "küldhetünk" zenét, így a zenehallgatás szabadsága egy új szintre emelkedik. Napjaink házimozi erősítőire a legmodernebb technológiákkal felszerelt komplett multimédiás központként tekinthetünk, hiszen segítségükkel nem csak a házimozi és a mindennapi zenehallgatás valósulhat meg, hanem a TV nézés, a különböző játékok és a világháló elérése is. Minden gyártó más és más szempontok alapján határozza meg a házimozi erősítő lényeges és elvárt tulajdonságait, így ha Ön is rászánta magát, hogy kicserélje a kiöregedett házimozi készülékét vagy esetleg most jött el az ideje, hogy új házimozi rendszert vásároljon, akkor megmutatjuk, hogy milyen kategóriákba soroljuk ezeket a házimozi készülékeket. A kategóriába sorolás természetesen erősen szubjektív. Az egyes A/V erősítő kategóriákban található készülékeket szinte képtelenség kizárólag ár alapján besorolni, hiszen van olyan gyártó, akinek a belépő szintű modellje is több százezer forint.

 

Belépő szintű házimozi erősítő modelleket azoknak a Felhasználóknak javasoljuk, akik még nem döntötték el, hogy mennyire szeretnének elmélyedni a házimozi elektronikák világában, és jellemzően csak filmnézéshez keresnek jó minőségű megoldást. Középkategóriás házimozi erősítő típusokat azon Felhasználóinknak javasoljuk, akik feljebb lépésre szánták el magukat vagy egyszerűen egy eleve jobb minőséget és több szolgáltatást szeretnének, mintegy szórakoztatóközpontként szeretnék használni a házimozi erősítőt. Audiophile A/V Receiver modelleket azoknak az Ügyfeleinknek javasoljuk, akik "feljebb" lépnének a belépő szintű házimozi rendszerükből, vagy már az első alkalommal egy magasabb kategóriával kezdenének. Ezekre a házimozi AVR termékekre leginkább az jellemző, hogy filmnézésre és zenehallgatásra is jó alternatíva anélkül, hogy két rendszert (sztereó és házimozi) is üzemeltetnék egyszerre...ami nem kifejezetten "asszonybarát". Felsőkategóriás házimozi erősítőket kevesen választanak elsőre, a jellemzőbb inkább a feljebblépés, az előző házimozi rendszerből, amikor elindul az a bizonyos "Hi-Fi bogár", jelen esetben "házimozi bogár". Az ebben a kategóriában szereplő házimozi rádióerősítőkre leginkább jellemző, hogy mind filmnézésre, mind zenehallgatásra kifejezetten jó választás lehet, akár white fülüeknek is. High-End: létezik még egy házimozi erősítő kategória, melyet csak érintenénk pár szóban, ez a High-End. Ebbe a témakörbe nem kívánunk belefolyni, mert már az is komoly vitákat váltana ki, hogy egyáltalán mely házimozi erősítőket lehet ebbe a házimozi kategóriába sorolni. Az ebben a kategóriában szereplő A/V erősítőkre jellemző, hogy külön végerősítő (végfok) és egy különálló házimozi processzor (előfok, előerősítő) együttműködése által érik el a "tökéletes" hangminőséget.

 

Házimozi erősítő kategóriánk a vásárlásra kínált készülékeket ár szerinti felsorolásban jeleníti meg az árban legalacsonyabb AVR készülékektől az árban legmagasabb A/V erősítő készülékekig bezárólag. Alapárnak bármely házimozi erősítő esetén a bruttó vételárat tekintjük, amely tartalmazza a  házhoz szállítás költségét is Magyarország teljes területén. A felsorolásban a kiválasztott házimozi erősítő képére kattintva annak részletes leírására ugrik oldalunk, ahol a további esetlegesen választható opciók és a szorosan hozzá kapcsolódóan megvásárolható termékek kerülnek bemutatásra. A házimozi erősítő képétől balra különböző lenyíló lehetőségeket is találhat, amelyek segítségével bármely kívánt opció pár kattintással könnyedén elérhető. Javasoljuk hogy először a megfelelő házimozi erősítő típust (AVR) válassza ki a kategória oldal tetején található opciók közül. Ekkor a weboldal újratöltődik és csak azokat a házimozi erősítőket jeleníti meg amelyek valóban érdekelhetik Önt. Az esetlegesen feltüntetett lehetőségek könnyedén kiválaszthatók a megfelelő A/V erősítő képei melletti opciós sávból (nem feltétlenül van ilyen). Amennyiben nem egy bizonyos termék keresésével érkezett webáruházunkba úgy a weboldal tetején állandóan elérhető kereső használatát ajánljuk szíves figyelmébe, amellyel a keresett házimozi erősítő paramétereinek megadásával könnyedén listázhatók a webáruházunkban elérhető ilyen szórakoztató elektronikai készülékek, akár bármely márkára szűkítve. A kereséssel létrejött találati listát lehetősége lesz a házimozi erősítők ára szerint növekvő vagy csökkenő felsorolásban, vagy akár ABC sorrend szerint sorba rendezni. Amikor megtalálta a kívánt A/V erősítő készüléket a kategórián belül és meghozta döntését a kívánt házimozi erősítő megvásárlásával kapcsolatban, mindössze annyi teendője van, hogy a kiválasztott AVR készülék kosárba helyezését követően megadja nekünk a pontos szállítási és számlázási adatokat.

 

Sounds-Good.hu online áruházunk kifejezetten a magas minőségű házimozi A/V erősítő készülékek értékesítését tűzte ki célul, ahol a teljes házimozi erősítő kínálatra vonatkozóan hivatalos magyarországi garanciával és díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt házimozi készüléket az Ön által megadott szállítási címre. Köszönhetően a folyamatosan bővülő házimozi erősítő készletünknek és a kedvező árak mellett történő megrendelés lehetőségének, a megrendelt házimozi készülék szállítása akár következő munkanapon is lehetséges, amennyiben a kiválasztott házimozi erősítő készülék vásárlásáról szóló visszaigazolás 13 óra előtt megérkezik internetes áruházunk ügyfélszolgálatára, valamint a rendelt termék rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a rendelt házimozi erősítő kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu online áruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint abszolút mértékben elnyeri a minden minőségi igény kielégítését célul kitűző házimozi erősítő választékunk, de amennyiben ez mégsem így lenne, akkor kérjük, jelezze felénk az Ön által keresett házimozi erősítő típust és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hőn áhított készüléket a lehető leghamarabb eljuttassák Önnek. A magyar internetes kereskedelmi viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu online áruházban található az egyik legszínesebb, raktárról azonnal elérhető házimozi erősítő készülék kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett minőségi szintű házimozi A/V erősítő készülék típust.

 

A számunkra megfelelő házimozi erősítő megtalálása az egyik legnehezebb és legidőigényesebb feladat házimozi rendszer kiépítésekor vagy a meglévő házimozi rendszer frissítésekor, hiszen a számos házimozi erősítő teszten illetve a műszaki adatokon túlmenően a leginkább fontos szempont az általa nyújtott hangminőség, filmnézéskor és lehetőség szerint sztereó anyagok hallgatása közben is. Bemutatótermi bejelentkezés előtt javasolt alaposan átnézni a szórakoztató elektronikai webáruházak kínálatát, hiszen számos házimozi erősítő elérhető az audiophile és online üzletekben, melyek ár/érték aránya sem elhanyagolható. Érdemes a műszaki paramétereket nem kizárólagos szempontként kezelni és inkább a választani kívánt házimozi erősítő méreteit és kinézetét is igyekezzünk helyesen megválasztani a családi béke fenntartása érdekében. Ha például hazaállítunk egy sok helyet elfoglaló AVR készülékkel, akkor közel sem biztos, hogy az "Asszony" lelkesedéssel fogja fogadni az új jövevényt. Vásárlás előtt a házimozi erősítő méretét se hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a döntéshozatali folyamat része, hogy a választott készülék elférjen az adott média szekrényben vagy Hi-Fi állványon, a neki kialakított helyen. Egy igazán minőségi házimozi erősítő lélegzetelállító térhangzást is képes előállítani, a hozzá gondosan válogatott kábelekkel és hangfalakkal, ami a zenehallgatást vagy házimozit egy teljesen új dimenzióba emeli. A kitűnő minőségű alkatrészekből és anyagokból megépített házimozi erősítők által akár élő koncerten vagy egy klasszikus hangversenyen érezhetjük magunkat, teljesen átélve a zene által nyújtott eufórikus érzetet. Ha kifejezetten igényesek vagyunk a zenei és filmes tartalmak tökéletes megszólaltatására, akkor nem engedhetünk a hangminőségből; kizárólag minőségi házimozi erősítő készüléket válasszunk!

 

Hi-Fi, Audiophile & High End hangfal, erősítő vásárlás - Nyíregyháza

Nyíregyháza - Házimozi erősítő, média lejátszó, kiegészítő vásárlás


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.