Black Rhodium Beam Optical

Black Rhodium Beam Optical

Black Rhodium Beam Optical

11 800 Ft

Black Rhodium Beam Optical optikai kábel a Black Rhodium gyári szerelésű optikai kábel családjának tagja.

Warranty in Hungary (year)
Warranty in Hungary (year)

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A 12 hónapos kötelező jótállásnál hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

Warranty in Hungary (year)
Hossz kiválasztása:

Black Rhodium Beam Optical optikai kábel tulajdonságai:

Beam optical is the cable that delivers amazing sounds at the astounding speed of light! Beam optical cables uses high quality plastic fibre conductors for ultra low loss, protected by its attractive black outer jacket.

Beam is terminated with high quality gold plated Toslink connectors and can be used in a wide variety of applications, including HDTV, digital set top boxes, DVD and Blu-Ray players, DAC’s as well as some leading PC and laptop computer equipment.

Beam is available in 1.5m and 2m lengths for convenience and as with all Black Rhodium cables is protected for life with our lifetime warranty.