Black Rhodium Symphony

Black Rhodium Symphony
Black Rhodium Symphony
Black Rhodium Symphony
Black Rhodium Symphony

Black Rhodium Symphony

92 000 Ft

Black Rhodium Symphony RCA/XLR kábel a Black Rhodium gyári szerelésű analóg összekötő kábel RCA vagy XLR csatkakozókkal szerelt változata.

Warranty in Hungary (year)
Warranty in Hungary (year)

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A 12 hónapos kötelező jótállásnál hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

Warranty in Hungary (year)
Hossz kiválasztása:
Csatlakozó kiválasztása:

Black Rhodium Symphony analóg összekötő kábel tulajdonságai:

* Cable manufactured in England
* 2 core screened cable
* Silver plated copper conductors for greater clarity of sound
* Low loss PTFE inner insulation designed for clearer beat and rhythm of music
* Silver plated copper braided screen to eliminate noise and interference
* Advanced quality control of the wire direction in the manufacturing process to ensure consistent superior stereo imaging and low background noise
* Exclusive Black Rhodium post production process delivers improved sound quality

 

SYMPHONY is a very popular screened silver plated copper cable. SYMPHONY is a twin core silver plated high purity copper cable using PTFE inner insulation and close braided silver plated screening which means this cable is ideal for long runs . An extremely popular cable that delivers exceptionally smooth musical reproduction without any hint of harshness aided by the exceptional Eichmann bullet plugs, or high quality gold plated Neutrik XLR connectors. Made in England. Lifetime warranty.

Credit calculator