QED Performance Graphite USB A-B

QED Performance Graphite USB A-B
QED Performance Graphite USB A-B
QED Performance Graphite USB A-B
QED Performance Graphite USB A-B

QED Performance Graphite USB A-B

6 990 Ft

A QED Performance USB A-B Graphite kábel a QED gyári szerelésű USB kábel családjának középkategóriás tagja, mely kitűnő ár/érték arányával számos elismerést tudhat magáénak. Egyéb méretek és USB A-Mini változat rendelésre!

Warranty in Hungary (year)
Warranty in Hungary (year)

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A 12 hónapos kötelező jótállásnál hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

Warranty in Hungary (year)
Hossz kiválasztása:

QED Performance USB A-B Graphite kábel tulajdonságai: hossza 1,0 m

Performance USB is designed specifically for the transmission of high definition digital audio between USB audio components.

Performance USB cable is designed to transmit high definition digital audio between USB audio components (such as a computer or storage device and a high performance DAC) with very low jitter. At QED we have identified that reducing jitter or timing errors within the digital signal makes for cleaner audio transmission, and with USB this is no different. Triple magnetic screening ensures enhanced signal protection and 24k gold plated connectors for enhanced signal transfer. At QED, we offer a lifetime guarantee on all cables.

FEATURES AND BENEFITS

24k Gold plated shielded connectors


Triple electromagnetic screen


Strict adherence to USB 2.0 specification

Ideal for HD Audio DAC applications up to 24 bit 192kHz

QED Lifetime Guarantee


AWARDS AND REVIEWS

Hi-Fi News Editor Choice, July 2013

OVERALL PERFORMANCE


Very Low Jitter

Jitter is the undesired deviation from true periodicity of an assumed periodic signal in electronics and telecommunications, often in relation to a reference clock source. A USB cable displaying very low jitter has been measured at
typically 21 ps rms.

 

WHAT THIS CABLE IS USED FOR

CONNECT YOUR:

Computer

Laptop

Mac

Network drive

TO YOUR:

DAC

USB Audio device