Új jelszó kérése

Audioquest USB kábelek


Az itt megtekinthető AudioQuest USB A-B, mini, mikro kábel kategóriánkban a Pearl, Forest, Cinnamon, Carbon, Coffee, Diamond USB kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest USB kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest Pearl, Forest, Cinnamon, Carbon, Coffee, Diamond USB kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes AudioQuest USB A-B kábel kiválasztásában.


Sorrend:

Audioquest Pearl USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között belépő szinten szereplő Pearl USB kábel család a kíváló hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően töretlen sikert tudhat magáénak.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 • USB A-Micro
 
7 950 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása
Audioquest Forest USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között haladó szinten megtalálható Forest USB kábel család a kíváló hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően töretlen sikert tudhat magáénak.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 • USB A-Micro
 
9 740 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása
Audioquest Cinnamon USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között a középkategóriában található Cinnamon USB kábel család a kíváló hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően az USB kábelek között az egyik legnépszerűbb.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 • USB A-Micro
 
18 080 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása
Audioquest Carbon USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között a felső-középkategóriában található Carbon USB kábel család a kitünő hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően az USB kábelek között az egyik legnépszerűbb.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 
35 880 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása
Audioquest Coffee USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között a felsőkategóriában található Coffee USB kábel család a kitünő hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően az USB kábelek között az egyik legjobb.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 
77 610 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása
Audioquest Diamond USB kábel

Az Audioquest USB kábelek között az abszolút High-End kategória a Diamond USB kábel család a tökéletes hangminőségének köszönhetően az Audioquest USB kábelek között a legjobb.

Rendelhető változatok:

 • USB A-B
 • USB A-Mini
 
152 720 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása

Sorrend:

Az Audioquest USB A-B kábelek népszerűsége abszolút nem véletlen, köszönhetően a szaksajtó számos elismerésének is, hiszen az Audioquest USB A-B kábel kínálatában minőségi összeköttetésre kínál kitünő megoldásokat belépő szinttől a középkategóriás minőségen át, egészen a csúcskategóriáig. Talán a két legnépszerűbb Audioquest USB kábel az Audioquest Cinnamon USB A-B kábel és az Audioquest Carbon USB A-B kábel, melyek alkalmazásával kiválthatunk több kábelt is, másrészről használatukkal nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el egy "nyomtató kábel" kábel használatához képest. Az Audioquest USB A-B kábel család tagjai minőségileg és árban is növekvő sorrendben: Audioquest Pearl USB A-B kábel, Audioquest Forest USB A-B kábel, Audioquest Cinnamon USB A-B kábel, Audioquest Carbon USB A-B kábel, Audioquest Coffee USB A-B kábel, Audioquest Diamond USB A-B kábel. Ezáltal borítékolható, hogy minden felhasználó megtalálhatja a minőségben is a házimozi vagy sztereó rendszerbe illeszkedő minőségi Audioquest USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő rendszerünk elemeinek áttekintése, hiszen egy belépő szintű lejátszóhoz teljesen fölösleges megvásárolni egy Audioquest Carbon USB A-B kábelt, mivel nem tudja kifutni magát. Egy alap rendszerhez tökéletesen elegendő egy Pearl vagy Forest Audioquest USB A-B kábel, egy haladó illetve középkategóriás  házimozi rendszerhez javasolt a Cinnamon USB A-B kábel, felső középkategóriás rendszerekhez javasolt az Audioquest Carbon USB A-B kábel, felső kategóriás és a feletti házimozi és szetereó rendszerekhez pedig a Coffee és Diamond USB A-B kábeleket ajánljuk.

 

Webáruházunk kifejezetten a magas minőségi igények teljesítésére szakosodott, ahol a teljes Audioquest USB kábel kínálatra vonatkozóan ingyenes házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt kábelt  a kívánt szállítási helyre. Köszönhetően bőséges készletünknek és a kedvező árak mellett történő USB kábel vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest kábel kiszállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben az USB A-B kábel vásárlásáról szóló rendelése 13 óra előtt beérkezik webáruházunkba, valamint a választott Audioquest USB kábel rendelkezésre áll a kívánt méretben, mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a USB kábel kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu internetes áruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint maximálisan elnyeri a teljes és minden területre kiterjedő Audioquest USB A-B kábel kínálatunk, de ha  ez mégsem így lenne, akkor kérjük, hogy jelezze felénk az Ön által keresett USB kábel típust és mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb eljusson Önhöz. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy magyarországi viszonylatban a Sounds-Good.hu webáruházban található az egyik legnagyobb, raktárról azonnal szállítható állapotú Audioquest USB kábel kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk megtalálja az általa keresett minőségű és hosszban is megfelelő USB kábel típust. Az Audioquest kábelei többféle minőségi szinten és változatos méret választékban kaphatók, így akár az 5 m-es USB A-B kábel rendelése sem okozhat problémát.

 

Házimozi vagy szetereó rendszerünk hangminőségét nagymértékben befolyásoló USB kábel kiválasztása szinte körülményesebb feladat mint az összes többi komponens kiválasztása, hiszen a lehető legfontosabb szempont a tőle elvárt minél jobb hangminőség. USB A-B kábel kínálatunkból a sokak számára bizonyára jól ismert Audioquest USB kábel családok használatát javasoljuk, melyek kifejezetten az önmagukra és a zenehallgatásra igényes felhasználóknak készülnek. A hat különböző Audioquest USB kábel család más-más anyagösszetétellel és kivitelben készül, hogy mindenki ki tudja választani a számára megfelelő kábelt, ami illeszkedik a meglévő sztereó vagy házimozi rendszeréhez. Nem javasolt azonban egy alap sztereó vagy házimozi rendszerhez Audioquest Carbon USB A-B kábel vásárlása, mert a kábel nem tudja kifutni magát egy belépő szintű rendszerrel. Az Audioquest USB kábelek megjelenésükkel - a megfelelő bejáratását követően -, hangminőségükkel is egyedülállónak tekinthetők a kábel piacon, köszönhetően a kitűnő ár-érték arányuknak. Javasolt nem csak a megfelelő Audioquest USB kábel típust kiválasztani és az alapján eldönteni, hogy melyik kábel lesz a kiválasztott, hanem javasolt pontosan meghatározni a kábel hosszát is, hogy a felhasználási hellyel kompatibilis legyen. Egy minden tekintetben ideális USB A-B kábel kitűnő hangminőséggel örvendezteti meg tulajdonosát. A magas minőségű alapanyagokból és csatlakozókból kíváló minőségben készült Audioquest USB kábelek által igazi audiophile élményben részesülhetünk otthonunkban. Ha kimondottan magas minőségű USB kábel vásárlását tervezzük és szeretnénk zenei tartalmak valósághű ábrázolását, akkor feltétlenül írjuk hozzá a bakancslistához az Audioquest USB A-B kábeleket.

 

Az Audioquest Pearl USB A-B kábel minőségi összeköttetést jelent már belépő szinttől. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Pearl USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a belépő szintű házimozi vagy sztereó rendszerbe illeszkedő, hosszban is megfelelő Audioquest Pearl USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy belépő szintű rendszerhez bőven elegendő lehet az Audioquest Pearl USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Forest USB A-B kábel minőségi összeköttetést jelent már haladó szinttől. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Forest USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a haladó szintű házimozi vagy sztereó rendszerébe illeszkedő, hosszban is megfelelő Audioquest Forest USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy haladó szintű rendszerhez bőven elegendő az Audioquest Forest USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Cinnamon USB A-B kábel minőségi összeköttetést jelent már középkategóriás szinttől. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Cinnamon USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a középkategóriás házimozi vagy sztereó rendszerbe illeszkedő, hosszban is megfelelő Audioquest Cinnamon USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy középkategóriás rendszerhez bőven elegendő az Audioquest Cinnamon USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

Az EISA által is elismert Audioquest Carbon USB A-B kábel minőségi összeköttetést jelent már felső-középkategóriás szinttől. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben hatványozottan jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Carbon USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a felső-középkategóriás házimozi vagy sztereó rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is megfelelő Audioquest Carbon USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy felső-középkategóriás rendszerhez bőven elegendő az Audioquest Carbon USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Coffee USB A-B kábel minőségi összeköttetést jelent már felsőkategóriás szinttől. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben hatványozottan jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Coffee USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a felsőkategóriás házimozi vagy sztereó rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is passzoló Audioquest Coffee USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy felsőkategóriás rendszerhez bőven elegendő az Audioquest Coffee USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Diamond USB A-B kábel tökéletes minőségű összeköttetést jelent a High-End kategóriában. Használatával a "no name" kábelekkel ellentétben összehasonlíthatatlanul jobb kép és hangminőséget érhetünk el külső merevlemezről, de akár DAC használatával is. Az Audioquest Diamond USB A-B kábel használatával garantált, hogy mindenki megtalálja a High-End házimozi vagy sztereó rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is passzoló Audioquest Diamond USB A-B kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt sztereó vagy házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy High-End rendszerhez tökéletes választás lehet az Audioquest Diamond USB A-B kábel, mely kíváló ár/érték aránnyal rendelkezik.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.