Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Audioquest kábelek


Reprezentatív AudioQuest kábel kategóriánkban a különböző HDMI, összekötő és hangfal kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest HDMI, összekötő és hangfal kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest kábel illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes AudioQuest HDMI, összekötő és hangfal kábel kiválasztásában.

Audioquest kábelek - HDMI, USB A-B, analóg és digitális összekötő, hangfal, hálózati és USB kábelek a már jól ismert és többszörösen elismert Audioquest kínálatából.Az 1980-as megalapítása óta méltán népszerűvé vált AudioQuest márka az elsők között kezdett kifejezetten a jó minőségű kábelek, azon belül is a házimozi, hi-fi, audiophile és high-end kábelezés fontosságával foglalkozni, azokat különböző Audioquest kábelek által fejleszteni. A kábelekhez felhasznált magas minőségű vezető és szigetelő anyagok fontossága,  a geometria, a tökéletes hangzás és vizuális élmény elérése szerepelnek az Audioquest főbb célkitűzései között. A mára világhírre szert tett AudioQuest kínálatában megtalálhatók az egyszerű, de jó minőségű OFC kábelektől a Perfect Surface Silver high-end minőségűig minden kategória, ideértve az analóg, digitális, video, HDMI, hangsugárzó, USB A-B, hálózati vagy táp, hangkar, install AudioQuest kábeleket, átalakítókat, csatlakozókat és egyéb hasznos kiegészítőket, amikre szüksége lehet egy sztereó vagy házimozi rajongónak. Az Audioquest alapításától eltelt több mint 35 év bebizonyította, hogy van létjogosultsága a fejlesztéseknek, hiszen a különböző szakmai fórumokon sorra nyerik a rangos elismeréseket az Audioquest kábelek.

Hatalmas választékban fellelhetők különböző kábelek a szórakoztató elektronikai üzletek polcain, illetve az internetes áruházakban. Minden kábelgyártó más és más szempontok alapján alkotja meg a kábelekhez felhasznált vezetők anyag összetételét és minőségét, a szigeteléshez felhasznált anyagok fajtáit, illetve a csatlakozó kivitelét, így ha Ön is rászánta magát, hogy kicserélje a "noname" kábeleit vagy esetleg most ruházott be egy komolyabb házimozi rendszerbe és ahhoz keres minőségi kábeleket, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani az Audioquest kábeleket Önnek. Megpróbáltunk egy logikus kategorizálást, hogy minden kedves felhasználó egyszerűen ki tudja választani a kategórián belül a számára megfelelő kábeleket. Minden kábel kategórián belül is több termékcsalád található, például a HDMI kábelek esetén ár és minőség szerint nővekvő sorrendben a következő kábelek elérhetők: Audioquest Pearl, Audioquest Forest, Audioquest Cinnamon, Audioquest Chocolate, Audioquest Carbon, Audioquest Vodka, Audioquest Coffee, Audioquest Diamond. A felhasználók körében talán a legkedveltebb három HDMI kábel a Pearl (belépő szintű HDMI kábel), a Cinnamon (haladó szintű HDMI kábel) és a Carbon (felső-középkategóriás HDMI kábel).

A belépő szintű Audioquest kábeleket azoknak javasoljuk, akik kedvező áron szeretnének jó minőségű megoldást. Haladó szintű kábeleket azoknak javasoljuk, akiknek nagyobb az elvárásuk egy kábel hang- és képminősége kapcsán, de nem szeretnének egy kisebb vagyont kábelekre fordítani. Felső-középkategóriás Audioquest kábeleket felső-középkategóriás házimozi rendszerekhez javasoljuk, ahol már elvárás a kifejezetten minőségi hangvisszaadás és megjelenítés. A kifejezetten felsőkategóriás és high-end házimozi rendszerekhez ajánljuk például az Audioquest Diamond HDMI kábelt, mely egészen biztos, hogy nem okoz csalódást.

Audioquest kábel kategóriánk a vásárlásra kínált kitűnő minőségű HDMI, hangfal-, összekötő kábeleket ár szerinti felsorolásban jeleníti meg az árban legalacsonyabb kábelektől az árban legmagasabb kábelig bezárólag. Alapárnak bármely Audioquest kábel esetén a konkrét kábel mellett feltüntetett bruttó eladási árat tekintjük, amely már tartalmazza az országos  kiszállítás díját is. Az adott kategóriában felsorolt kábelek közül a kiválasztott Audioquest kábel képére vagy a nevére kattintva annak részletes leírása jelenik meg az áruházi felületen, ahol a további választható méret opciók és a közvetlenül hozzá kapcsolódóan megvásárolható Audioquest kábelek kerülnek részletezésre. Az Audioquest kábelek termék fotójától balra különböző méret választási opciók is feltüntetésre kerülhetnek, amelyek segítségével bármely kívánt méret egyszerűen megjeleníthető. Javasoljuk hogy először a megfelelő Audioquest kábel típust (HDMI-, hangfal-, összekötő kábel) válassza ki a termék oldal tetején található navigációs lehetőség segítségével. Ekkor a webáruházi felület újratöltődik és kizárólag azokat az Audioquest kábeleket tekintheti meg amelyek valóban az érdeklődésére tarthatnak számot. A feltüntetett méret opciók könnyedén kiválaszthatók a megfelelő Audioquest kábel képei melletti opciók közül. Amennyiben nem egy konkrét kábel keresésével érkezett webáruházunkba úgy az áruházi felület felső részében folyamatosan elérhető keresőt veheti igénybe, amellyel a keresett Audioquest kábel lényeges tulajdonságainak megadásával könnyedén listázhatók a webáruházunkban elérhető ilyen kábelek, akár bármely Audioquest kábel családra szűkítve szűkítve (például a HDMI kábel kategórián belül a Pearl, a Forest, a Cinnamon, a Chocolate, a Carbon, a Vodka, a Coffee és a Diamond). A sikeres kereséssel létrejött találati listát lehetősége lesz a Audioquest kábelek ára szerint növekvő vagy csökkenő felsorolásban, vagy akár alfabetikus sorrendbe rendezni. Amikor megtalálta a kívánt kábelt a kategórián belül és meghozta pozitív irányú döntését a kívánt Audioquest kábel megvásárlásával kapcsolatban, mindössze annyi teendője van, hogy a kiválasztott kábel kosárba helyezését követően megadja nekünk a pontos szállítási és számlázási adatokat.

Sounds-Good.hu online áruházunk kifejezetten a magas minőségi igények kielégítésére szakosodott, ahol a teljes Audioquest kábel kínálatra vonatkozóan díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt kábelt az Ön által megjelölt szállítási helyre. Köszönhetően bőséges készletünknek és az alacsony árak mellett történő kábel vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest kábel szállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben a kábel vásárlásáról szóló visszaigazolás 13 óra előtt megérkezik áruházunk ügyfélszolgálatára, valamint a rendelt Audioquest kábel rendelkezésre áll a kívánt méretben, mennyiségben és alkalmazottunk visszaigazolta Önnek a rendelt Audioquest kábel kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu internetes áruházunk Vásárlóinak tetszését reményeink szerint elnyeri a teljes és minden minőségi igény teljesítését célul kitűző Audioquest kábel kínálatunk, amennyiben mégsem így lenne, akkor kérjük, hogy jelezze felénk az Ön által keresett Audioquest kábel típust és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy azt a lehető leghamarabb beszerezzék Önnek. A magyar piaci viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu webáruházban található az egyik legnagyobb, raktárról azonnal elérhető Audioquest kábel kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett minőségi szintű és hosszban is tökéletes kábel típust. Az Audioquest kábelei többféle minőségben, anyagösszetételben és változatos méretválasztékban elérhetők, ezzel is megkönnyítve a megfelelő kábel kiválasztását.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.