Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Audioquest HDMI kábelek (v2.0)


Az itt megtekinthető AudioQuest HDMI kábel kategóriánkban a Pearl, Forest, Cinnamon, Chocolate, Carbon, Coffee, Vodka és Diamond HDMI kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest HDMI kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest Pearl, Forest, Cinnamon, Chocolate, Carbon, Coffee, Vodka és Diamond HDMI kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes AudioQuest HDMI kábel kiválasztásában.

AudioQuest HDMI - 4K HDR UHD HDCP kábel


Sorrend:

Audioquest Pearl HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között belépő szinten szereplő Pearl HDMI kábel család a kíváló kép és hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően még a What Hi-Fi elismerésében is részesült.

 
7 230 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Forest HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a második helyen szereplő Forest HDMI kábel család a kíváló kép és hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően szintén részesült a What Hi-Fi elismerésében.

 
10 850 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Cinnamon HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között talán a legnépszerűbb a Cinnamon kábel család, köszönhetően a kíváló kép és hangminőségének, valamint igen figyelemre méltó ár/érték arányának. Az Audioquest Cinnamon HDMI kábel a What Hi-Fi elismerésében is részesült.

 
17 530 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Chocolate HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között félúton található a Cinnamon és a Carbon között a Chocolate HDMI kábel család, köszönhetően a kíváló kép és hangminőségének, valamint a megnövelt ezüst tartalmának.

 
24 760 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Carbon HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a másik legnépszerűbb a Carbon HDMI kábel család, köszönhetően a megnövelt ezüst tartalomnak is köszönhető kíváló kép és hangminőségének, valamint igen figyelemre méltó ár/érték arányának.

 
40 430 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Vodka HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Vodka HDMI kábel család a megnövelt, 10 %-os ezüst tartalmának is köszönhetően kíváló kép- és hangminőséget nyújt.

 
73 720 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Coffee HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Coffee HDMI kábel család a megnövelt, 10 %-os ezüst tartalmának és DBS rendszerének is köszönhetően kíváló kép- és hangminőséget nyújt.

 
118 230 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Diamond HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Diamond HDMI kábel család az abszolút High-End kategóriát képviseli a 100 %-os ezüst vezetőnek és DBS rendszerének is köszönhetően.

 
260 100 Ft
Hossz kiválasztása

Sorrend:

Az Audioquest HDMI kábelek népszerűsége abszolút nem véletlen, köszönhetően a szaksajtó számos elismerésének is, hiszen az Audioquest HDMI kábel kínálatában minőségi összeköttetésre kínál minőségi megoldásokat belépő szinttől az audiophile minőségen át, egészen a high-end kategóriáig. Talán a  két legnépszerűbb Audioquest HDMI kábel család az Audioquest Cinnamon HDMI kábel és az Audioquest Carbon HDMI kábel, melyek alkalmazásával kiválthatunk több kábelt is, másrészről használatukkal nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el egy "no name" HDMI kábel használatához képest. Az Audioquest HDMI kábel család tagjai minőségileg és árban is növekvő sorrendben: Audioquest Pearl HDMI kábel, Audioquest Forest HDMI kábel, Audioquest Cinnamon HDMI kábel, Audioquest Chocolate HDMI kábel, Audioquest Carbon HDMI kábel, Audioquest Vodka HDMI kábel, Audioquest Coffee HDMI kábel, Audioquest Diamond HDMI kábel. Ezáltal garantált, hogy mindenki megtalálja a minőségben is a házimozi vagy sztereó rendszerbe illeszkedő és a pénztárcájához is alkalmazkodó Audioquest HDMI kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy belépő szintű lejátszóhoz kibodott pénz megvásárolni egy Audioquest Carbon HDMI kábelt, mivel nem tudja kifutni magát. Egy alap rendszerhez tökéletesen elegendő egy Pearl vagy Forest HDMI kábel, egy haladó illetve középkategóriás  házimozi rendszerhez javasolt a Cinnamon és a Chocolate HDMI kábel, felső középkategóriás rendszerekhez javasolt az Audioquest Carbon és Vodka HDMI kábel, felső kategóriás és a feletti házimozi és rendszerekhez pedig a Coffee és Diamond HDMI kábeleket ajánljuk.

Internetes műszaki áruházunk kifejezetten a magas minőségi igények kielégítésére szakosodott, ahol a teljes Audioquest kábel választékra vonatkozóan ingyenes kiszállítással juttatjuk el a megrendelt terméket a kívánt szállítási helyre. Köszönhetően bőséges HDMI kábel készletünknek és a kedvező árak mellett történő vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest HDMI kábel kiszállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben a HDMI kábel vásárlásáról szóló megrendelése 13 óra előtt beérkezik hozzánk, valamint a választott Audioquest HDMI rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a HDMI kábel kiszállításának tényét. A Sounds-Good.hu webáruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint elnyeri a bőséges és minden területre kiterjedő Audioquest HDMI kábel kínálatunk, de ha  ez mégsem így lenne, akkor kérem, hogy jelezze felénk az Ön által keresett kábel típust és mindent megteszünk annak beszerzése érdekében. Büszkeséggel tölt el bennünket az a tudat, hogy Magyarországon a Sounds-Good.hu webáruházban található az egyik legnagyobb, készletről azonnal elérhető Audioquest HDMI kábel kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk megtalálja az általa keresett minőségű és hosszban is megfelelő HDMI kábel típust. Az Audioquest kábelei többféle minőségi szinten, változatos méretben érhetők el, így akár a 20 m-es HDMI kábel rendelése sem okozhat problémát.

Házimozi rendszerünk audió és vizuális minőségét nagymértékben befolyásoló HDMI kábel kiválasztása szinte körülményesebb feladat mint az összes többi komponens kiválasztása, hiszen a lehető legfontosabb szempont az általa nyújtott kép- és hangminőség. HDMI kábel kínálatunkból a sokak számára bizonyára jól ismert Audioquest HDMI kábel családok kipróbálását ajánljuk, melyek kifejezetten az igényes felhasználóknak készülnek. A nyolc különböző kábel család más-más anyagösszetétellel és kivitelben készül, hogy mindenki ki tudja választani a számára megfelelő HDMI kábelt, ami illeszkedik a házimozi rendszeréhez. Nem tanácsos azonban egy belépő szintű házimozi rendszerhez Audioquest Carbon HDMI kábel vásárlása, mert a kábel nem tudja kifutni magát egy alap rendszerrel. Az Audioquest HDMI kábelek megjelenésükkel - a megfelelő bejáratását követően -, kép- és hangminőségével is egyedülállónak tekinthető, köszönhetően a kiváló ár-érték arányuknak. Javasolt nem csak a megfelelő Audioquest kábel típust kiválasztani és az alapján eldönteni, hogy melyik HDMI kábel lesz a befutó, hanem javasolt pontosan lemérni, hogy milyen hosszúságú kábel lesz megfelelő a használni kívánt helyiségben. Egy a számunkra minden tekintetben optimális HDMI 1.4 kábel egyedülálló kép- és hangminőséggel örvendezteti meg felhasználóját. A csúcsminőségű vezetőkből és csatlakozókból kíváló minőségben gyártott Audioquest HDMI kábelek által igazi audiovizuális élményben részesülhetünk otthonunkban, nap mint nap. Ha kimondottan magas minőségi kábel vásárlását tervezzük és szeretnénk filmes tartalmak valósághű megjelenítését, akkor feltétlenül kerüljenek fel a bakancslistára az Audioquest HDMI kábelek.

Az Audioquest Diamond HDMI kábelek a 100 %-os ezüst vezetőnek és a DBS rendszernek is köszönhetően igen népszerű a maximalisták körében, hiszen az Audioquest Diamond HDMI kábel a legjobb alternatíva a High-End házimozi rendszerekben. Használatával - a belépő szintű HDMI kábelekkel ellentétben - brilliáns képminőség és maximális hanghűség érhető el. Az Audioquest Diamond HDMI kábel használatával teljesen biztos, hogy mindenki megtalálja a High-End házimozi rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is teljesen idomuló Audioquest Diamond HDMI kábelt. Vásárlás előtt ajánlott a meglévő vagy vásárolni kívánt High-End házimozi rendszer alkotó elemeinek áttekintése, hiszen egy High-End házimozi rendszer kiszolgálásához tökéletes választás az Audioquest Diamond HDMI kábel, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Coffee HDMI kábelek a megnövelt ezüst tartalomnak és a DBS rendszerének is köszönhetően igen népszerű, hiszen az Audioquest Coffee HDMI kábel szinte a legjobb alternatíva a felsőkategóriás audiophile házimozi rendszerekben. Használatával - a belépő szintű HDMI kábelekkel ellentétben - hatványozottan jobb képminőség és hangzás érhető el. Az Audioquest Coffee HDMI kábel használatával teljesen biztos, hogy mindenki megtalálja a felsőkategóriás audiophile házimozi rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is teljesen idomuló Audioquest Coffee HDMI kábelt. Vásárlás előtt ajánlott a meglévő vagy vásárolni kívánt felsőkategóriás audiophile házimozi rendszer alkotó elemeinek áttekintése, hiszen egy audiophile házimozi rendszer kiszolgálásához tökéletes választás az Audioquest Coffee HDMI kábel, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Vodka HDMI kábelek a megnövelt ezüst tartalomnak is köszönhetően igen népszerű, hiszen az Audioquest Vodka HDMI kábel abszolút kíváló alternatíva a felsőkategóriás audiophile házimozi rendszerekben. Használatával - a belépő szintű HDMI kábelekkel ellentétben - hatványozottan jobb kép és hangminőség érhető el. Az Audioquest Vodka HDMI kábel használatával szinte bizonyos, hogy mindenki megtalálja a felsőkategóriás audiophile házimozi rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is teljesen idomuló Audioquest Vodka HDMI kábelt. Vásárlás előtt ajánlott a meglévő vagy vásárolni kívánt audiophile házimozi rendszer alkotó elemeinek áttekintése, hiszen egy felsőkategóriás audiophile házimozi rendszer kiszolgálásához tökéletes választás az Audioquest Vodka HDMI kábel, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal rendelkezik.

Az Audioquest Carbon HDMI kábelek a kínálatunk egyik legkedveltebb és elismertebb modellje, köszönhetően a szaksajtó számos elismerésének is, hiszen az Audioquest Carbon HDMI kábel abszolút kíváló minőségű összeköttetést jelent felsőkategóriás házimozi rendszerekben. Használatával - a név nélküli kábelekkel ellentétben - hatványozottan jobb kép és hangminőség érhető el. Az Audioquest Carbon HDMI kábel használatával szinte bizonyos, hogy mindenki megtalálja a felsőkategóriás házimozi rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is teljesen idomuló Audioquest Carbon HDMI kábelt. Vásárlás előtt ajánlott a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer alkotó elemeinek alapos áttekintése, hiszen egy felsőkategóriás házimozi rendszer kiszolgálásához tökéletes lehet akár az Audioquest Carbon HDMI kábel is, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal hálálja meg választásunkat.

Műszaki webáruházunk kifejezetten a magas minőségi igények kielégítésére jött létre, ahol a teljes Audioquest Carbon HDMI kábel választékra vonatkozóan is érvényes, országosan díjtalan kiszállítással juttatjuk el a megrendelt terméket a kért szállítási címre. Köszönhetően az egyre bővülő készletünknek és a relatíve alacsony árak mellett történő Carbon HDMI kábel vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest Carbon HDMI kábel kiszállítása akár következő munkanapon is megtörténhet, amennyiben a kábel vásárlásáról szóló értesítés 13 óra előtt beérkezik hozzánk, valamint a választott Audioquest Carbon HDMI kábel rendelkezésre áll a kívánt hosszban és mennyiségben, valamint kollégánk elküldte Önnek a kábel kiszállításáról szóló információt. Webáruházunk látogatóinak maximális elismerését reményeink szerint elnyeri a minden méretre kiterjedő Audioquest Carbon HDMI kábel kínálatunk. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Magyarországon internetes műszaki áruházunkban található az egyik legnagyobb, készletről azonnal kiszolgálható Audioquest Carbon HDMI kábel kínálata, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Vásárlónk megtalálja az általa keresett hosszúságú kábelt. Az Audioquest Carbon HDMI kábelei többféle méretben rendelhetők, így akár a 20 m-es Carbon HDMI kábel beszerzése sem okozhat fennakadást.

Az Audioquest Chocolate HDMI kábelek népszerűsége nem teljesen véletlen, hiszen az Audioquest Chocolate HDMI kábel abszolút minőségi összeköttetést jelent már a felső-középkategóriában. Használatával a név nélküli kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb képminőség és hangzás érhető el. Az Audioquest Chocolate HDMI kábel használatával szinte bizonyos, hogy mindenki megtalálja a felső-középkategóriás házimozi rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is változatos Audioquest Chocolate HDMI kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszerünk alapos áttekintése, hiszen egy felső-középkategóriás házimozi rendszerhez bőven elegendő lehet akár az Audioquest Chocolate  HDMI kábel is, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal szolgálja meg választásunkat.

Az Audioquest Cinnamon HDMI kábelek népszerűsége nem teljesen véletlen, köszönhetően a szaksajtó neves képviselői közül az igen neves What Hi-Fi magazin elismerésének is, hiszen az Audioquest Cinnamon HDMI kábel minőségi összeköttetést jelent már haladó szinttől. Használatával a név nélküli kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb kép és hangminőség érhető el. Az Audioquest Cinnamon HDMI kábel használatával szinte bizonyos, hogy mindenki megtalálja a középkategóriás házimozi vagy sztereó rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is változatos Audioquest Cinnamon HDMI kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek alapos áttekintése, hiszen egy középkategóriás házimozi rendszerhez bőven elegendő lehet akár az Audioquest Cinnamon HDMI kábel is, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal szolgálja meg választásunkat.

Műszaki webáruházunk kifejezetten a magas minőségi igények kielégítésére szakosodott, ahol a teljes Audioquest Cinnamon HDMI kábel választékra vonatkozóan is díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt terméket a megjelölt kiszállítási helyre. Köszönhetően bőséges Cinnamon HDMI kábel készletünknek és a kedvező árak mellett történő vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest Cinnamon HDMI kábel kiszállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben a nevezett kábel vásárlásáról szóló megrendelése 13 óra előtt beérkezik hozzánk, valamint a választott Audioquest Cinnamon HDMI rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a kábel kiszállításának tényét. Webáruházunk látogatóinak elismerését reményeink szerint elnyeri a bőséges és minden méretre kiterjedő Audioquest Cinnamon HDMI kábel kínálatunk. Büszkeséggel tölt el bennünket a tudat, hogy Magyarországon webáruházunkban található az egyik legnagyobb, készletről azonnal elérhető Audioquest Cinnamon HDMI kábel kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Vásárlónk megtalálja az általa keresett hosszúságú kábelt. Az Audioquest Cinnamon HDMI kábelei többféle méretben érhetők el, így akár a 20 m-es Cinnamon HDMI kábel beszerzése sem okozhat fejtörést.

What Hi-Fi teszt (angol):

Audioquest Cinnamon review
Part of an intriguingly named range of cables, Audioquest's Cinnamon is a confident and sassy performer that would improve any system Tested at £80

Our Verdict: A top-notch HDMI that’ll be a credit to any system: a well made, smart design with a low-noise performance.
For: Well made, smart design, solid sound, excellent images
Against: Slight lack of dynamics compared to class-leaders

If you're any kind of food appreciative, you'll know that cinnamon adds a sweet, but spicy kick to such delights as mulled wine and apple pie. It's apt then that Audioquest has chosen to name this mid-priced HDMI cable after such a versatile ingredient. Part of a range that includes Chocolate, Coffee and Vodka, the HDMI 1.4 capable and stylish Cinnamon has a dependable feel from the off. We gave our sample a selection of testing scenes and it responded with a will, showing a fluid grasp of motion, minimum picture noise and a fine capability with detail. Images are sharp and stable, while this HDMI also offers good sonic ability, with a tonally integrated sound that has the ability to kick tight and hard when required, and yet pull back and display great insight. Head to head with our award winning Wireworld Chroma 6, the Cinnamon pretty much holds its own, although it lacks some of the dynamic suppleness of its close rival, and the colour palette may be too rich for some. On the whole though, this Audioquest is both sweet and spicy with a confidence that will improve just about any system.
source: whathifi.com

Az Audioquest Forest HDMI kábelek népszerűsége nem teljesen véletlen, köszönhetően a szaksajtó neves képviselői közül a What Hi-Fi magazin elismerésének is, hiszen az Audioquest Forest HDMI kábel minőségi összeköttetést jelent már haladó szinttől. Használatával a név nélküli kábelekkel ellentétben nagyságrendileg jobb kép és hangminőség érhető el. Az Audioquest Forest HDMI kábel használatával szinte bizonyos, hogy mindenki megtalálja a haladó szintű házimozi vagy sztereó rendszerébe tökéletesen illeszkedő, hosszban is megfelelő Audioquest Forest HDMI kábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy haladó szintű házimozi rendszerhez bőven elegendő lehet akár az Audioquest Forest HDMI kábel is, mely kíváló ár/érték/minőség aránnyal rendelkezik.

What Hi-Fi teszt (angol):

Audioquest Forest HDMI review
In the Forest, Audioquest has produced a cable that's a very close rival to Chord's all-powerful Supershield Tested at £80

Our Verdict:A truly fine cable in just about every sense of the word
For: Luxurious imagery, lack of noise, smooth sound, well formed bass
Against: Maybe a slight lack of dynamics

In the snazzy and neat looking Forest, Audioquest has produced a worthy cable that's very nearly the match of the all-powerful Chord Supershield. From the off it's apparent the Forest is a nifty performer. Images through this HDMI are sharp, with crisp, well defined edges, while contrasts here are luxurious, yet refreshingly natural at the same time. Those who like their images to be detailed won't be disappointed, and we've no quibbles with the supple motion and marked lack of noise either. Open, smooth soundWhen it comes to sonics, this Audioquest also can hold its own, with an open, smooth sound that packs a taut and well formed bass. So why isn't it a class-leader? Well, much as we warm to the sound, we'd like more punch and dynamics there as well, although it's fair to say they're only barely lacking. This is truly a fine cable, and it's a tough call between it and its nearest rivals. Other cables may have the dynamic might, but the images of the Audioquest are something to behold. It's really swings and roundabouts, and that means this worthy HDMI gets top whack.

source: whathifi.com


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.