Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Audioquest hálózati tápkábelek


Az itt megtekinthető AudioQuest hálózati tápkábel kategóriánkban az NRG-X2, NRG-X3, NRG-1, NRG-1,5, NRG-2, NRG-4, NRG-10 tápkábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest HDMI kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt AudioQuest NRG-X2, NRG-X3, NRG-1, NRG-1,5, NRG-2, NRG-4, NRG-10 hálózati tápkábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes AudioQuest tápkábel kiválasztásában.


Sorrend:

Audioquest NRG-X2 hálózati kábel

Az Audioquest borotva csatlakozós hálózati kábelek között belépő szinten szereplő NRG-X2 kábel sokrétű felhasználási lehetőséget biztosít.

 
15 020 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-1 hálózati kábel

Az Audioquest borotva csatlakozós hálózati kábelek között haladó szinten szereplő NRG-1 kábel számos felhasználási lehetőséget biztosít.

 
20 590 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-X3 hálózati kábel

Az Audioquest szabvány IEC csatlakozós hálózati kábelei között belépő szinten szereplő NRG-X3 kábel számos felhasználási lehetőséget biztosít a gyári kábel helyett történő felhasználásra.

 
20 860 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-1,5 hálózati kábel

Az Audioquest borotva csatlakozós hálózati kábelek között középkategóriásként is nevezhető NRG-1,5 kábel számos felhasználási lehetőséget biztosít.

 
34 490 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-2 hálózati kábel

Az Audioquest szabvány IEC csatlakozós hálózati kábelei között haladó szinten szereplő NRG-2 kábel számos felhasználási lehetőséget biztosít a gyári tápkábel helyett történő felhasználásra.

 
34 490 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-4 hálózati kábel

Az Audioquest szabvány IEC csatlakozós hálózati tápkábelei között felső-középkategóriás szinten szereplő NRG-4 tápkábel számos felhasználási lehetőséget biztosít a gyári tápkábel helyett történő felhasználásra.

 
70 660 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest NRG-10 hálózati kábel

Az Audioquest szabvány IEC csatlakozós hálózati tápkábelei között felsőkategóriás NRG-10 tápkábel számos felhasználási lehetőséget biztosít a gyári tápkábel helyett történő felhasználásra.

 
149 940 Ft
Hossz kiválasztása

Sorrend:

Az Audioquest NRG hálózati tápkábelek népszerűsége egyáltalán nem véletlen, hiszen az Audioquest hálózati tápkábel kínálatában minőségi összeköttetésre kínál kitűnő megoldásokat belépő szinttől az audiophile minőségen át, egészen a high-end kategóriáig. Talán a legnépszerűbb Audioquest NRG hálózati tápkábel az IEC csatlakozós Audioquest NRG-2 hálózati tápkábel, borotva csatlakozós változatok közül pedig az Audioquest NRG-1 hálózati tápkábel, melyek alkalmazásával nagyságrendileg jobb kép és hangminőséget érhetünk el egy "no name" vagy gyárilag a készülékünkhöz mellékelt hálózati tápkábel használatához képest. Az Audioquest hálózati tápkábelek minőségileg és árban is növekvő sorrendben a következők:

  • Borotvacsatlakozós kivitel: Audioquest NRG-X2 hálózati tápkábel, Audioquest NRG-1 hálózati tápkábel és az Audioquest NRG-1,5 hálózati tápkábel.
  • Szabvány IEC csatlakozós kivitel: Audioquest NRG-X3 hálózati tápkábel, Audioquest NRG-2 hálózati tápkábel, Audioquest NRG-4 hálózati tápkábel és az Audioquest NRG-10 hálózati tápkábel.

A kínálat alapján garantálható, hogy mindenki megtalálja a minőségben is a házimozi vagy sztereó rendszerbe illeszkedő és a pénztárcájához is maximálisan alkalmazkodó Audioquest NRG hálózati tápkábelt. Vásárlás előtt célszerű a meglévő vagy vásárolni kívánt házimozi rendszer elemeinek áttekintése, hiszen egy belépő szintű lejátszóhoz, házimozi erősítőhöz kibodott pénz megvásárolni egy Audioquest NRG-10 hálózati tápkábelt, mivel nem tudja kifutni magát. Egy alap rendszerhez tökéletesen elegendő egy Audioquest NRG-X2 vagy NRG-X3 hálózati tápkábel, egy haladó illetve középkategóriás  házimozi rendszerhez javasolt az Audioquest NRG-1 vagy NRG-2 hálózati tápkábel, felső középkategóriás rendszerekhez javasolt az Audioquest NRG-1,5 vagy NRG-4 hálózati tápkábel, felső kategóriás és a feletti házimozi és rendszerekhez pedig az Audioquest NRG-1,5 vagy NRG-10 hálózati tápkábeleket ajánljuk.

Sounds-Good.hu webáruházunk kifejezetten a magas minőségi igények kielégítésére szakosodott, ahol a teljes Audioquest hálózati tápkábel kínálatra vonatkozóan díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt NRG táp kábelt  a kívánt szállítási helyre. Köszönhetően bőséges készletünknek és az alacsony árak mellett történő NRG hálózati tápkábel vásárlás lehetőségének, a megrendelt Audioquest hálózati kábel kiszállítása akár következő munkanapon is történhet, amennyiben a hálózati tápkábel vásárlásáról szóló megrendelése 13 óra előtt érkezik meg webáruházunkba, valamint a rendelt Audioquest hálózati tápkábel rendelkezésre áll a kívánt méretben, mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a tápkábel kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu webáruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint elnyeri a teljes és minden minőségi igény teljesítését célzó Audioquest NRG hálózati tápkábel kínálatunk, de ha  ez mégsem történne meg, akkor kérjük, hogy jelezze felénk az Ön által keresett hálózati tápkábel típust és mindent megteszünk annak érdekében, hogy azt mihamarabb beszerezzük Önnek. Magyarországi viszonylatban a Sounds-Good.hu webáruházban található az egyik legnagyobb, raktárról azonnal szállítható státuszú Audioquest hálózati tápkábel kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Vásárlónk megtalálja az általa keresett minőségi szintű és hosszban is tökéletes NRG hálózati tápkábel típust. Az Audioquest hálózati kábelei többféle minőségben, anyagösszetételben és változatos méretválasztékban elérhetők, így akár az 3 m-es NRG hálózati tápkábel rendelése sem okozhat problémát.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.