Új jelszó kérése
Kategóriák
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Akciós Hírlevél
TOP termékek

Sztereó erősítő

 Sounds-Good.hu >Sztereó erősítő

Hi-Fi erősítőt keres? Segítünk a megfelelő Audiophile & High End integrált sztereó erősítő kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje HiFi erősítő ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan hi-fi sztereó erősítő típust megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiophile és high erősítők meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.


-11%
Audiolab 8300A audiophile integrált sztereó erősítő

Az Audiolab Audiolab 8300A dual mono Audiophile integrált erősítő - végfok az egyik legjobb ár/érték arányú integrált sztereó erősítő, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
369 990 Ft
Akció: 329 990 Ft
Kezdete: 2017.08.16
A készlet erejéig!
Szín
Marantz PM8005 audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz PM8005 integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
369 990 Ft
Szín
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) audiophile integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
749 990 Ft
Szín
Lavardin ISx high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. hi-fi+ teszt

 
880 000 Ft
Opciók kiválasztása
Plinius Inspire 880 high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Inspire 880 integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. A Plinius Inspire 980-hoz képest a különbség: nincs ethernet és WiFi. Tone Audio Magazine teszt

 
990 000 Ft
Szín
Marantz  PM-11S3 high end integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A Marantz PM-11S3 High End integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
1 199 990 Ft
Szín
Micromega M-ONE 100 high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Micromega M-ONE 100 High End integrált sztereó erősítő / DSD DAC / Hálózati zene lejátszó Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik és minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Egy vérbeli All-In-One streamer/AMP kiváló ár / érték aránnyal.

 
1 199 990 Ft
Szín kiválasztása
Plinius Inspire 980 high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Inspire 980 High End integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának, hálózati képességeinek is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. A Plinius Inspire 880-hoz képest a különbség: vezetékes és vezeték nélküli hálózati lejátszás. Tone Audio Magazine teszt

 
1 200 000 Ft
Szín
Lavardin ISx Reference high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx Reference High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Az eltérés az ISx modellhez képest a speciális nagyteljesítményű tápegység.

 
1 280 000 Ft
Opciók kiválasztása
Plinius P10 végerősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius P10 High End végfok - végerősítő valóban egy felsőkategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára végerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius Kaitaki előerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe. ReMusic.it teszt

 
1 350 000 Ft
Szín
Plinius Kaitaki Line

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Kaitaki High End előerősítő valóban egy felsőkategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára előerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius P10 végerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe.

 
1 440 000 Ft
Szín Kérem, válasszon a modellek közül!
Plinius Hautonga

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. Plinius Hautonga High End integrált sztereó erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor.

 
1 700 000 Ft
Szín
Micromega M-ONE 150 high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Micromega M-ONE 150 High End integrált erősítő / DSD DAC / Hálózati zene lejátszó Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik és minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Egy vérbeli All-In-One streamer integrált erősítő.

 
1 899 990 Ft
Szín kiválasztása
Lavardin ITx high end integrált sztereó erősítő

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin ITx High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
2 160 000 Ft
Marantz  PM-10 high end integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A Marantz PM-10 High End integrált erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
2 499 990 Ft
Szín
Plinius Hiato high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. Plinius Hiato High End integrált sztereó erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. 

 
2 800 000 Ft
Szín Kérem, válasszon a modellek közül!
Lavardin ITx 20 high end integrált sztereó erősítő

Az IT modell 20. évfordulójára megalkotott ITx 20 High End integrált erősítő a legmagasabb minőségi igényekhez tervezett integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
3 310 000 Ft
Plinius Reference Model 10 (RM-10) Dual Mono high end előerősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Reference Model 10 (RM-10) Dual Mono high end előerősítő valóban egy csúcskategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end előerősítő vásárlásakor.

 
Plinius Reference Amplifier 300 (RA-300) high end végerősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Reference Amplifier 300 (RA-300) high end végerősítő valóban egy csúcskategóriás végfok, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end végerősítő vásárlásakor.

 

Hi-Fi, Audiophile & High End hangfal, erősítő vásárlás - Nyíregyháza 
Házimozi erősítő, média lejátszó, kiegészítő vásárlás - Debrecen

Reprezentatív sztereo erősítő választékunkból valódi sztereo rendszer alapjait fektetheti le otthonában úgy hogy a kiszemelt Hi-Fi erősítőt ajánlatkérés esetén még kedvezőbb feltételekkel vásárolhatja meg. A bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Marantz, Denon, Audiolab, Plinius, Lavardin sztereo erősítőt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt készüléket illetően, tekintse meg integrált erősítő teszt válogatásunkat, hiszen összegyűjtöttük a különböző szakosodott oldalak Audiophile & High End sztereo erősítő teszt megjelenéseit. A kategóriában található HiFi erősítő árak vásárlás esetén természetesen bruttó árak.

 

Sztereo erősítő kategóriánk a vásárlásra kínált digitális és integrált erősítő készülékeket ár szerinti felsorolásban jeleníti meg az árban legalacsonyabb sztereó erősítő készülékektől az árban legmagasabb készülékekig. Alapárnak bármely Audiophile & High End sztereó erősítő esetén a bruttó árat tüntetjük fel, amely tartalmazza a  futárszolgálattal történő házhoz szállítás költségét is az ország teljes területén. A felsorolásban a kiválasztott sztereó erősítő képére kattintva annak részletes leírására ugrik oldalunk, ahol a további esetlegesen választható opciók és a szorosan hozzá kapcsolódóan megvásárolható termékek kerülnek bemutatásra. A sztereó erősítő képétől balra különböző lenyíló lehetőségeket is találhat, amelyek segítségével bármely kívánt opció pár kattintással könnyedén elérhető. Javasoljuk hogy először a megfelelő Audiophile & High End sztereó erősítő típust válassza ki a kategória oldal tetején található opciók közül, amennyiben van ilyen. Ekkor a weboldal újratöltődik és csak azokat a sztereó erősítőket jeleníti meg amelyek valóban érdekelhetik Önt. Az esetlegesen feltüntetett lehetőségek könnyedén kiválaszthatók a megfelelő sztereó erősítő képei melletti opciós sávból (amennyiben van ilyen). Amennyiben nem egy bizonyos termék keresésével érkezett internetes áruházunkba úgy a weboldal tetején állandóan elérhető kereső használatát ajánljuk szíves figyelmébe, amellyel a keresett Audiophile & High End sztereó erősítő paramétereinek megadásával könnyedén listázhatók a műszaki áruházunkban elérhető szórakoztató elektronikai készülékek, akár bármely márkára szűkítve. A kereséssel létrejött találati listát lehetősége lesz a sztereó erősítők ára szerint növekvő vagy csökkenő felsorolásban, vagy akár ABC sorrend szerint sorba rendezni. Amikor megtalálta a kívánt Audiophile & High End sztereó erősítő készüléket a kategórián belül és meghozta döntését a kívánt sztereó erősítő megvásárlásával kapcsolatban, mindössze annyi teendője van, hogy a kiválasztott sztereó készülék kosárba helyezését követően megadja nekünk a pontos szállítási és számlázási adatokat.

Sounds-Good.hu online áruházunk kifejezetten a magas minőségű Audiophile & High End sztereó erősítő készülékek értékesítését tűzte ki célul, ahol a teljes sztereó erősítő kínálatra vonatkozóan hivatalos magyarországi garanciával és díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt sztereó készüléket az Ön által megadott szállítási címre. Köszönhetően a folyamatosan bővülő Audiophile & High End sztereó erősítő kínálatunknak és a kedvező árak mellett történő megrendelés lehetőségének, a megrendelt sztereó készülék szállítása akár következő munkanapon is lehetséges, amennyiben a kiválasztott HiFi erősítő készülék vásárlásáról szóló visszaigazolás 13 óra előtt megérkezik internetes áruházunk ügyfélszolgálatára, valamint a rendelt termék rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a rendelt sztereó erősítő kiszállításának tényét. Sounds-Good.hu online áruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint abszolút mértékben elnyeri a minden minőségi igény kielégítését célul kitűző Audiophile & High End sztereó erősítő választékunk, de amennyiben ez mégsem így lenne, akkor kérjük, jelezze felénk az Ön által keresett sztereó erősítő típust és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hőn áhított sztereó készüléket a lehető leghamarabb eljuttassák Önnek. A magyar e-kereskedelmi viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu online áruházban található az egyik legszínesebb, raktárról azonnal elérhető Audiophile & High End sztereó erősítő készülék kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett minőségi szintű Audiophile & High End sztereó erősítő készülék típust.

A számunkra megfelelő Audiophile & High End sztereó erősítő megtalálása az egyik legnehezebb és legidőigényesebb feladat sztereó rendszer kiépítésekor vagy a meglévő sztereó rendszer frissítésekor, hiszen a számos sztereó erősítő teszten illetve a műszaki adatokon túlmenően a leginkább fontos szempont az általa nyújtott hangminőség, sztereó anyagok hallgatása közben. Bemutatótermi bejelentkezés előtt javasolt alaposan átnézni a szórakoztató elektronikai áruházak kínálatát, hiszen számos sztereó erősítő elérhető az audiophile és online üzletekben, melyek ár/érték aránya sem elhanyagolható. Érdemes a műszaki paramétereket nem kizárólagos szempontként kezelni és inkább a választani kívánt Audiophile & High End sztereó erősítő méreteit és kinézetét is igyekezzünk helyesen megválasztani a családi béke fenntartása érdekében. Ha például hazaállítunk egy sok helyet elfoglaló sztereó készülékkel, akkor közel sem biztos, hogy párunk lelkesedéssel fogja fogadni az új erősítőt. Vásárlás előtt a HiFi erősítő méretét se hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a döntés hozatal szerves része, hogy a választott készülék elférjen az adott média szekrényben vagy Hi-Fi állványon, a neki kialakított helyen. Egy igazán minőségi sztereó erősítő lélegzetelállító hangzást is képes elérni, a hozzá gondosan összeválogatott kábelekkel és hangfalakkal, ami a sztereó zenehallgatást egy teljesen új dimenzióba emeli. A kitűnő minőségű alkatrészekből és anyagokból megépített Audiophile & High End sztereó erősítők által akár élő koncerten vagy egy klasszikus hangversenyen érezhetjük magunkat, teljesen átélve a sztereó zene által nyújtott eufórikus érzetet. Ha kifejezetten igényesek vagyunk a zenei tartalmak tökéletes megszólaltatására, akkor nem engedhetünk a hangminőségből; kizárólag minőségi HiFi erősítő készüléket válasszunk!

 

Hi-Fi, Audiophile & High End hangfal, erősítő vásárlás - Nyíregyháza

Nyíregyháza - Házimozi erősítő, média lejátszó, kiegészítő vásárlás


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.