Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

SUB kábel


Reprezentatív sub kábel kategóriánkban a különböző mélysugárzó kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes sub kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt sub kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes mélysugárzó kábel kiválasztásában.


Sorrend:

 Audioquest Black Lab subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Black Lab sub kábel kíváló belépő szintű alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
9 460 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Greyhound subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Greyhound sub kábel kíváló haladó szintű alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
14 740 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Irish Red subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Irish Red sub kábel kíváló középkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
21 980 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Boxer subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Boxer sub kábel kíváló felső-középkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére kedvező áron.

 
44 230 Ft
Hossz kiválasztása
 Audioquest Husky subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Husky sub kábel kíváló felsőkategóriás alternatívát jelent a házimozi erősítő és a subwoofer (mélynyomó) összeköttetésére akár XLR csatlakozókkal is.

 
85 960 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása
 Audioquest Wolf subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Wolf sub kábel kíváló csúcskategóriás mélynyomó kábel a házimozi erősítő és a subwoofer összeköttetésére, akár XLR csatlakozókkal is.

 
193 330 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása
 Audioquest Wild Dog subwoofer, mélynyomó kábel

Az  Audioquest Wild Dog sub kábel kíváló High-End mélynyomó kábel a házimozi erősítő és a subwoofer összeköttetésére, akár XLR csatlakozókkal is.

 
415 880 Ft
Csatlakozó kiválasztása Hossz kiválasztása

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.