Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rega integrált erősítő


Rega erősítőt keres? Segítünk a megfelelő Audiophile & High End Rega integrált erősítő kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje Rega erősítő ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan Rega integrált sztereó erősítő típust megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiophile és high end Rega erősítők meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.


Sorrend:

Rega Brio integrált sztereó erősítő

Tetszőlegesen választható hozzá ajándék összekötő és/vagy hangfal kábel 25.000 Ft értékben!

Rega Brio (2017) audiofil integrált hifi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. Rega Brio - Hangzásvilág teszt

Árkategóriájában a Rega Brio a 2017-es évben elnyerte a legjobb sztereó erősítő címet - What Hi-Fi

 
270 800 Ft
Rega Elex-R audiophile integrált sztereó erősítő

Rega Elex-R audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. Árkategóriájában a Rega Elex-R a 2017-es évben is a legjobb sztereó erősítő címmel büszkélkedhet, immáron negyedik éve folyamatosan - What Hi-Fi

 
400 500 Ft
Rega Elicit-R audiophile integrált sztereó erősítő

Tetszőlegesen választható hozzá ajándék összekötő és/vagy hangfal kábel 70.000 Ft értékben!

Rega Elicit-R audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. A Rega Elicit-R audiophile integrált sztereó erősítőt az árkategóriájában a 2014, 2015 és 2016-os év legjobb sztereó erősítő díjával is kitüntette a What Hi-Fi.

 
735 000 Ft
Rega Osiris high end integrált sztereó erősítő

Rega Osiris high end integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi.

 
2 840 500 Ft

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.