REGA

Rega termékek / Rega Planar lemezjátszó / Rega erősítő / Rega CD lejátszó / Analóg lemezjátszó tartozékok

A Regát Roy Gandy és üzleti partnere Tony Relph alapította 1973-ban. A nevek első szótagja ihlette a RE-GA nevet (Tony RElph, Roy GAndy) és bár ma már Roy Gandy az, aki nevével és munkájával fémjelzi a Rega márkát, a név megmaradt. Roy elkötelezetten azzal az céllal kezdett lemezjátszókat fejleszteni, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt.

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A REGÁT Roy Gandy alapította 1973-ban elkötelezetten azzal az céllal, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt.  Ahogyan egyik alkalommal Roy mondta: „Soha nem a Hi-Fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”.

Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza me napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. Ezeken túl a Rega teljes termék portfóliót - CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. Lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

 

Ahogyan egyik alkalommal Roy mondta: „Soha nem a hi-fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”. Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza meg napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és az első üveg tányéros Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. A tökéletes zenei hangzás iránti szenvedély határozta meg a további fejlődést, így fejlesztették ki a az első hangkarokat – 1982-ben a RB300-at, a kilencvenes években a hangszedőket, majd következetek az erősítők és hangsugárzók.

A Rega folyamatosan növekszik, új és új termékeket fejleszt, amelyek mindegyike szigorúan követi a korai Rega erényeket, amelyekhez minden tekintetben ma is hűek: kitűnő építési minőséget, hosszú élettartamot és elképesztő ár-érték arányt nyújtanak.

Ma a Rega teljes termék portfóliót – lemezjátszók és minden kiegészítő, CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. A lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

Néhány év szünet után, hosszas tárgyalásokat és egyeztetéseket követően sikerült elnyerni a magyarországi disztribútori jogokat és 2017. májusban megérkeztek Magyarországra a REGA termékek. Mi az Allegro Audio Kft-nél, a Rega termékek hazai disztribútoraként eltökélten törekszünk arra, hogy átadjuk a zene szeretetét partnereinknek, hogy segítsünk életre kelteni a ZENÉT a Rega termékek által.

2017-ben számos újdonsággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Bemutatkozik a teljesen megújult lemezjátszó spektrum, a Planar 1, Planar 2 és a Planar 3, már a gyönyörű piros színben is, az új hangkarok az RB330 és RB 220, az új Fono fokozatok. Megújult és számos innovációt hordoz Planar 6 lemezjátszó. 2017. októberben megújul az Apollo CD lejátszó.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

Legyen közös szenvedélyünk a zene!
A készülékek széles palettáját mutatják be az érdeklődőknek az Allegro Audio Bemutatóteremben Egerben és 2017. szeptembertől Magyarországon több kereskedői partnernél is elérhetővé váltak a Rega termékek. Ezzel is törekszünk arra, hogy a zeneszertő közönség, az elhivatott Rega tulajdonosok és leendő tulajdonosok közelébe vigyük a ZENÉT.