REGA

Rega termékek / Rega Planar lemezjátszó / Rega erősítő / Rega CD lejátszó / Analóg lemezjátszó tartozékok

A Regát Roy Gandy és üzleti partnere Tony Relph alapította 1973-ban. A nevek első szótagja ihlette a RE-GA nevet (Tony RElph, Roy GAndy) és bár ma már Roy Gandy az, aki nevével és munkájával fémjelzi a Rega márkát, a név megmaradt. Roy elkötelezetten azzal az céllal kezdett lemezjátszókat fejleszteni, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt.

 

Jelenleg nincs ilyen termékünk!
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A REGÁT Roy Gandy alapította 1973-ban elkötelezetten azzal az céllal, hogy jobbat hozzon létre annál, ami abban az időben elérhető volt.  Ahogyan egyik alkalommal Roy mondta: „Soha nem a Hi-Fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”.

Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza me napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. Ezeken túl a Rega teljes termék portfóliót - CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. Lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

 

Ahogyan egyik alkalommal Roy mondta: „Soha nem a hi-fi volt a szenvedélyem. Az én szenvedélyem a ZENE”. Ez a szenvedély, a zene iránti alázat és az egyszerű tökéletességre való törekvés határozta meg a Regát a kezdetekben és határozza meg napjainkban is. Az ikonikus Planar 2 és az első üveg tányéros Planar 3 lemezjátszók a valaha leghosszabb ideje gyártott és legismertebb lemezjátszói a cégnek. A tökéletes zenei hangzás iránti szenvedély határozta meg a további fejlődést, így fejlesztették ki a az első hangkarokat – 1982-ben a RB300-at, a kilencvenes években a hangszedőket, majd következetek az erősítők és hangsugárzók.

A Rega folyamatosan növekszik, új és új termékeket fejleszt, amelyek mindegyike szigorúan követi a korai Rega erényeket, amelyekhez minden tekintetben ma is hűek: kitűnő építési minőséget, hosszú élettartamot és elképesztő ár-érték arányt nyújtanak.

Ma a Rega teljes termék portfóliót – lemezjátszók és minden kiegészítő, CD lejátszók, erősítők, hangsugárzók - nyújt a zenehallgató közönség számára. A lemezjátszók terén pedig ma is etalon.

Néhány év szünet után, hosszas tárgyalásokat és egyeztetéseket követően sikerült elnyerni a magyarországi disztribútori jogokat és 2017. májusban megérkeztek Magyarországra a REGA termékek. Mi az Allegro Audio Kft-nél, a Rega termékek hazai disztribútoraként eltökélten törekszünk arra, hogy átadjuk a zene szeretetét partnereinknek, hogy segítsünk életre kelteni a ZENÉT a Rega termékek által.

2017-ben számos újdonsággal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Bemutatkozik a teljesen megújult lemezjátszó spektrum, a Planar 1, Planar 2 és a Planar 3, már a gyönyörű piros színben is, az új hangkarok az RB330 és RB 220, az új Fono fokozatok. Megújult és számos innovációt hordoz Planar 6 lemezjátszó. 2017. októberben megújul az Apollo CD lejátszó.

A REGA az a brit audio cég, amelyet nem kell bemutatni az audiophil közönségnek. Ma is következetesen teszi a dolgát, zeneileg lenyűgöző és megfizethető berendezéseket gyárt. A zene iránti szenvedély ma is benne van minden egyes kézzel készített mesterműben!

Legyen közös szenvedélyünk a zene!
A készülékek széles palettáját mutatják be az érdeklődőknek az Allegro Audio Bemutatóteremben Egerben és 2017. szeptembertől Magyarországon több kereskedői partnernél is elérhetővé váltak a Rega termékek. Ezzel is törekszünk arra, hogy a zeneszertő közönség, az elhivatott Rega tulajdonosok és leendő tulajdonosok közelébe vigyük a ZENÉT.