Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal - Dió - Utolsó pár

Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal - Dió - Utolsó pár

Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal - Dió - Utolsó pár

Raktáron 
-50%
720 000 Ft 360 000 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2019.12.31  -  A készlet erejéig!

Személyes átvétellel, akár Budapesten is.

Érdeklődni: e-mail, sms (+36306701767)!

Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal az új Motive hangfal család állványos hangsugárzója, mely könnyűszerrel veszi fel a versenyt az ebben az ársávban jelenlévő rivális társaival.


Általános információk:

  • Info, demo bejelentkezés: +36306701767 (8-18 óráig, munkanapokon)
  • Regisztrációval elérhető alap kedvezmény 5 % >> 499.000 Ft felett 10 %, mely a termék kosárba helyezését követően látható. Az akciós és Naim önálló komponensekre nem vonatkozik a kedvezmény.
  • 15.000 Ft-tól díjtalan GLS kiszállítás országosan (kivétel, az extra kedvezményes termékek)
  • Bankkártyás fizetés (a futárnál is)
  • Ha nagyobb összegű vásárlást tervez, kérje egyedi ajánlatunkat!
  • A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!
Hivatalos garancia
Hivatalos garancia

Az általunk forgalmazott termékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön élvezheti a szervizháttér biztonságát és a terméktámogatásokat. Csak ez a fajta garancia biztosítja, hogy szükség esetén, készülékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt!

A 12 hónapos kötelező jótállásnál hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

Hivatalos garancia
Szállítás - 1-2 munkanap
Szállítás - 1-2 munkanap
Kivitel kiválasztása:

A Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal a legújabb Neat Acoustics hangfal család álló hangsugárzója, mely ötvözi a rendkívüli szintű technikai innovációt a teljesítménnyel, ráadásul mindezt igen kedvező ár/érték arány mellett, ami egyedivé teszi ebben az árkategóriában. Esztétikai szempontból megközelítve a Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal, az egyszerűen elegáns angol design és kivételes megépítettségi minőség, míg a hangzás felől megközelítve, az általuk nyújtott hihetetlen dinamika, rendkívüli részletező képesség és kompromisszumok nélküli gyönyörű mélytartomány jellemzi. A Motive sorozat többi tagjával fennálló teljes összhang biztosítja a tökéletesen homogén sztereó vagy házimozi rendszer integrációját.

 

Neat Acoustics Motive SX1 audiophile álló hangfal műszaki adatok:

Dimensions (HxWxD): 925/160/200mm
Footprint (WxD): 220/260mm
Weight: 14Kg Each
Shipping Weight: 35Kg pair
System type: 2.5-way Reflex
Impedance: 6 Ohms
Sensitivity: 87 dB/1 watt
Bandwidth: 25Hz – 30kHz

 

Although this is the taller of the two floorstanders in the Motive SX range, the SX1 is nevertheless a compact and elegant model. It will blend discreetly into any living room whilst its performance gives little away to larger and more expensive models.

 

This loudspeaker uses a two and half-way configuration, with the bass/midrange driver and the tweeter operating within a sealed enclosure. The sub-bass drive unit is housed separately in a reflex-tuned section below. The bass reflex port is fitted to the bottom panel of the cabinet and is vented through an outlet in the stylishly sculpted MDF plinth.

 

In spite of the compact dimensions, the Motive SX1 manages to accurately reproduce genuinely low bass notes with spacious and well-focused stereo imagery.

 

The tweeter is the new and upgraded unit used throughout the Motive SX range and features a huge screened magnet assembly and a 25mm inverted anodised aluminium dome. This type of tweeter is usually only found in more expensive high-end loudspeakers and is therefore an exceptional inclusion to the Motive SX designs.

 

Hitelkalkulátor