Új jelszó kérése

Naim Audio


 


Sorrend:

NAIM Mu-so Qb Wireless Music System

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Mu-so Qb Wireless Music System is elérhető kínálatunkból. Naim Mu-so Qb teszt

 
249 990 Ft
Extra hagszóró védő rács kiválasztása Távirányító (nem tartozék)
Naim NAP 100 audiophile végerősítő / végfok

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 100 audiophile sztereó végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
299 990 Ft
NAIM Mu-so Wireless Music System

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Mu-so Wireless Music System is elérhető kínálatunkból. Naim Mu-so teszt

Best wireless speaker 2017 award - What Hi-Fi

 
379 990 Ft
Extra hagszóró védő rács kiválasztása
Naim Nait 5si audiophile integrált sztereó erősítő

Tetszőlegesen választható hozzá ajándék összekötő és/vagy hangfal kábel 40.000 Ft értékben!

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Nait 5si integrált sztereó erősítő is elérhető kínálatunkból.

 
399 990 Ft
Naim CD5 SI CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim CD5 SI CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
429 990 Ft
Naim DAC-V1 DSD DAC- előerősítő - fejhallgató erősítő

Naim DAC-V1 DSD DAC, előerősítő, fejhallgató erősítő az egyik legjobb ár / érték arányú audiophile DA átalakító, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
549 990 Ft
Naim Uniti Atom All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő / Streamer

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Atom All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer is elérhető kínálatunkból. Best hi-fi system award 2017 - What Hi-Fi

 
719 990 Ft
Változat kiválasztása
Naim Nait XS 2 audiophile integrált sztereó erősítő

Tetszőlegesen választható hozzá ajándék összekötő és/vagy hangfal kábel 70.000 Ft értékben!

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Nait XS 2 audiofil integrált sztereó erősítő (XS Series) is elérhető kínálatunkból.

 
729 990 Ft
Phono előerősítő
Naim Uniti Core Reference Hard-Disk Server - Music Server / CD-ripper

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Core Reference Hard-Disk Server - Music Server / CD-ripper is elérhető kínálatunkból.

 
749 990 Ft
Naim Super Lumina high end hangfalkábel

Naim Super Lumina high end hangfalkábel a Naim gyári szerelésű hangfalkábele.

 
799 990 Ft
Hossz kiválasztása Csatlakozó kiválasztása Villás csatlakozó adapter (Naim erősítőkhöz)
Naim NAC 202 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 202 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
849 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim NAP 200 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 200 DR high end végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
899 990 Ft
Naim CD5 XS CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim CD5 XS CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
949 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim ND5 XS hálózati lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim ND5 XS hálózati lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
949 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása Kivitel választás
Naim DAC high end D/A konverter

Naim DAC high end D/A konverter az egyik legjobb ár / érték arányú D/A átalakító, mely tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
999 990 Ft
Naim Supernait 2 high end integrált sztereó erősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Supernait 2 integrált sztereó erősítő (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 249 990 Ft
Phono előerősítő
Naim Uniti Star All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer - CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Star All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer - CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 249 990 Ft
Változat kiválasztása
Naim NAC-N 272 high end előerősítő - streamer

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC-N 272 high end előerősítő / streamer (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 399 990 Ft
Kivitel választás Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim NAP 250 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 250 DR high end végerősítő / végfok (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 499 990 Ft
Naim NDX hálózati lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NDX hálózati lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 499 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása Kivitel választás
Naim Uniti Nova All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő / Streamer

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Nova All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer is elérhető kínálatunkból. What Hi-Fi teszt

 
1 599 990 Ft
Változat kiválasztása
Naim CDX2 CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim CDX2 CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 699 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim NAC 282 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 282 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
1 799 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim HDX Hard Disk Player - Multimédia lejátszó, CD-ripper

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim HDX Hard Disk Player - Multimédia lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
2 099 990 Ft
Kivitel választás
Naim Supernait 2 high end integrált sztereó erősítő

Ajándékba adunk 1 pár Black Rhodium Quickstep hangfalkábelt és 1 pár fekete Dynaudio Stand 6 hangfal állványt.

Egy kifejezetten magas igényekhez összeállított Naim Supernait 2 high end integrált sztereó erősítő + Dynaudio Special Forty high end állványos hangfal szett.

 
2 180 000 Ft
DAC-ot is szeretnék mellé!
 

12

Sorrend:

A NAIM hi-fi és high-end rendszereket hoz létre, amelyek túlmutatnak a hangon, és mélyebb, magabiztosabb hangzást nyújtanak Önnek. Hadd szóljon a NAIM hangja a zenében.
A NAIM alapítója, Julian Vereker MBE (1945-2000) volt versenyautó-vezető, vállalkozó és autodidakta mérnök akit mély szenvedély fűzött a zenéhez. Szabadidejét az 1960-as években barátai koncetjeinek hallgatásával és azok rögzítésével töltötte. Julian úgy találta, hogy a felvételek messze nem olyan élményt nyújtottak az otthoni rendszerén, mint a koncertek alatt.
A második legjobbal nem volt elégedett, így úgy döntött, hogy megtervezi saját erősítőit és hangsugárzóit, figyelmen kívül hagyva az addig elfogadott tapasztalatokat és tudást, és olyan előadásmódra koncentrált, amely a zenét életre keltette. Ezek az első tervezések megteremtették számos ikonikus és díjnyertes Naim hi-fi termék alapját, melyek a következő évszázadra is átnyúltak.

 

Ennek a 40 éves mérnöki és kézműves technika által támasztott megközelítésnek köszönhetően a cég napjainkban is fejlődik. Válassza a NAIM-et, hogy mélyebben megismerkedjen a zenéivel, egy teljesen magával ragadó zenehallgatási élményért.
Az angol NAIM már hosszú évek óta a nemzetközi audiofil és high-end piac meghatározó résztvevője.
Termékeit a cég Salisbury-ben található központjában tervezik illetve fejlesztik és a Mu-So széria kivételével az összeset itt is gyártják. A NAIM a saját tradícionális szabványainak és az egyedi tervezési eljárásainak a megtartása mellett mára az audiofil piac vezető cégévé vált mind a brit, mind pedig az európai piacon. Ezt annak is köszönhetik, hogy mindíg is hűek maradtak a tradícionális gyökereikhez, de emellett rengeteget invesztáltak a mai modern streaming technológiákba. A hálózatos Mu-So és Uniti szériáknak, illetve a high-end audio network lejátszóiknak köszönhetően a termékválasztékuk egyedülállóan sokoldalúvá és sokrétűvé vált a piac többi gyártójához képest. Éppen ez teszi a NAIM termékkínálatát erőssé, mivel minden igényre választ tud adni, ha a legmagasabb hangminőség az elvárás.
Elő- illetve végfokok, integrált erősítők, CD és Network audio lejátszók, kiegészítő tápegységek és kompakt hálózati elektronikák: ezek a termékkategóriák alkotják a NAIM fő portfóliáját.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.