Új jelszó kérése

Marantz SR5012 házimozi erősítő

Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő
Marantz SR5012 házimozi erősítő

Marantz SR5012 középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Házimozi erősítő
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Marantz SR5012 házimozi erősítő tulajdonságai:

 

SR5012 7.2 csatornás AV-receiver HEOS-szal - Főbb jellemzők:
• 7.2 csatornás AV-Receiver, 180 watt csatornánként (6 ohm, 1%, 1-csatornán meghajtva)
o Hatalmas erő a nagyobb szobák híres Marantz hanggal történő megtöltéséhez
• 4K/60Hz teljes átvitel, 4:4:4 szín felbontás, HDR, BT.2020 és Dolby Vision, valamint Hybrid Log
Gamma (HLG) a jövőbeli firmware frissítéssel
o A legújabb HDMI szabvány a jövőbeli kompatibilitás érdekében
• 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással; 2 HDMI kimenet
o Kiterjesztett csatlakozás: készen áll egy TV és egy projektor párhuzamos táplálására
• Analóg HDMI átalakítás és SD/HD-HD/4K felskálázás
o HD videóminőség meglévő DVD-kről vagy analóg forrásokból
• Dolby Atmos (5.1.2-ig) és DTS:X ™
o A hallgatót körülölelő 3D-s hangzás felső effektekkel
• Beépített Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos támogatással; Beépített Bluetooth
o A hálózat stabilitása javult, különösen a Wi-Fi zsúfolt otthonokban
• Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technika
o Egyszerű multiroom audio más HEOS termékekkel, alkalmazással vezérelhető
• AirPlay, Bluetooth, internetes rádió, Spotify Connect, Pandora, SiriusXM, Napster, Amazon Music,
TIDAL, Deezer és még sok más
o Hozzáférés szinte korlátlan online zenei forráshoz
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
o Nagy felbontású audio streaming, hézagmentes lejátszással
• Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume és Dynamic EQ
o Egyedi helyiségek tökéletes akusztikai kiegyenlítése

• Kompatibilis az Audyssey MultEQ Editor App alkalmazással
o Lehetővé teszi a beállítási paraméterek pontosabb beállítását, tárolását és szerkesztését
• Színkódolt hangszóró csatlakozók, Setup Assistant, Marantz 2016 AVR Remote App
o Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
• Intelligens ECO mód ki/be/automatikus beállítással
o Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné a teljesítményt
• Speciális csatlakozási és vezérlési lehetőségek; 7.1 csatornás külső bemenetek, 7.1 csatornás
előerősítő kimenet, IP vezérlés és RS232C port
o Készen áll a harmadik fél otthoni automatizálási rendszereire
• ISF kalibrálásra előkészítve
o Lehetővé teszi a profi precíziós beállítást a jobb video minőség érdekében

 

SR5012: 3D surround, 4K kompatibilitás, 7.2 csatorna és HEOS
Nagy felbontású házimozi, mind a hangzás, mind pedig a látvány terén - és az SR5012 minderre képes is! Nem csak kompatibilis a 4K Ultra High Definition video teljes spektrumával, a 4K 60Hz-től a HDR-ig, valamint a Dolby Vision-nel és a Hybrid Log Gamma (HLG, a jövőbeli firmware frissítés után) változatainak teljes skálájával, de rendelkezik dekódolókkal mind a Dolby Atmos és DTS:X 3D térhatású hang számára, valamint hét csatornás erősítővel is, az izgalmas házimozi hangzás eléréséhez.


A nyolc HDMI bemenet lehetővé teszi a nagy felbontású források teljes körű csatlakoztatását, beleértve a Blu-ray Disc lejátszókat, a streaming eszközöket, a set-top boxokat és a játékkonzolokat - 4K videóval és nagyfelbontású surround hangzással. Még a hangyományos video forrásokat, mint például a DVD-t is fel tudja 4K-ra konvertálni, emellett még a régebbi hanganyagokból is képes a hallgatót körülvevő hangmező létrehozására a Dolby Surround és a Neural:X jelfeldolgozás segítségével. Valamint természetesen kompatibilis a Dolby TrueHD és a DTS-HD hangsávokkal a hagyományos 5.1 vagy 7.1 csatornás surround hangzáshoz.


Az Audyssey MultEQ XT leegyszerűsíti a pontszerűen precíz beállítást és kalibrálást, míg az opcionális Audyssey MultEQ Editor App segítségével finomíthatja a beállítást, vagy testreszabhatja azt a saját ízlésének megfelelően. Ráadásul az Audyssey Dynamic EQ még alacsony hangerő szint mellett is tiszta és hatásos hangot nyújt, a Dynamic Volume (dinamikus hangerő) pedig kiegyenlíti a bosszantó hangerő különbségeket a TV műsorok és a hirdetések között.


Az SR5012 rendelkezik a megfelelő erővel: hét csatorna, mindegyiken 100W-os teljesítmény, mindegyik azonos tervezésű, ami biztosítja az integrációt a csatornák között. Emellett kiváló minőségű diszkrét komponensekből épül fel, köztük a híres Marantz Hyper Dynamic Amplifier Modulok (HDAM) is jelen vannak a hangtisztaság érdekében. Képes meghajtani az alacsony impedanciájú hangfalakat is, így kezelni fogja még a nehézkes hangszóróterheléseket is.


A digitális-analóg konverziót egy teljesen új, nyolccsatornás DAC-blokk kezeli, a fejlett referencia-osztályú 32 bites AKM AK4458VN D/A konvertereket használva az összes csatornán. Ez biztosítja a következetes magas hangzáshűséget és a precíz csatorna illesztést a pontosabb hangzás érdekében. A 7.2 csatornás tervezés azt jelenti, hogy az SR5012 képes meghajtani 5.1.2-csatornás hangsugárzó rendszereket, beleértve a magasságcsatornákat a teljes 3D-effekek érdekében a Dolby Atmos vagy DTS:X hangsávokon keresztül. Az egyszerűbb, 5.1 csatornás beállításoknál a "tartalék" csatornák esetében egy pár sztereó hangszóró elhelyezésére nyílik lehetőség egy másik szobában.

 

De mivel az SR5012 egy Marantz készülék, ezért a zenéről és a filmekről szól. A zenét streamelheti a helyi hálózati tárolóból vagy az internetről is, függetlenül attól, hogy vezetékes, vagy Wi-Fi kapcsolatot használ az otthoni hálózathoz. Elérhetőek az internetes rádiók és szolgáltatások - köztük a Deezer, a Spotify Connect és az Tidal - a számítógépről, vagy NAS meghajtóról akár 192 kHz/24 bites és DSD 5.6MHz-es felbontásban is tudnak zenét lejátszani, valamint elérheti az egyéb népszerű formátumokat is, beleértve az MP3-at. Magas felbontású zenét is lejátszhat USB-tárból, egy kényelmes előlapi port használatával, vagy a zenét közvetlenül irányíthatja egy okostelefonról vagy táblagépről, Bluetooth vagy Airplay segítségével.


A HEOS integráció azt jelenti, hogy az SR5012 egy teljes vezeték nélküli multiroom zenei rendszer részévé is válhat. Egyszerűen adjon hozzá extra HEOS hangsugárzókat olyan helyiségben, ahol zenét szeretne hallgatni a HEOS alkalmazással, amelyet közvetlenül a Marantz 2016 AVR Remote alkalmazásból érhet el (a receiver teljes körű vezérlése révén), és zenét hallgathat a ház körül a hálózatról, vagy internetes forrásokból, vagy akár a telefonról is. Játsszon le különféle zenét minden szobában, vagy töltse meg az egész házat ugyanazzal a dallal, ha éppen bulit tart otthon.


A közérthető, képernyőn megjelenő telepítési segéd megkönnyíti az SR5012 telepítését és konfigurálását, a színkódolt hangsugárzó terminálok egyszerűvé teszik a csatlakoztatást. Emellett az intelligens ECO mód minimalizálja az energiafogyasztást a teljesítmény veszélyeztetése nélkül. Váltson automatikus üzemmódra az energiatakarékosság érdekében, vagy kapcsolja ki, ha teljes erőbevetéssel szeretné hallgatni a kedvenc zeneszámait.


Az SR5012 ISF kalibrálásra is elő van készítve, lehetővé téve, a profi, precíz kalibrációt a még jobb video teljesítmény érdekében a felhasználó TV kijelzőjén.