Új jelszó kérése

Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó

Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1
Marantz SA-14S1

Marantz SA-14S1 Special Edition CD/SACD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Lejátszó & DAC
749 990 Ft749990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Az új Marantz Premium termékek megjelenése mindig okot ad az audiofil közösség számára az ünneplésre. Az új Marantz SA-14-es Special Edition CD / SACD lejátszó széria az audio élményt egy teljesen új szintre emeli - mert ez a Special Edition szakértői módon lett finomhangolva és szenvedélyesen optimalizálva a nagyfelbontású fájlokhoz: egy új korszakot nyitva a zene rajongók számára. Az Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó tartalmazza a nehéz tömegű, 5 mm vastag alumínium fedelet és a nagyon merev lábakat, hogy csökkentse a vibrációkat, valamint egy túlméretezett toroid transzformátort és egy erős hálózati  tápegységet, amely létrehozza a legtisztább energiát, hogy megszüntesse a komponensek közötti kereszt-szennyeződést. Ez a tökéletes platform a referencia-minőségű hanghoz. A Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó magában foglalja a DAC-módot is, ami közel azonos funkcionalitást nyújt, mint a forradalmi, díjnyertes NA-11S1. Rendelkezik az optikai és koaxiális digitális bemenettel, valamint az USB-B közvetlen számítógépes kapcsolattal. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül biztosítja a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó számára a nagy felbontású audio streaminget a számítógépről, így kihasználja a jó minőségű DAC-ot és a magas minőségű audio kimenetet a HDAM-SA2 modulokkal. Ezért fontos, hogy ez az újonnan kifejlesztett Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszóis magában foglalja a legújabb föld/jel leválasztó technológiát, így gyakorlatilag megszünteti a PC zajt. A lejátszó működhet úgy is, mint egy  hangkártya a számítógépen és az USB-B port aszinkron módban támogatja nem csak a 192 kHz/24bites, hanem a DSD 2.8MHz és 5.6MHz-es jeleket is a maximalizált sokoldalúság és teljesítmény érdekében. Emellett van egy USB bemenet is a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó előlapján az MP3, WAV, AAC formátumokhoz, ez természetesen iPod iPhone kompatibilis is. Ez a fenséges Super Audio CD minőség. Sőt, annál is több.

Marantz HDAM technológia
Összehasonlítva más lemez lejátszókkal, melyekben több op-erősítő IC-t alkalmaztak, a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó az exkluzív HDAM technológiával rendelkezik, melynek dedikált moduljai diszkrét komponensekből épülnek fel és melyek együttesen széles dinamikus tartománnyal és gyors elfordulási aránnyal rendelkeznek a valódi szélessávú átvitelhez.

Nagy áramú tápegység
A tápegység egy nagy áramú toroid transzformátorral rendelkezik, mely OFC (oxigénmentes réz) szekunder tekercsekből áll, valamint nagy sebességű, nagy áramú Schottky diódák gondoskodnak az egyenirányító körben a legtisztább kimeneti DC feszültségről.


Referencia osztályú D/A konverzió
Annak érdekében, hogy kezelni tudja a lemezek legszélesebb választékát és az audio fájl típusokat, a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó magában foglalja a referencia-osztályú CS4398 digitális-analóg átalakítót, amely akár 192 kHz/24-bites felbontást biztosít a DSD dekódoláshoz és a Super Audio CD-khez. Az interferencia elkerülése érdekében a különböző részekben, a tápegység, a digitális audio rész és az analóg audió rész mindegyike  saját egyedi áramköri panellel rendelkezik. A különböző lemez és fájltípusokat támogatja, beleértve a zenei CD-t és Super Audio CD-t, valamint a lineáris PCM, AAC, MP3 és WAV típusú fájlokat. A Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó a hátsó panelen keresztüli USB-B portján csatlakozni tud a számítógéphez és élvezheti az audio fájlokat, beleértve a nagy felbontású DSD 2.8MHz és 5.6MHz formátumokat a maximalizált sokoldalúság és a minőség érdekében.

Megerősített váz, vastag alumínium felső fedél és nehéz lábak
Ez arról szól, hogy egy jó alapot teremtsünk, mielőtt elkezdünk törődni a jelfeldolgozással és az érzékeny audio jelek erősítésével. A szilárd alappal biztosítjuk azt, hogy a rezgések a minimumra legyenek lecsökkentve és nem befolyásolják az audio jelet a mikrofóniás hatások, valamint változatlan formában megőrizzük azokat.


Bővített csatlakoztathatóság
A sztereó analóg kimenetek mellett vannak digitális és koaxiális kimenetek is, melyek kapcsolatot biztosítanak egy külső digitális dekóderhez, vagy erősítőhöz. A Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó emellett fel van szerelve optikai és koaxiális bemenetekkel, melyek lehetővé teszik, hogy a lejátszót úgy használja, mint egy önálló digitális audio konvertert. Vannak rajta távirányító be- és kimeneti csatlakozók, melyek segítségével csatlakoztathatja a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszót egy másik kompatibilis Marantz készülékhez. A belső/külső kapcsoló a hátlapon további rendszerirányítási rugalmasságot biztosít.

 

Kényelmes előlapi USB-A port
Kényelmesen, az előlapon elhelyezett USB port segítségével csatlakoztathatja a kedvenc hordozható audio eszközét, USB memóriát, valamint ez a csatlakozó kompatibilis az iPod, iPod touch és iPhone eszközökkel, amely lehetővé teszi, hogy élvezhesse a közvetlen digitális kapcsolatot, a lehető legnagyobb hanghűségért.

Rendszer távvezérlő
Az elegáns Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó távirányítója intuitív ergonómikus kialakítású és fel van szerelve az erősítő vezérlési funkciókkal, mely segítségével egyetlen távirányítóval használhatja az Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszót és az ennek megfelelő PM-14S1 Special Edition prémium integrált sztereó erősítőt.


Alacsony zajszintű Fluorescent kijelző
A deluxe alacsony zajszintű fluoreszkáló kijelző jellemzői: tiszta, könnyen olvasható alfanumerikus karakterek és kompatibilis a szöveges kódolású Super Audio CD-vel is. Van egy kijelző vezérlő gomb a távirányítón, amivel lehet állítani a kijelző fényerején, vagy akár ki is kapcsolhatja, ha akarja.

Dedikált fejhallgató kimenet
Csatlakoztassa kedvenc fejhallgatóját közvetlenül a Marantz SA-14S1 Special Edition CD / SACD lejátszó kényelmes előlapi fejhallgató-csatlakozójához, amely rendelkezik saját hangerőszabályzóval. A fejhallgató áramkört úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a lehető legszélesebb körű fejhallgató típusokkal és kompatibilis a kisebb ellenállású fejhallgatókkal is.

  • SACD/CD lejátszás, USB-A és DAC-Mode (USB-B, opt-in koax) a HD-Audióhoz
  • Marantz eredeti SA-CD mechanizmus a pontos adat kiolvasáshoz
  • Az USB-B port aszinkron módban működik és képes kezelni PCM jeleket akár 192 kHz/24bit-ig és a DSD2.8 & 5.6Mhz közvetlen streaminget is
  • Analóg audio áramkörök Marantz HDAM®-SA2-vel a kiváló audio minőséghez
  • Nagy áramú Audiofil DSD1792 DAC és pontos kettős rendszerű óra
  • Toroid transzformátor és magas minőségű egyedi alkatrészek
  • Merev prémium alváz 5 mm vastag alumínium felső fedéllel és erős alumínium rezgéscsillapító lábakkal
  • Teljesen diszkrét magas áramú fejhallgató erősítő
  • Alumínium borítású rendszer távvezérlő az erősítő és a CD-lejátszó vezérléséhez