Új jelszó kérése

Marantz SA-10 lejátszó

Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10
Marantz SA-10

Marantz SA-10 CD/SACD lejátszó egy vadonatúj, kétlemezes SACD mechanizmussal és egy új, High Current Audiophile D/A konvertert tartalmaz. Az eredmény egy még kifinomultabb és részletesebb audio lejátszás.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén
:
Audiophile & High End >Lejátszó & DAC
2 199 990 Ft2199990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Marantz SA-10: a legnagyobb előrelépés a digitális audio területén a CD megjelenése óta
A Marantz SA-10 alapötlete egyszerű volt: megépíteni a legjobb lemez lejátszó/DAC-ot, amit a cég valaha is készített. Ez azt jelenti, hogy visszatértünk az alapokhoz minden területen, a lemez meghajtó mechanikától, a digitális jelek feldolgozásáig, valamint a tervezésig, ami teljesen időtállóan biztosítja az aszinkron USB-B bemenetet, a kapcsolatot a számítógéphez.


Az SACD, CD, DVD-R / RW és CD-R / RW lemezek lejátszásához a Marantz tervezői csapata kerülte a szokásos tervezési eljárásokat, melyeket az ilyen típusú lejátszóknál alkalmaznak, amihez az olyan megrendelhető DVD-ROM meghajtókat alkalmazzák, melyek általánosan megtalálhatóak a számítógépekben. Ehelyett a végső hangminőségre törekedtünk és megépítettük a sajátunkat: az új SACDM3-at, a legújabb elismert, a Marantz által épített lemez lejátszó mechanikát, ami egyedülálló a Marantz SA-10-ben, és le tud játszani nem csak CD-ket és SACD-ket, hanem nagy felbontású audio tartalmú CD vagy DVD lemezre rögzített médiát is.


A Marantz márka nagykövete, Ken Ishiwata kifejtette, hogy "A CD-lejátszók megjelenése óta a Transport volt az egyik erősségünk, és ugyanez igaz az SACD-re is. Természetesen a dolgok ilyen módon történő előállítása drága, de ha valami különlegeset szeretnénk, akkor ezt kell tennünk. Mindemellett nem sok SACD mechanika érhető el ma a piacon."
"Mindazonáltal, valójában nincs más módja annak, hogy ezt a fajta mechanikát olcsón elkészítsük, ezért ennek a használata csak a csúcs készülékünkre fog korlátozódni."


A digitális-analóg átalakítási folyamat, ami elérhető mind a lemezekhez és a külső forrásokhoz is, a lejátszó digitális bemenetein keresztül - magában foglalja az aszinkron USB csatlakozást a számítógéphez -, egyformán gondosan és innovatívan lett megtervezve. Ahelyett, hogy lefelé konvertálná az ultra-nagy felbontású fájlokat, hogy azok megfeleljenek a hagyományos digitális-analóg konverternek - mint ahogy az néhány rivális tervezésnél történik - a Marantz SA-10 SACD lejátszó felkonvertál mindent DSD256 formátumra egy folyamatban, melyet úgy ismerünk, mint Marantz Musical Mastering - Conversion.


Két külön Master Clock-ot használ, így minden digitális jelet felkonvertál közvetlenül DSD 256-ra - az SACD szabvány négyszeresére - a mintavételi konverzió szükségessége nélkül. Emellett két szűrő beállítás közül lehet választani, így a hallgató maga formálhatja a hangot.


De miért is történik ez? Nos, a másik fele a Marantz Musical Mastering csomagnak - az MMM-Stream - az, ami előkészíti ezt a DSD256 jelet az analóg kimenetre, az erősítő számára. Olyan technológián alapul, amely egészen visszamegy a Bitstream átalakítás korai napjaihoz, így téve lehetővé a teljesen egyszerű átalakítási folyamatot.


Rainer Finck, vezető elektronikai mérnök már két évtizede dolgozik a Marantz Reference CD-lejátszókon és a központi alakja volt a Marantz SA-10 projektnek: elmondása szerint "Egyike voltam a Philips mérnökeinek a '80 - as évek végétől, és dolgoztam a cég Bitstream konverterein - az utolsó a DAC-7 volt - fel tudtuk használni mindezt a tudásanyagot, hogy megépítsük a saját Bitstream konverterünket, a Marantz SA-10-et." Az MMM-Conversion folyamról gyakorlatilag már egy analóg jel jut a kimenetre, mint egy nagyon magas frekvenciájú áram egyes impulzusa. Az összes nehéz digitális munka elvégeztével ez az adatfolyam nem igényel mást, mint egy nagyon jó minőségű aluláteresztő szűrőt, ami elszállítja azt a lehető legtisztább analóg audio kimenetre. Az összes nyilvánvaló összetettsége miatt ez valójában egy nagyon egyszerű, nagyon elegáns megoldás a digitális jelfeldolgozásra - és ettől egyedülálló a Marantz SA-10. Ezért mondjuk azt, hogy ez az első lejátszó/USB konverter DAC nélkül - mert itt nincs erre szükség!


Marantz Premium 10 széria: Az Új Referencia
Összeadtuk az összes Marantz mérnök tudását, a több mint 70 éves tervezési és fejlesztési munka eredményét, így a Marantz Premium 10 sorozat egy úttörő kombinációja a megalapozott audio gyakorlatnak és az innovatív gondolkodásnak. Aprólékosan tervezték és építették meg, hogy remek teljesítményt és új mércét állítson fel. Továbbra is igaz a mottó, ami a Marantz-ot sok éven át vezette és amely mindezt összefoglalta egy nagyon egyszerű nyilatkozatban: Because music matters, Mert a zene fontos