Új jelszó kérése

Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) audiophile integrált sztereó erősítő

Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő

Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) audiofil integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Sztereó erősítő
749 990 Ft749990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

A vinyl rajongók is elégedettek lehetnek az új Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítővel. A bakelit lemezről érkező jeleket gondosan kezeli az MM/MC rendszerekhez készült Constant Current Feedback phono equalizer. Ez egyesíti NF-Type és a CR-Type RIAA korrekciót, de egy állandó NF-fel (negatív visszacsatolás) a teljes sávszélességen túl - amely garantálja az egyenlő hangkarakterisztikát nagy dinamika és az alacsony zajszint mellett minden jel szinten és a teljes frekvenciatartományban. A végső eleganciát a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítőnek a speciális Marantz tömör rézből készült hangsugárzó csatlakozók hozzák meg, így a hangfalaink könnyeden megkapják az erős jeleket.

Az új Marantz Premium termékek megjelenése mindig okot ad az audiofil közösség számára az ünneplésre. Az új Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő az audio élményt egy teljesen új szintre emeli - mert ez a Special Edition szakértői módon lett finomhangolva és szenvedélyesen optimalizálva a nagyfelbontású fájlokhoz: egy új korszakot nyitva a zene rajongók számára. Elérhető fekete és pezsgő arany színben, az új Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő a megtestesítője az extrém minőségnek,  egész egyszerűen egy remekmű. Ahogy azt elvárhatjuk egy ilyen elit erősítőtől, olyan kiváló minőségű alkatrészeket foglal magában, mint a toroid transzformátor és a teljes kiépítést jellemző alrendszerek. A nehéz 5 mm vastag alumínium fedél és a nagyon merev lábak gondoskodnak a rezgések lecsökkentéséről, garantálják a legtisztább audio jel kezelést. Ezen túlmenően, a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő magában foglalja a továbbfejlesztett saját alkatrészeket, a Marantz saját fejlesztésű HDAM ármköröket és a hatékonyabb elektromos jel útak használatát. Ezek emelik a hangminőséget még magasabb szintre. A Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő távirányítója elegáns fekete eloxált alumínium felső borítást kapott, illetve alkalmas az SA-14S1 Special Edition lejátszó vezérlésére is. A végső eleganciáról a speciális Marantz tömör réz hangsugárzó csatlakozók is gondoskodnak, melyek a könnyed és erőteljes jeltovábbítást biztosítják a hangsugárzókhoz. Ez luxus a végletekig.

Marantz HDAM technológia
Diszkrét áramköri elemek jellemzik, szemben az integrált áramkörökkel, az exkluzív HDAM technológia megőrzi analóg jel tisztaságát, biztosítva a szélessávú audió jelek mellett az expanzív dinamikatartományt egy nem hallható zajszint mellett. Összesen 24 HDAM SA2 és SA3 egység foglal helyet a lemezjátszó és a vonalszintű bemeneteken, a fejhallgató kimeneten, az előerősítő és az erősítő fokozatokban.

Teljesen diszkrét magas áramú erősítő fokozatok
A legszélesebb körű hangsugárzó impedanciával való kompatibilitás érdekében a végerősítő fokozatok magas áramú kimeneti eszközökkel rendelkeznek. A maximális csatorna elválasztás érdekében minden egyes erősítő fokozat szegregált áramkörrel van felszerelve, a saját nagyméretű sajtolt alumínium ötvözet hűtőbordák pedig a nagy hatékony sugárzó területen kaptak helyet, biztosítva a ventillátor és zajmentes hőelvezetését. A Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő névleges teljesítménye  90 watt csatornánként, 8 Ohmon és 140 watt csatornánként, 4 ohmon - biztosítva a magas stabilitást és a széles dinamikatartományt, még a kisebb ellenállású hangsugárzókkal is.

Megerősített váz, vastag alumínium felső fedél és nehéz lábak
Ez arról szól, hogy egy jó alapot teremtsünk mielőtt elkezdünk törődni a jelfeldolgozással és az érzékeny audio jelek erősítésével. A szilárd alappal mi biztosítjuk azt, hogy a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő esetében a rezgések a minimumra lesznek lecsökkentve és nem befolyásolják az audio jelet a mikrofóniás hatások, valamint változatlan formában megőrizzük azokat.

Analóg bemenetek és kimenetek
Amellett, hogy Phono és CD analóg bemenete van, két további vonalszintű bemenetet, valamint két pár Recorder bemeneti/kimeneti csatlakozóval is ellátták, így együtt számos műsorforrás és műsorrögzítő csatlakoztatására is lehetőség nyílik. Van még egy közvetlen végerősítő bemenet is rajta, ami lehetővé teszi, hogy a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő, mint egy önálló sztereó végerősítő működjön a további rendszer konfigurációs lehetőségeknél, valamint rendelkezik egy sztereó előerősítő kimenettel is, mely segítségével csatlakoztatni lehet a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítőt egy külső végerősítőre.

Dedikált fejhallgató kimenet
Az exkluzív HDAM diszkrét modulokkal a fejhallgató áramkör biztosítja a kiváló audio minőséget a legszélesebb körű fejhallgató típusú és ellenállású fejhallgatókkal, beleértve az alacsony impedanciájú fejhallgatókat is.

Aranyozott csatlakozók
Az analóg be- és kimeneti csatlakozók aranyozottak a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítőnél, az optimális jelátvitel és a hosszú távú stabilitás érdekében.

Testreszabott hangszóró csatlakozók
A gondosan kezelt és erősített hangjelet a testre szabott, tiszta rézből készült hangsugárzó csatlakozók továbbítják a csatlakoztatott hangsugárzó kábelekre.  A tökéletes átviteli lánc megőriz minden egyes hangot.

Source Direct Mode
A legtisztább hanghűségért, a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő el van ellátva a Source Direct funkcióval, ami kikerüli a felesleges audio áramköröket a legegyenesebb jelút érdekében.

Rendszer távvezérlő
Az elegáns távirányítóval vezérelhető az illeszkedő SA-14S1 Special Edition Super Audio CD-lejátszó is, valamint a Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) integrált sztereó erősítő rendelkezik távirányító be- és kimeneti csatlakozókkal a további távirányító konfigurációs lehetőségekhez.

 • 2x 90 Watt (8 ohm) / 2x 140 Watt (4 ohm)
 • HDAM & Current Feedback erősítő a kiváló hangminőség érdekében
 • Marantz saját HDAM® SA3 áramkörök
 • Merev prémium alváz 5 mm vastag alumínium felső fedéllel és erős alumínium rezgéscsillapító lábakkal
 • Erős tápegység nagy áramú Schottky típusú diódával
 • Marantz eredeti szilárd tiszta réz hangsugárzó csatlakozók: SPKT-100
 • Kiváló minőségű lineáris kétkörös hangerőszabályzó
 • CCFB (Constant Current Feedback) MM/MC phono equalizer V/I szervóval
 • Toroid transzformátor, alacsony zajszintű LCD kijelző
 • Közvetlen végfok bemenet egy AV kiépítés egyszerű integrációjához
 • Alumínium borítású rendszer távvezérlő az erősítő és a CD-lejátszó vezérléséhez