Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Marantz ND8006 hálózati lejátszó - USB DAC - CD lejátszó
Marantz ND8006 hálózati lejátszó - USB DAC - CD lejátszó
550 000 Ft

Marantz ND8006 hálózati lejátszó - USB DAC - CD lejátszó

Marantz ND8006 Network Audio Player, USB-DAC, CD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi. Tökéletesen illeszkedik a Marantz PM8006 integrált sztereó erősítőhöz.


Általános információk:

A megrendelés menetéről érdeklődjön!
A megrendelés menetéről érdeklődjön!
550 000 Ft
Termékismertető - Specifikáció

Főbb jellemzők:
• Kiváló minőségű CD, CD-R / RW (MP3 / WMA) lejátszás
o A kedvelt ezüstlemezek legjobb minőségű lejátszása
• Audiophile 192kHz / 32bit D / A átalakítás (ESS9016) és dual crystal clock
o A legpontosabb konverzió és hangminőség minden forrásból
• Marantz saját HDAM-SA2 áramkörök
o Az analóg kimeneti fokozathoz képest alacsonyabb torzítással rendelkező szélesebb dinamikatartomány
• Teljes diszkrét fejhallgatóerősítő HDAM-SA2-vel és erősítés vezérléssel
o Kiváló minőségű hangzás még igényes fejhallgatókból is
• Duplán árnyékolt toroid transzformátor, dupla rétegű alsó lemez és merev lábak
o A hang tisztaságának biztosítása az interferenciák kiküszöbölésével
• Beépített Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz-es kétsávos támogatás
o A hálózat stabilitása javult, különösen a Wi-Fi-t zsúfolt otthonokban
• Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audio technika
o Kényelmes multiroom audio más HEOS termékekkel, app vezérléssel
• AirPlay, Bluetooth, internet rádió, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer stb.
o Szinte korlátlan online zeneforrásokhoz való hozzáférés (ahol elérhető)

• 2x optikai, koaxiális és USB B típusú digitális bemenetek zajszigetelő áramkörrel
o A legjobb minőségű, nagy felbontású fájlok 32bit / 384kHz és DSD 11.2 MHz-ig
• WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC fájlok lejátszása USB eszközökön keresztül
o Legnépszerűbb digitális médiafájlok lejátszása, beleértve a nagyfelbontásúakat is
• 1x optikai, koaxiális digitális kimenet; változtatható és fix analóg RCA kimenetek; RS232
o Több kimenet és egyéni telepítési lehetőségek
• Fekete vagy ezüst-arany kivitelben kapható
o Tökéletesen illeszkedik a Marantz PM8006 integrált erősítőhöz

 

nettó tömeg: 8.00 kg
méretek: 440 x 341 x 106 mm

 

Marantz ND8006: A teljes digitális zeneforrás lejátszó
Az ND8006 a modern digitális zenehallgatók minden követelményének megfelel, és olyan funkciókat von össze, amelyek általában két vagy három külön audio komponenst igényelnek. A sikeres NA8005 és SA8005 modellek alapján, de teljes körű újratervezéssel és audio kialakítással ötvözi a CD-lejátszót egy olyan digitális forrás központtal, amely által lejátszhatja zenéit az otthoni hálózatról, a helyi USB tárolóról, és az online forrásokról, mint például a streaming szolgáltatások és az internet rádió - emellett kiegészül a HEOS multiroom támogatással és DAC funkcióval is, melyek lehetővé teszik a számítógépek és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatását.


Biztosan fogadja a jövőbeli fájlformátumokat is, akár a 11,2 MHz-es quad-DSD és 384 kHz / 32 bites PCM formátumban, továbbá mind Apple AirPlay, mind pedig Bluetooth funkcióval rendelkezik a hordozható eszközökről történő zenelejátszáshoz.


Az ND8006-ot egyszerűen a "teljes digitális zeneforrás-lejátszó" -nak nevezte el a Marantz - mivel ez az egyetlen audio komponens, amire Önnek szüksége van az aktuális és a jövőbeli zenehallgatási igényeihez. Akár CD-ről, akár NAS meghajtóról, vagy számítógépről van szó, akár az Amazon Prime Music, a Deezer Premium+, a Spotify Connect vagy a Tidal az amit használ, az ND8006 kiváló minőségű Marantz hangminőséget biztosít. Egy hagyományos erősítővel, egy dedikált fix szintű kimeneten keresztül, közvetlenül egy erősítőhöz és hangsugárzókhoz csqtlakoztatva, vagy aktív hangszóróhoz is csatlakoztatható a beépített digitális előerősítő funkcióknak köszönhetően a változtatható kimeneti aljzaton keresztül. Még a zenét is megoszthatja az otthoni HEOS integrációnak köszönhetően - csak adja hozzá a HEOS hangszórókat egy egész házas multiroom rendszer létrehozásához - kiegészítve az egyszerű alkalmazás vezérléssel.


Készült a legendás Marantz hangminőség-elkötelezettséggel a saját Marantz Musical digitális szűrőrendszer és egy audiophile ESS9016 Sabre DAC-kal, valamint a dual crystal clock-ok felhasználásával, melyek biztosítják az összes digitális jel pontos kezelését. A B típusú "számítógépes audio" bemeneten és a digitális audio bemeneten - két optikai és egy koaxiális - blokkolja a csatlakoztatott komponensek interferenciáját a jeltisztaság érdekében, míg az analóg áramkörökben a gondosan kiválasztott alkatrészek és a híres Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modulok (HDAM), valamint az árnyékolt toroid transzformátor minimalizálja a belső zajszintet.

 

Mind az Ethernet, mind pedig a kétsávos (2.4 / 5GHz) Wi-Fi kapcsolat rendelkezésre áll, és még a fejhallgató rajongókról sem feledkeztünk meg: az ND8006 külön erre a célra kifejlesztett fejhallgató erősítővel rendelkezik, amely ugyanazt a HDAM-S2 technológiát használja, mint a fő audio áramkörök, és választható Gain-nel, hogy lehetővé tegye a fejhallgatók széles választékával való kompatibilitást. A "H/P OFF" üzemmód biztosítja a lehető legjobb hangzást, ha a fejhallgató fokozat nem szükséges. Hasonló ON/OFF opció áll rendelkezésre a megvalósított Bluetooth és Wi-Fi kapcsolathoz.


Az ND8006 kiváló Marantz hangzást biztosít minden digitális forráshoz, és a rendkívüli integrált kialakítása miatt ez azt jelenti, hogy most, valamint a jövőben is egyszerűen elérheti az összes zenei forrását.

 

Az ND8006 tökéletesen illeszkedik a közelmúltban bevezetett, tiszta analóg integrált erősítőhöz, a PM8006- hoz, amely az új Marantz Music Phono EQ szakasszal mutatkozott be. A digitális és az analóg világ legjobbjait ötvözve az új duó minden audio rajongó álma, függetlenül a zenei stílustól. A teljességhez egy új rendszer távirányító tartozik mindkét modellhez, amely képes az ND8006 és a PM8006 vezérlésére. A készülékek fekete, vagy ezüst-arany színben rendelhetők. A PM8006 már elérhető, míg az ND8006 2018 januárjában lesz rendelhető.