Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Marantz


A feltüntetett Marantz erősítő és lejátszó kínálatunk ár szerint növekvő sorrendben került feltüntetésre, de természetesen lehetőség van a megjelenített Marantz erősítők és lejátszók név szerinti rendezésére.

Regisztráljon az 5 %-os azonnali kedvezményért!


Sorrend:

Marantz CD6006 CD lejátszó

A What Hi-Fi szerint a "Legjobb CD lejátszó az £500-os kategóriában" az új Marantz CD6006 CD lejátszó, mely kíváló ár / érték arányt tudhat magáénak.

 
139 990 Ft
Szín
-15%
Marantz NR1508 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz NR1508 Slim Design Network (hálózatos) házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
199 990 Ft
Akció: 169 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Szín
Marantz PM6006 integrált sztereó erősítő

Marantz PM6006 integrált HiFi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi. Marantz PM6006 sztereó erősítő teszt

 
169 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz HD-CD1 prémium CD lejátszó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Építve a nagysikerű Marantz HD-DAC1 fejhallgató erősítőre és HD-AMP1 Integrált erősítőre, a Marantz HD-CD1 prémium CD lejátszó egy újabb készülék a sorban, egy új jövevény az újjászületett MusicLink sorozatban.

 
189 990 Ft
Szín
-16%
Marantz NR1608 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz NR1608 Slim Design Network (hálózatos) házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
249 990 Ft
Akció: 209 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Szín
Marantz SR5012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR5012 középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
299 990 Ft
Szín kiválasztása
-9%
Marantz HD-AMP1 integrált sztereó erősítő / DAC

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz MusicLink HD-AMP1 hifi  erősítő elhozza az eredeti hangstúdió minden érzelmét és zenei részletét, kombinálva azt egy elegáns megjelenéssel és luxus érzéssel, mindezt kíváló ár / érték arány mellett. AV Online teszt

 
349 990 Ft
Akció: 319 990 Ft
Kezdete: 2018.01.24
A készlet erejéig!
Szín
Marantz SA8005 CD / SACD lejátszó

Marantz SA8005 CD/SACD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
369 990 Ft
Szín
Marantz ND8006 hálózati lejátszó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz ND8006 Network Audio Player, USB-DAC, CD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi. Tökéletesen illeszkedik a Marantz PM8006 integrált sztereó erősítőhöz.

 
379 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz PM8006 audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A hifi és audiophile világban töretlen népszerűségnek örvendő Marantz PM8006 audiophile integrált sztereó erősítő is elérhető kínálatunkból.

 
379 990 Ft
Szín
Marantz SR6012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR6012 középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
469 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz TT-15S1 analóg lemezjátszó

Marantz TT-15S1 analóg lemezjátszó a Marantz lemezjátszó családjának high end képviselője.

 
499 990 Ft
Hangszedő kiválasztása Phono előerősítő kiválasztása
Marantz SR7012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR7012 felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
599 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz MM8077

Kérje egyedi ajánlatunkat! Tapasztalja meg a tökéletes hétcsatonás házimozi élményt a Marantz MM8077 A/V végerősítő - Házimozi végfok készülékkel.

 
649 990 Ft
Marantz AV7704 AV előerősítő - Házimozi processzor

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz AV7704 AV processzor / házimozi előerősítő egyesíti a fejlett DSP és DAC technológiák mellett a kizárólagos Marantz innovációkat, mint a HDAM és az Áram Visszacsatolás.

 
699 990 Ft
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) audiofil integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
749 990 Ft
Szín
Marantz SA-14S1

Marantz SA-14S1 Special Edition CD/SACD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
749 990 Ft
Szín
Marantz SR8012 házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz SR8012 csúcskategóriás házimozi erősítőt a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
999 990 Ft
Szín kiválasztása
Marantz AV8802A

Kérje egyedi ajánlatunkat! Tapasztalja meg a tökéletes házimozi élményt a Marantz AV8802A hálózati házimozi A/V surround processzor / pre-amp / tuner készülékkel, amely egyesíti a fejlett DSP és DAC technológiák mellett a kizárólagos Marantz innovációkat, mint a HDAM és az Áram Visszacsatolás.

 
1 299 990 Ft
Marantz SA-10

Marantz SA-10 CD/SACD lejátszó egy vadonatúj, kétlemezes SACD mechanizmussal és egy új, High Current Audiophile D/A konvertert tartalmaz. Az eredmény egy még kifinomultabb és részletesebb audio lejátszás.

 
2 199 990 Ft
Szín
Marantz  PM-10 high end integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A Marantz PM-10 High End integrált erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
2 499 990 Ft
Szín

Sorrend:

A Marantz-ról

A legtöbb ember kedveli a zenét, azonban akadnak olyanok is, akik rajonganak érte. Mi is ezzel a fajta elköteleződéssel viseltetünk a zene iránt! A legjelentősebb célnak a szerző eredeti közlési szándékának közvetítését tartjuk. Éppen ebből adódik a Marantz filozófiája: "A zene mindenek előtt."

A Marantz a D&M Holdings Inc. egyik tagja. A társaság gyökerei visszavezetnek az első mono LP-k koráig, amikor a New York-i Saul Bernard Marantz elégedetlen volt a rendelkezésre álló eszközökkel, melyekkel le tudta játszani a dédelgetett bakelit lemez gyűjteményét. Így elkezdte saját erősítőit építeni, melyek egyre népszerűbbek lettek, majd Saul nemsokára, 1953-ban hivatalosan is megalapította a Marantz céget. A cég hitvallása - ugyanúgy, mint napjainkban is - a minőség és az innováció volt. A Marantz több, mint 60 éve fejleszti egyedülálló technológiáit, így termékei mérföldkőnek számítanak a hi-fi és otthoni szórakoztató elektronikai piacon. Termékei fejlesztésében nagyon fontos szerepet játszanak a fáradhatatlan mérnökök kiterjedt Kutatási és Fejlesztési programjai. Ez az audio- és video termékek iránti elkötelezettség és hitvallás biztosítja minden Marantz termék kimagasló minőségét, amely a kiváló teljesítménnyel párosul. További információ a márkáról a www.marantz.eu oldalon található.

 

Szemlélet
A Marantz mindennapjaink szerves részét képezi. Napjaink állandóan változó audio világában is a zene a legalapvetőbb összetevő. Összekapcsolja az érzelem és a vízió világát, a lejátszási élményt pedig szenvedéllyé formálja. Számunkra a reálisan elérhető hangminőség alapvető fontosságú.

 

Az egyedülálló Marantz hang mögött rejlő filozófia
Mi tudjuk, hogy a valódi hi-fi küldetése az, hogy varázslatos előadásmódót reprodukáljon. Ez a művész célja, ennek a megtapasztalása a mozikban. A zene, az ami a film történetének extázis és a fájdalom érzéseit tolmácsolja. A Marantz, tökéletes műszaki és technikai megoldásai megnyitják a hallgató előtt a zene hatalmát és érzelmeit, meghagyva az alkotó akaratát. A mi örökségünk a műszaki tökéletességben az, hogy tudunk olyan komponenseket alkotni, ami egy felvétel előadói mondanivalóját -skálázást, hangszíneket, dinamikát - teljes hitelességgel kommunikálja felénk. A zene varázslatos, és mi arra törekszünk, hogy a zene szállítója úgy nézzen ki, mint amilyen a hangminősége és a zenét is úgy érezzük, hogy az olyan jó, mint amilyennek hangzik. Célunk az, hogy minden általunk gyártott komponens technikailag és megjelenését tekintve is remekül illeszkedjen a hallgató életstílusához. Büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk alkalmazza ezeket az elveket. Minden egyes szórakoztató-elektronikai termékünk képes a legélethűbb, legtisztább zenei előadást reprodukálni az ön otthonában. Tudjuk, hogy a valódi hi-fi az előadás varázsának reprodukálásáról szól - ez a zenei érzés a művészek célja. Mert a zene számít!

 

"Range" és "Premium Range"
A Marantz két fő termékkategóriája. A "The Range" sorozat olyan modelleket kínál, amelyek rugalmasan illeszthetőek különféle rendszerekhez, felhasználók széles körét szolgálja ki kiválló minőségben. A "Premium Series" High-End minőséget testesít meg páratlan zenei élményt nyújtva a hi-fi tisztaságát kedvelő felhasználóknak is. Az elmúlt évek alatt, további kategóriák alakultak ki, ilyen például a "Reference", ezek modelljei tiszta zenei érzelmeket tolmácsolnak a felhsználónak. Végül pedig a páratlan minőségű KI (Ken Ishiwata) modellek. Ken Ishiwata egy tehetséges audio tervező, aki nem ismer más érzést azon kívül, hogy a hang reprodukció szinte megérinti a hallgatót. Személyes aláírása a Marantz termékeken, kompromisszumok nélküli hifi jelképe.

 

Ken Ishiwata
"A zene a művészetek csúcsa. Mind közül a legnemesebb, hiszen az emberi érzelmek megörökítését és továbbadását szolgálja." - Ken Ishiwata

Ken Ishiwata talán a legjelentősebb személyiség a mai high-end audio iparban. Általánosan elismert az ő méltó tehetsége, véleményének megfogalmazását a lenyűgöző hangzásról mohón jelenítik a világ HIFI sajtói,- és szinte habzsolják a zene szerelmesei. Páratlan minőségű High-End audio termékekben jelenik meg az ő 30 éve alkotott elképzelése a zene szeretetéről és a mérnöki munka kombinálásáról. Ken Ishiwata alaposan átvizsgált minden új tervezésű Marantz terméket. Csak akkor kerültek azok bemutatásra a viág és a zene szerelmesei számára, amikor ő azt jóváhagyta.

 

Discovering protégés
Időnként jön egy új készülék, amit minden szemszögből megvizsgál. Azután pártfogásába veszi azt és tökéletesíti. Ez nem csak annyit jelent, hogy néhány alkatrészt drágábbra cserél. Gondos válogatás után kiválasztja a megfelelőket, finomhangolja, majd teszteli az eszközt, hallgatja, majd újra teszteli. Keresi a végső kombinációt. Az ő szavaival: "Minden lejátszó tökéletesen kell teljesítsen minden zenei előadásmódban. Se több, se kevesebb." Ha a harmonikus egység készen áll, egy új KI védjeggyel ellátott termék születik.
forrás: marantz.hu

 

A Marantz-ról:
A Marantz a D+M Group egyik tagja. A társaság gyökerei visszavezetnek az első mono LP-k koráig, amikor a New York-i Saul Bernard Marantz elégedetlen volt a rendelkezésre álló eszközökkel, melyekkel le tudta játszani a dédelgetett bakelit lemez gyűjteményét. Így elkezdte saját erősítőit építeni, melyek egyre népszerűbbek lettek, majd Saul nemsokára, 1953-ban hivatalosan is megalapította a Marantz céget. A cég hitvallása - ugyanúgy, mint napjainkban is - a minőség és az innováció volt. A Marantz több, mint 60 éve fejleszti egyedülálló technológiáit, így termékei mérföldkőnek számítanak a hi-fi és otthoni szórakoztató elektronikai piacon. Termékei fejlesztésében nagyon fontos szerepet játszanak a fáradhatatlan mérnökök kiterjedt Kutatási és Fejlesztési programjai. Ez az audio- és video termékek iránti elkötelezettség és hitvallás biztosítja minden Marantz termék kimagasló minőségét, amely a kiváló teljesítménnyel párosul. További információ a márkáról a www.marantz.eu oldalon található.

A D+M Group-ról:
A D+M Group egy globális cégcsoport, amely az egész világra kiterjedő management-tel és disztribúciós platformmal rendelkezik a prémium konzumer, az automotiv,a professzionális audio és video üzletágakban, olyan márkákkal, mint a Denon®, Marantz®, Boston Acoustics®. Technológiáik javítják bármely audio és vizuális élmény minőségét. Minden termék és márkanév a védjegyszimbólummal az a védjegye, vagy a bejegyzett védjegye a D+M Group-nak, vagy az egyik leányvállalatának. További információkért keresse fel a www.dmglobal.com weboldalt.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.