Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Lavardin ISx Reference high end integrált sztereo erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx Reference High End integrált sztereo erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Az eltérés az ISx modellhez képest a speciális nagyteljesítményű tápegység.


Általános információk:

Bemutató darab
Bemutató darab
Termékismertető - Specifikáció

Lavardin ISx Reference High End integrált sztereo erősítő specifikációja:

 

Inputs 4 on gold plated high quality hand mounted cinch connector
Input impedance 10Kohms
Input sensibility 330 millivolts
MM phono input factory option on input 4
Remote Volume control factory option
Input selection sealed relays
Relay contact gold, silver, palladium alloy
Output power 2x50 W RMS on 8 Ohms / maximum 2x104 W on 2 Ohms
Output impedance nominal 8 Ohms
Harmonic distortion 0,005% @ max output
Technology High Speed and low Memory Distortion Solid State Circuits
Lavardin Technologies Design
Size (mm) H 80 L 430 P 340
Case material non magnetic aluminium 3mm chassis 6mm front face
Finish Black anodised and painted high-grade aluminium
Weight 6,5 Kg net (13 lbs)
Power consumption 32 watts idle ; 180 watts maximum
Model ISx Reference Special high power suspended PSU

 

Model ISx Reference
A Lavardin Technologies maximalizmusát jellemzi az is, hogy az IS integrált erősítő az 1998-as megjelenését követően 18 évig változatlan formában volt jelen a high end erősítők piacán, mely idő alatt megszámlálhatatlanul sok méltató teszt jelent meg a világ legnevesebb szakmai magazinjainak hasábjain. Az IS modell megalkotásával egyidejűleg hozta létre az IS Reference modellt, ami egy speciális tápegységgel rendelkező kiadása volt az eredeti IS modellnek.

2016 novemberében jelentette be a Lavardin Technologies, hogy más modellekhez hasonlóan az IS modell is frissítésre kerül, melyet több évnyi kutatás és megannyi meghallgatással töltött munkaóra előzött meg, hogy megszülethessen az új Lavardin Model ISx valamint az ISx Reference integrált erősítő.

Az új X-áramkörök jelentős javulást hoznak az átláthatóság és mikro-dinamika terén, az előd modellhez képest. A Model ISx egészen biztosan közelebb hozza a zenét, mely az árkategóriában az egyik legjobb hangreprodukcióval rendelkezik.


Lavardin ISx Reference
ONE STEP AHEAD

The Model ISx Reference is a direct evolution of the Model ISx, and thanks to its additional features, it "gives more than an idea" of what our legendary Model IT, is capable of.

Its exacting circuits and power supply receive special upgrades in order to further allow the fantastic potential of our low memory technology to come to fruition.

The power output remains the same as for the Model ISx, but micro-dynamics and resolution are increased to allow greater expression of the feeling and intention of the music.

Thus also the sound stage is wider, detail is sharper and the presentation is more mature, even if the sound balance remains respectfully neutral as with the Model ISx.

Its extreme transparency, over the full bandwidth is in contrast with midband focused transparency of the best tube amplifiers. Its micro dynamics, never aggressive, clumsy or confused is in contrast with almost all transistor and digital amplifiers.

Never has an amplifier done so much at such an affordable price, for music and for the pleasure of the listener.

OPTIONAL FEATURES

ZERO SIDE EFFECT VOLUME CONTROL
Today's digital sources musical drama is the use of their digital volume control, remote controled or not. It simply destroys the musicality what ever the price of the DAC, server or computer. Now, for a much better sound, simply set both DAC and computer at full level and set the volume thanks to the Lavardin amplifier remote handset, .

MM PHONO INPUT
To get the full magic of vinyl reproduction, Model ISx can be fitted with our exceptional internal phono moving magnet input module.
The direct connection to the heart of the amplifier guaranties better sonic results thant any external devices.