Új jelszó kérése

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati A/V tápelosztó és szűrő

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő

A hálózati kiegészítőiről világszerte ismert és elismert IsoTek kíváló minőségű és többszörös tesztgyőztes IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő is elérhető kínálatunkból.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 7-19 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás |


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
79 000 Ft79000
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
TESZT
Termékismertető - Specifikáció

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő tulajdonságai:

Hálózati zavarszűrő és védelmi eszköz kifejezetten megjelenítők / LCD és Plazma TV, Projektor/, valamint egyéb hifi berendezés számára. Az IsoTek EVO3 Mini Mira eltávolítja a Közös Módusú és Differenciális Módusú hálózati zajokat. A függetlenül kondicionált kimenetek megakadályozzák a Differenciális Módusú keresztszennyezést. Legnagyobb folyamatos terhelhetősége 2300W az IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő berendezésnek. 22500A pillanatnyi védelem az IsoTek egyedi szekvenciális védelmi rendszerével.

1. kimenet (színjelölt):  LCD, Plazma TV vagy vetítő számára. Három lépcsős kombinált zavarszűrőt tartalmaz, amely mind a hálózat felől érkező nagyfrekvenciás zavarokat, tüskéket, mind a rákapcsolt fogyasztók (pl. azok kapcsolóüzemű tápegysége) által keltett zavarokat hatékonyan csillapítja. Az IsoTek EVO3 Mini Mira beépített hővédelemmel is ellátott. Extra védelemként, ezen a kimeneten korlátozza a bekapcsolási áramfelfutási meredekséget (bekapcsolási áramlökést) a rácsatlakoztatott LCD vagy Plazma TV élettartamának meghosszabbításáért. RFI zajcsökkentés 40dB.

2. kimenet: Audió vagy videó eszközök számára. Nagy teljesítményű deltaszűrő az üzemi és táplálási zavarok elnyomására a rácsatlakoztatott audió berendezés jó minőségű energiaellátása érdekében. Az IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati tápelosztó és szűrő RFI zajcsökkentése 30dB.

TESZT

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő teszt

A kapcsolóüzemű tápok Robin Hoodja

Bár már 2012 nyarán megjelent az Isotek EVO3 Mini Mira, hozzánk csak most jutott el. Az RFI zajok minimalizálásának érdekében született, főleg képmegjelenítők mellé ajánlja a gyártó, de mi kíváncsiak voltunk, hogy vajon audió rendszerekben is megállja-e a helyét. Annyit elöljáróban mondhatunk, hogy a mai korra jellemző, olcsó és rossz minőségű táppal rendelkező készülékek javítása érdekében fejlesztette ki az angliai cég, mely számunkra is egyértelművé vált a teszt során.

Az IsoTektől megszokott, igényes és informatív csomagolásban érkezett hozzánk a tesztkészülék. A doboz kicsomagolása után, első utunk a szerszámosládához vezetett, hisz mit sem ér az egész, ha nem láthatjuk a belsejét. Nem ért minket meglepetés, nagyjából egy maréknyi alkatrészt használtak fel a megépítéshez.

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő

A készüléknek egy bemenete és két kimenete van, melyek egyenként 1100 W kezelésére képesek, ezért szinte bármilyen eszközt gond nélkül csatlakoztathatunk hozzá. A ház fémből készült, mást meg sem engedhetett volna magának a gyártó, még így is csak 900 grammot tesz ki a tömege, ezért a vaskosabb tápkábelek könnyen játékszerként dobálhatják, a kecses Mirát. Ennek elkerülése érdekében két fület helyeztek a ház széleire, melyeket csavarral, szöggel, egyébbel rögzítve megoldás kínálkozik erre a problémára. Természetesen a manapság elengedhetetlen vakító, kék LED sem morzsolódhatott le a fejlesztések során, így ha szeretünk mintásat pislogni, akkor tegyük jól látható helyre Mirát.

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő

Lássuk, hogy mit hoztak össze a mérnökök! Első körben egy kapcsolóüzemű táppal működő, futóműként funkcionáló HTPC-t kötöttünk rá, bár csak a kíváncsiság kedvéért, ugyanis eredetileg a megjelenítőinkkel szerettük volna kivallatni a hölgyet. Így üzemelt pár hétig a lánc, míg a készülék bejáródott, majd átkötöttük egy hagyományos, vegyesboltban kapható elosztóba a futóművet. Az eredmény kriminális volt, a fejünk majd szétszakad, úgy kiabált és csörömpölt minden muzsika. A szokásos tesztzenéinket azért óriási erőfeszítések árán végigkínlódtuk, majd végre visszakötöttük a Mini Mirát. Az IsoTekkel megjött a hangtartomány legalja is, a tér megtisztult a zajokról és a ködtől. Ez az eszköz hozza a jó szűrők, futóműre gyakorolt hatásait: kevésbé koszos, maszatos a hang és pontosan definiálható, reális a térleképzés. A Négy Évszak Tavasza végre újra tavasz, a sivár, téliesen komor hang újra élettel telítődik és megtölti érzelmekkel a szobánkat. A két hangszeres felállásoknál, a felvétel során egymáshoz közel elhelyezkedő zenészek műveinél hallani lehet mindkét felet, a fröccsöntött elosztó annyira egy helyre pozícionálta az előadókat, mintha nem is ketten lennének és a térábrázolásban is rengeteg fekete foltot hagyott a színpadon. Az IsoTek megmutatta, hogy ezeken a helyeken igenis van információ és ezt a láncunk képes is megjeleníteni számunkra. Az üstdob hangja újra üstdob lett, a normál felállásnál megszokott, hurkapálcával püfölt Kinder tojás helyett. Az összes újra hallgatott zenénél nyugalom árad a hangfalakból, a brutális idegesség teljes hiánya figyelhető, mely nagy örömmel és meglepetéssel töltött el minket, hisz eredetileg arra számítottunk, hogy ez a bekezdés kimerül majd az ?audió célra nem ajánljuk? mondatban. A színpadot nem csak x és y, de z tengelyek mentén is megnövelte és az osztásköz is jóval sűrűbb lett. Örültünk, hogy remekül teljesített ebben a pozícióban is az IsoTek, már ezért megérdemelné az ajánlott vétel plecsnit.

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő

?Leszállt az est, szünet van az égen.? Ugyan az udvari lovak a betondzsungelben nem nyihaháznak, de buszok már csak félóránként járnak, ezért remek alkalom nyílt egy kis mozizásra. Így hát bekalibrált plazmatévénk tápkábelével is behatoltunk a Mira aljzatába. Lássuk, mit szól hozzá?! Itt is a szokásos tesztcsomagot engedtük rá, részletenként oda-vissza cserélgetve az elosztókat. Nem újdonság számunkra, hogy egy hálózati szűrő sokat javít a képminőségen, az eredmény magáért beszél, nem viccből írták rá a dobozra, hogy megjelenítőkhöz ajánlják. A ditherzaj csökkent, kontrasztosabb és élesebb lett a kép, illetve a színek is természetesebbnek hatnak vele. Amit még fontosnak látunk kiemelni, hogy az amúgy igen zajos, cicergő hangot hallató táp is csendesedett, aminek szintén örültünk, főleg a dinamikatartomány alján elhelyezkedő jeleneteknél.

IsoTek EVO3 Mini Mira hálózati zavarszűrő

Tiszta kép, tiszta hang. Ezzel a mondattal tudnánk legjobban jellemezni az IsoTek EVO3 Mini Mira erényeit. Remek megoldást kínált a gyártó, a kapcsolóüzemű tápokat megkerülni nem tudó, vagy akaró, de ennek ellenére igényes felhasználóknak. Vékonyan fogott a toll az árazásnál az elődmodellhez képest, ennek szintén nagyon örültünk. Bátran ajánljuk kipróbálásra ezt az IsoTek legkisebb hálózati zavarszűrő tápelosztóját.

forrás: av-online.hu