Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Integrált erősítők


Sorrend:

12

Lavardin ITx high end integrált sztereó erősítő

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin ITx High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
2 160 000 Ft
Marantz  PM-10 high end integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A Marantz PM-10 High End integrált erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
2 499 990 Ft
Szín
Plinius Hiato high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. Plinius Hiato High End integrált sztereó erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. 

 
2 750 000 Ft
Szín Kérem, válasszon a modellek közül!
Rega Osiris high end integrált sztereó erősítő

Rega Osiris high end integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi.

 
2 840 500 Ft
Lavardin ITx 20 high end integrált sztereó erősítő

Az IT modell 20. évfordulójára megalkotott ITx 20 High End integrált erősítő a legmagasabb minőségi igényekhez tervezett integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
3 310 000 Ft

12

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.