Új jelszó kérése
Akciós Hírlevél
TOP termékek
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Integrált erősítők

 Sounds Good >Sztereó erősítő >Integrált erősítők

Integrált erősítőt keres? Segítünk a megfelelő Audiophile & High End integrált erősítő kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje audiofil integrált erősítő ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan audiofil sztereó erősítő típust megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiofil és high end Integrált erősítők meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.


Sorrend:

Marantz PM6006 integrált sztereó erősítő

Marantz PM6006 integrált HiFi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi. Marantz PM6006 sztereó erősítő teszt

 
169 990 Ft
Szín
Denon PMA-60 integrált sztereó erősítő / DAC

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon PMA-60 integrált hifi erősítő / DAC / Bluetooth elegáns megjelenéssel és luxus érzéssel, mindezt kíváló ár / érték arány mellett.

 
189 990 Ft
Rega Brio integrált sztereó erősítő

Rega Brio (2017) audiofil integrált hifi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. Rega Brio - Hangzásvilág teszt

Árkategóriájában a Rega Brio a 2017-es évben elnyerte a legjobb sztereó erősítő címet - What Hi-Fi

 
257 900 Ft
-11%
Audiolab 8300A audiophile integrált sztereó erősítő

Az Audiolab Audiolab 8300A dual mono audiofil integrált erősítő - végfok az egyik legjobb ár/érték arányú integrált sztereó erősítő, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
369 990 Ft
Akció: 329 990 Ft
Szín
Audiolab M-ONE integrált sztereó erősítő / DAC / Bluetooth

Audiolab M-ONE sztereó erősítő + DAC az egyik legjobb ár/érték arányú DAC-os sztereó erősítő, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
329 990 Ft
Szín
Marantz HD-AMP1 integrált sztereó erősítő / DAC

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz MusicLink HD-AMP1 hifi  erősítő elhozza az eredeti hangstúdió minden érzelmét és zenei részletét, kombinálva azt egy elegáns megjelenéssel és luxus érzéssel, mindezt kíváló ár / érték arány mellett. AV Online teszt

 
349 990 Ft
Szín
Marantz PM8005 audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz PM8005 audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
369 990 Ft
Szín
Rega Elex-R audiophile integrált sztereó erősítő

Rega Elex-R audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. Árkategóriájában a Rega Elex-R a 2017-es évben is a legjobb sztereó erősítő címmel büszkélkedhet, immáron negyedik éve folyamatosan - What Hi-Fi

 
381 000 Ft
Naim Nait 5si audiophile integrált sztereó erősítő

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Nait 5si integrált erősítő is elérhető kínálatunkból.

 
399 990 Ft
Denon PMA-1600NE

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon PMA-1600NE audiofil integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
499 990 Ft
Szín
Rega Elicit-R audiophile integrált sztereó erősítő

Rega Elicit-R audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő megépítettség valamint az árkategóriájában kiemelkedő hangminőség jellemzi. A Rega Elicit-R audiophile integrált sztereó erősítőt az árkategóriájában a 2014, 2015 és 2016-os év legjobb sztereó erősítő díjával is kitüntette a What Hi-Fi.

 
699 600 Ft
Naim Uniti Atom All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő / Streamer

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Atom All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer is elérhető kínálatunkból. Best hi-fi system award 2017 - What Hi-Fi

 
719 990 Ft
Változat kiválasztása
Naim Nait XS 2 audiophile integrált sztereó erősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Nait XS 2 audiofil integrált erősítő (XS Series) is elérhető kínálatunkból.

 
729 990 Ft
Phono előerősítő
Marantz PM-14S1 SE audiophile integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Marantz PM-14S1 SE (Special Edition) audiofil integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
749 990 Ft
Szín
Denon PMA-2500NE

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon PMA-2500NE audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
799 990 Ft
Lavardin ISx high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. hi-fi+ teszt

 
880 000 Ft
Opciók kiválasztása
Plinius Inspire 880 high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Inspire 880 integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. A Plinius Inspire 980-hoz képest a különbség: nincs ethernet és WiFi. Tone Audio Magazine teszt

 
990 000 Ft
Szín
Marantz  PM-11S3 high end integrált sztereó erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! A Marantz PM-11S3 High End integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami tartalmazza a Marantz saját fejlesztésű HDAM áramköreit és használja a rendkívül hatékony elektromos jel utat.

 
1 199 990 Ft
Szín
Micromega M-ONE 100 high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Micromega M-ONE 100 High End integrált sztereó erősítő / DSD DAC / Hálózati zene lejátszó Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal is rendelkezik és minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Egy vérbeli All-In-One streamer/AMP kiváló ár / érték aránnyal.

 
1 199 990 Ft
Szín kiválasztása
Plinius Inspire 980 high end integrált sztereó erősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Inspire 980 High End integrált erősítő valóban egy felsőkategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, beépített DAC-jának, hálózati képességeinek is köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor. A Plinius Inspire 880-hoz képest a különbség: vezetékes és vezeték nélküli hálózati lejátszás. Tone Audio Magazine teszt

 
1 200 000 Ft
Szín
Naim Supernait 2 high end integrált sztereó erősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Supernait 2 integrált erősítő (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 249 990 Ft
Phono előerősítő
Naim Uniti Star All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer - CD lejátszó

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Star All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer - CD lejátszó is elérhető kínálatunkból.

 
1 249 990 Ft
Változat kiválasztása
Lavardin ISx Reference high end integrált sztereó erősítő

A kifejezetten magas minőségi igényekhez tervezett Lavardin ISx Reference High End integrált erősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. Választható MM phono-s kivitel, a hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában. Az eltérés az ISx modellhez képest a speciális nagyteljesítményű tápegység.

 
1 280 000 Ft
Opciók kiválasztása
Naim Uniti Nova All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő / Streamer

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim Uniti Nova All-in-One Player - Audiophile integrált sztereó erősítő - Streamer is elérhető kínálatunkból.

 
1 599 990 Ft
Változat kiválasztása
Plinius Hautonga

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. Plinius Hautonga High End integrált sztereó erősítő valóban egy csúcskategóriás erősítő, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára sztereó erősítő vásárlásakor.

 
1 700 000 Ft
Szín
 

12

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.