Miért érdemes ellátogatni hozzánk?

Miért válassz bennünket?

1, Mi valóban márka független kereskedés vagyunk!

Nincs saját forgalmazásból származó termékünk, így nekünk teljesen mindegy, hogy pl. a hangfalak közül melyiket választod, mindegyik esetében örülünk, ha bennünket tisztelsz meg bizalmaddal! Nekünk mindössze annyi lényeges, hogy elégedett legyél a tőlünk vásárolt HiFi, Audiophile vagy High-End kategóriájú termékkel.

Nyilvánvalóan abból a márka kínálatból tudsz választani, ami a weboldalon szerepel, de azon belül döntsön a hallásod / ízlésed és a rendelkezésre álló anyagi forrásod, hogy melyik hangfal, erősítő vagy forrás a megfelelő számodra.

 

2, Nincs hókusz-pókusz, pszicho-akusztika, placebo hatás!

Nem beszélünk rá teljesen fölösleges dolgokra, ugyanis, ha az erősítő és a hangfal összhangja megvan, akkor nincs szükség fölösleges dolgokra. Ha az erősítő és a hangfal összhangja azonban nincs meg, teljesen mindegy, hány százezret költesz kábelekre, soha nem leszel elégedett...

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség jó minőségű összekötő kábelekre, hangfal kábelekre, de itt is az ésszerűség határain belül célszerű maradni. Persze, ha mindenképpen szeretnél kifizetni egy kábelért 80 eFt-ot úgy, hogy más gyártótól ugyanazt a hangminőséget megkapod 30 eFt-ért, szíved joga...

 

3, Valódi bemutatótermi kínálat! 

Valós bemutatótermi meghallgatási lehetőség a weboldalunkon jelölt készülékekre, hangfalakra, kábelekre...azaz a webshop leginkább a termékek bemutatására szolgál. Az erősítők, hangfalak, kábelek, források meghallgatása a maximális elégedettség érdekében javasolt! Ne a szóbeszéd alapján és kizárólag tesztek alapján dönts, hanem hagyatkozz a saját füledre. Arra törekszünk, hogy a webáruházi kínálat százalékos arányában minél több erősítőt, hangfalat, lejátszót lehessen kipróbálni, persze az ésszerűség keretein belül maradva. Nem fogunk minden házimozi erősítőt és integrált sztereó hifi erősítőt demo céljából kiállítani, mert teljesen fölösleges. Minden ársávból kínálunk komplett összeállításokat, amit bemutatótermünkben valóban meghallgathatsz.

 

4, Mert szerintünk nem attól leszel igazi HiFi-s, ha 10 milliós rendszered van!

Minden ársávban összeállítható jó ár / érték arányú házimozi vagy sztereó rendszer, de az tény, hogy a HiFi illetve a minőségi házimozi a magyar viszonyok tükrében igen költséges hobbi, vagy inkább életmód.

 

5, Ügyelünk az ár/érték arányra

Tanuljuk meg a helyén kezelni a dolgokat! Ne várjuk el, hogy egy 100eFt-os erősítő vagy hangfal úgy szólaljon meg, mint egy 1 MFt-os társa. Ilyenkor gondoljuk végig, hogy vajon mennyi lehet egy 100 eFt-os erősítő vagy hangfal gyártási költsége, hány kézen fut keresztül, mire hozzánk elér és ezekből következően azt, hogy ezért nagyjából milyen minőséget várhatunk...Nincsenek csodák, csak kompromisszumok!

Példa a hangfalak oldaláról megközelítve: a kb. 4 millió forintos összeghatárig még igen nagy minőségi ugrások vannak az egyes hangfal családok között (akár 20-30 %), utána azonban már súlyos milliókat kell kifizetni akár 5-10 %-os javulás eléréséhez is.

 

Tisztában kell lenni azzal, hogy az adott ársávban hasonló minőséget kapunk a pénzünkért az eltérő gyártóktól és azzal sem árt tisztában lennünk, hogy egy bizonyos összeghatárig minél drágábbat választunk, annál jobb lesz az erősítő vagy hangfal. Leginkább az egyéni ízlés dönt, illetve az, hogy az esetlegesen már meglévő hangfal vagy házimozi hangfal szett hogyan tud együttműködni a választott erősítővel vagy éppen fordítva, azaz a meglévő erősítőnk mennyire tud összhangot teremteni a választani kívánt hangfal típussal vagy házimozi hangfal szettel.

 

6, Nincs is olyan messze Nyíregyháza!

Ha tényleg komolyan gondolod és szeretnél olyan HiFi, Audiophile vagy High-End erősítő - hangfal összeállításokat is meghallgatni, ami máshol az országon belül nem elérhető, akkor az a 2 óra autózás (Budapestről) nem lehet akadály! Ügyfeleink a következő településekről érkeztek már: Nyíregyháza, Budapest, Pápa, Győr, Békés, Debrecen, Miskolc, Szeged, sorolhatnánk...