Új jelszó kérése
Kategóriák

Álló hangfalak / Front hangfalak

 Sounds-Good.hu >Hangfal & Hangfalszett >Álló hangfalak / Front hangfalak

Álló hangfalat keres? Segítünk a megfelelő álló hangfal kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje egyedi álló hangfal ajánlatunkat!


Dali Zensor 5

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Zensor 5 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának jeles képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
219 990 Ft
Szín
Dali Spektor 6

Dali Spektor 6 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
219 990 Ft
Szín
Dali Zensor 7

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Zensor 7 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának jeles képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik. Hangfal teszt

 
279 990 Ft
Szín
FOCAL CHORUS 716

FOCAL CHORUS 716 álló hangsugárzó az új Focal hangfal család közepes méretű álló hangsugárzója, mely a tökéletes zeneiséget hivatott hűen reprezentálni magas minőségben.

 
359 990 Ft
SZÍN
FOCAL CHORUS 726

Kérje egyedi ajánlatunkat! FOCAL CHORUS 726 álló hangsugárzó az új Focal hangfal család legnagyobb álló hangsugárzója, mely a tökéletes zeneiséget hivatott hűen reprezentálni magas minőségben. Hifipiac.hu hangfal teszt

 
419 990 Ft
SZÍN
Dali Opticon 5

Dali Opticon 5 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legfrissebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
439 990 Ft
Szín
Dynaudio Emit M30

Dynaudio Emit M30 álló hangfal az új Dynaudio hangfal család egyetlen álló hangsugárzója, mely könnyűszerrel veszi fel a versenyt az ebben az ársávban jelenlévő rivális társaival. Hangfal teszt

 
475 000 Ft
Dynaudio Emit M30 hangfal - Satin White

Dynaudio Emit M30 álló hangfal az új Dynaudio hangfal család álló hangsugárzója, mely könnyűszerrel veszi fel a versenyt az ebben az ársávban jelenlévő rivális társaival.

 
475 000 Ft
Dali Opticon 6

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Opticon 6 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legfrissebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik. HiFiPiac.hu hangfal teszt

 
499 990 Ft
Szín
Dali Callisto 6 aktív hangfal

Dali Callisto 6 álló aktív hangfal, mely a Dali álló hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és elérhető árával biztosan sokak kedvencévé válik a Dali Callisto.

 
FOCAL ARIA 926 álló hangfal

Érdekelné a bemutató darab? Kérje egyedi ajánlatunkat! FOCAL ARIA 926 álló hangsugárzó az új Focal hangfal család legkisebb álló hangsugárzója, mely a tökéletes zeneiséget hivatott hűen reprezentálni magas minőségben. Focal Aria 926 hangfal teszt ITT olvasható.

 
639 990 Ft
SZÍN
Dynaudio Excite X34

Dynaudio Excite X34 álló hangfal a Dynaudio Excite hangfalcsalád legkisebb álló hangsugárzója, mely tökéletes minőségben szólaltatja meg kedvenc lemezeit. Hi-Fi Choice hangfal teszt (angolul)

 
685 000 Ft
Szín
-20%
Dynaudio Excite X38

Dynaudio Excite X38 álló hangfal a Dynaudio Excite hangfal család nagyobb álló hangsugárzója, mely tökéletes minőségben szólaltatja meg kedvenc lemezeit.

 
920 000 Ft
Akció: 736 000 Ft
Kezdete: 2017.08.14
A készlet erejéig!
Dali Opticon 8

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Opticon 8 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legfrissebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
799 990 Ft
Szín
FOCAL ARIA 936

Kérje egyedi ajánlatunkat! FOCAL ARIA 936 álló hangsugárzó az új Focal hangfal család nagyobb álló hangsugárzója, mely a tökéletes zeneiséget hivatott hűen reprezentálni magas minőségben.

 
839 990 Ft
SZÍN
Dali Rubicon 5

Dali Rubicon 5 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának egyik legsikeresebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik. HiFipiac.hu hangfal teszt

 
899 990 Ft
Szín
Dynaudio Excite X38

Dynaudio Excite X38 álló hangfal a Dynaudio Excite hangfal család nagyobb álló hangsugárzója, mely tökéletes minőségben szólaltatja meg kedvenc lemezeit.

 
920 000 Ft
Szín
Dynaudio XEO 6

Dynaudio XEO 6 aktív álló hangfal a Dynaudio XEO hangfal család álló aktív hangsugárzója, mely high-end minőségben szólaltatja meg kedvenc tartalmait, forrástól függetlenül.

 
930 000 Ft
Szín
FOCAL ARIA 948

Kérje egyedi ajánlatunkat! FOCAL ARIA 948 álló hangfal az új Focal hangfal család legnagyobb álló hangsugárzója, mely a tökéletes zeneiséget hivatott hűen reprezentálni magas minőségben. The Ear - hangfal teszt (angol nyelvű)

 
939 990 Ft
SZÍN
Dali Rubicon 6

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Rubicon 6 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának egyik legsikeresebb képviselője, ami megnyerő külsejével és hangzásával biztosan sokak kedvencévé válik. AV-Online teszt

 
1 159 990 Ft
Szín
 

12

Reprezentatív álló hangfal kategóriánkban a Dynaudio, Dali, Focal front hangfalak ár szerint nővekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes földön álló Dynaudio, Dali, Focal front hangfalat ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt padlón álló hangsugárzót illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes álló hangfal kiválasztásában. számunkra megfelelő padlón álló hangfal megtalálása az egyik legösszetettebb feladat a sztereó vagy házimozi rendszer építésekor, hiszen a műszaki adatokon túlmenően a legfontosabb mégiscsak az általa nyújtott hangzás minősége. Bemutatótermi látogatásunk előtt érdemes alaposan átböngészni az online áruházak kínálatát, hiszen számos hangzásvilágú padlón álló hangfal elérhető az audiophile üzletekben, melyek árcédulája sem elhanyagolható szempont. Érdemes a műszaki paraméterek vizsgálatán túlmenően alaposabban megtekinteni a választani kívánt padlón álló hangsugárzót a családi béke megóvása érdekében. Ha például hazaállítunk egy nagyméretű földön álló hangfal típussal, nem biztos, hogy a családot felhőtlen lelkesedéssel fogják fogadni az új "bútordarabot". Nem beszélve arról, hogy gyermekeink könnyen felboríthatják az álló hangsugárzót, ami különösen balesetveszélyes, mind a gyermekek tekintetében, mind pedig az álló hangfal oldaláról megközelítve. A földön vagy padlón álló kivitelek is rendelkeznek előnyös és hátrányos tulajdonságokkal, éppen ezért nem jelenthetjük ki teljesen biztosan, hogy egyik vagy másik álló hangsugárzó alternatíva jó választást jelent, vagy éppen kevésbé jót. A vásárlás előtti végleges döntés meghozatala előtt az álló hangfal méretének kérdése mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen a döntéshozatal része, hogy a választott padlón álló hangsugárzó elférjen az adott helyiségben, a neki szánt helyen. Egy igazán minőségi álló hangsugárzó lélegzetelállító hangzást is képes megvalósítani, ami a zenehallgatást vagy házimozizást egy más dimenzióba emeli. A magas minőségű alkatrészekből és anyagokból megépített padlón álló hangsugárzók által akár egy rock koncerten vagy egy szimfonikus hangversenyen érezhetjük magunkat, teljesen átélve a zene által nyújtott relaxáció örömét. Ha magunkat egy kifejezetten igényes zene és film rajongóknak tartjuk, akkor nem engedhetünk a hangzás minőségéből; kizárólag minőségi padlón álló hangfalat válasszunk!


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.