Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Hangfal

Prémium hangfal típust keres? Segítünk a megfelelő hifi audiophile illetve high end hangfalak kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Az ebben a kategóriában található kínálat audiofil és high end minőségi szintet képviselnek, így minden kedves érdeklődő kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő hangfal típust. A feltüntetett árak hangfal vásárlás esetén minden esetben 1 pár hangfalra  vonatkoznak (kivétel: center hangsugárzó).

Minőségi hifi, audiophile és high end hangfal választékunkból valódi házimozi vagy sztereo rendszer alapjait fektetheti le otthonában úgy, hogy vásárlás előtt a legtöbb hangfalat meghallgathatja bemutatótermünkben. Ebben a kategóriában a különböző Dynaudio, Dali, Focal gyártótól származó hangfalak, hangfalszettek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Dynaudio, Dali, Focal hangsugárzót ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt hangfalat - hangfalszettet illetően, tekintse meg teszt válogatásunkat, hiszen a "Hírek" box-ban összegyűjtöttük a különböző szakosodott oldalak hangfal teszt megjelenéseit. A kategóriában található hifi, audiophile és high end hangfal illetve hangfalszett árak természetesen bruttó árak.

 

Online hangfal áruházunk kifejezetten a magas minőségi szintű hifi, audiophile és high end hangfalak értékesítésére szakosodott, ahol a teljes hangfal kínálatra vonatkozóan hivatalos magyarországi jótállással és díjtalan házhoz szállítással juttatjuk el a megrendelt hangfalat az Ön által megadott szállítási címre. Köszönhetően a folyamatosan bővülő hifi, audiophile és high end hangfal készletünknek és a kedvező árak mellett történő hangfal vásárlás lehetőségének, a megrendelt hangfalak kiszállítása akár következő munkanapon is lehetséges, amennyiben a kiválasztott hangfal vásárlásáról szóló visszaigazolás 13 óra előtt megérkezik webáruházunk elérhetőségeinek egyikére, valamint a rendelt hangfal rendelkezésre áll a kívánt mennyiségben és kollégánk visszaigazolta Önnek a kiszállítás tényét. Sounds-Good.hu internetes áruházunk látogatóinak tetszését reményeink szerint maximális mértékben elnyeri a magas minőségi igény kielégítését célul kitűző hangfal választékunk, de amennyiben ez mégsem így lenne, akkor kérjük, jelezze felénk az Ön által keresett hangfalak típusát és kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a hifi, audiophile és high end hangfalakat a lehető leggyorsabban eljuttassák Önhöz. Az internetes kereskedelmi viszonyok ismeretében a Sounds-Good.hu internetes áruházban található az egyik legszínesebb, raktárról azonnal elérhető, magas minőségi szintet képviselő hifi, audiophile és high end hangfal kínálat, melyek közül biztosak lehetünk, hogy minden kedves Ügyfelünk ki tudja választani az általa keresett hangfal típust.

 

A számunkra minőségben is megfelelő hangfal - hangfalszett megtalálása az egyik legnehezebb és legidőigényesebb feladat sztereó vagy házimozi rendszer kiépítésekor, hiszen a műszaki adatokon túlmenően a leginkább fontos információ mégiscsak az általa nyújtott hangminőség. Bemutatótermi bejelentkezés előtt javasolt alaposan átböngészni az webáruházak kínálatát, hiszen számos hangzásvilágú hangfal - hangfalszett elérhető az audiophile és online üzletekben, melyek árcéduláján lévő szám sem elhanyagolható. Érdemes a műszaki paramétereket nem elsődleges szempontként kezelni és inkább a választani kívánt hangsugárzó - hangsugárzó szett méreteit és kinézetét is igyekezzünk helyesen megválasztani a családi béke ápolása érdekében. Ha például hazaállítunk egy sok helyet elfoglaló hifi, audiophile és high end hangfal típussal vagy egy komplett hangfalszett összeállítással, akkor közel sem biztos, hogy a család felhőtlen lelkesedéssel fogja fogadni a jövevényt. Nem beszélve arról, hogy gyermekeink könnyen felboríthatják a hangsugárzót, ami különösen balesetveszélyes, mind a gyermekek tekintetében, mind pedig a hangfalszett oldaláról tekintve. A padlón álló és állványos kivitelű hifi, audiophile és high end hangsugárzók is rendelkeznek előnyös és hátrányos tulajdonságokkal, éppen ezért nem jelenthetjük ki teljesen magabiztosan, hogy egyik vagy másik hangsugárzó típus tökéletes választást jelenthet, vagy éppen kevésbé tökéletest. Vásárlás előtt a hangfal méretét se hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a döntéshozatal szerves része, hogy a választott hangsugárzó - hangsugárzó szett elférjen az adott helyiségben, a neki kialakított helyen. Egy igazán minőségi hifi, audiophile és high end hangfal vagy hangfalszett lélegzetelállító térhangzást is képes előállítani, ami a zenehallgatást vagy a fimnézést egy teljesen új dimenzióba emeli. A kifejezetten magas minőségű alkatrészekből és anyagokból megépített hifi, audiophile és high end hangsugárzók vagy hangsugárzó szettek által akár egy pop koncerten vagy egy kórus hangversenyen érezhetjük magunkat, teljesen átélve a zene által nyújtott relaxációs érzetet. Ha kifejezetten igényesek vagyunk a zenei és filmes tartalmak megszólaltatására, akkor nem engedhetünk a hangminőségből; kizárólag minőségi hangfalat vagy hangfalszettet válasszunk!

A számunkra tökéletes házimozi hangfal kiválasztása az egyik legnehézkesebb és legidőigényesebb feladat házimozi rendszer összeállításakor, hiszen a legfontosabb tényező mégiscsak az általa nyújtott házimozi élmény. Bemutatótermi látogatásunk előtt erősen javasolt áttekinteni az online is elérhető szakosodott áruházak választékát is, hiszen számos házimozi hangfal választása lehetséges a szaküzletekben, melyek ára sem lényegtelen, mert a határ a csillagos ég. Érdemes nem kizárólagosan a műszaki paraméterek alapján döntenünk, mert legalább annyira lényeges a családi béke ápolása érdekében a házimozi hangfal méreteit és kinézetét is célszerű megfelelően kiválasztani. Tegyük fel, hogy beállítunk egy igen nagy helyigényű házimozi hangfal típussal, akkor valószínűsíthető, hogy a család kitörő lelkesedéssel fogja körbeugrálni a nem kívánt "bútordarabokat". Nem beszélve arról a nem elhanyagolható tényről, hogy gyermekeink könnyen felboríthatják a házimozi hangfalat, ami különösen balesetveszélyes a gyermekek és a hangfalak szempontjából is. Vásárlás előtt érdemes a méreteket is figyelembe venni, hiszen a helyes döntéshez szükséges, hogy a kiválasztott házimozi hangfal elférjen a számára kijelölt helyen. Egy abszolút minőségi házimozi hangfal egyedülálló térhangzás valósít meg, ami a házimozi élményt egy teljesen új szintre emeli. A csúcsminőségű alkatrészekből és minőségi anyagokból megépített házimozi hangfalak által akár egy akciófilm kellős közepén érezhetjük magunkat, teljesen átélve a filmben lévő hangeffektek által nyújtott eufórikus érzetet. Ha kifejezetten igényesnek tartjuk magunkat a filmes tartalmak tökéletes megszólaltatására, akkor kizárólag minőségi házimozi hangfalat válasszunk az otthoni kikapcsolódáshoz.

 

A megfelelő házimozi 5.1 hangfal szett kiválasztásánál komoly minőségi szempontokat is figyelembe szükséges venni. Ezek általában egyedi igényeinktől függnek, hiszen egyáltalán nem másodlagos, hogy mennyire vagyunk "vájt fülűek", valamint mennyire fontos a kapott hangminőség nagyobb hangerő esetén. Házimozi 5.1 hangfalszett vásárlásánál minden esetben figyelembe kell vennünk, hogy hogyan tudjuk elhelyezni a kiválasztott helyiségben. A klasszikus polcsugárzó vagy monitor hangsugárzó megoldások mellett rendelkezésre állnak padlón álló hangsugárzók, illetve falra szerelhető kivitelben készült háttérsugárzó házimozi 5.1 hangfal szett lehetőségek is. Mindkét típus jelentős igen praktikus lehet abban az esetben, ha elegendő tárolókapacitással rendelkezünk. Az átlagos méretű lakásokban ez rendszerint problémát okoz, hiszen egy komolyabb házimozi 5.1 hangfalszett lényegesen nagyobb helyet igényel, az átlagos lakások viszont nem a 30nm-es nappalikról híresek. Érdemes körültekintően kiválasztani a megfelelő házimozi 5.1 hangfal szettet, így elkerülhető a túlzsúfoltság és a családi béke sem kerül veszélybe.
Ha eljutottunk odáig a döntéshozatali folyamatban, hogy egy igényes 5.1 hangfalszettet szeretnénk vásárolni, minden esetben vegyük figyelembe a saját elvárásainkat és az elhelyezési lehetőségeket. Mindenekelőtt azzal kell kezdenünk, hogy a házimozi funkción kívül milyen szerepet töltsön be az általunk megvásárolni kívánt 5.1 hangfalszett, vagyis milyen hangzásvilág az, ami igazán közel áll hozzánk. Rengeteg szempont alapján kell meghoznunk a döntést, figyelembe véve az áhított 5.1 hangfalszett műszaki és fizikai paramétereit, a hangsugárzók hangkarakterét és az elhelyezési lehetőségeket. Mindenekelőtt javasolt alaposabban végiggondolni azt, hogy melyik helyiségben és hogyan fogjuk elhelyezni a kiválasztásra kerülő 5.1 hangfalszett tagjait. A legkézenfekvőbb elhelyezés a nappali, ami elsőre praktikus és egyértelmű megoldásnak tűnhet, de figyelembe kell venni az ott található bútorok és berendezési tárgyak elhelyezkedését is. Érdemes mérlegelni, milyen hangsugárzókból tevődjön össze az 5.1-es hangfalszett, hiszen a legtöbb esetben a helytakarékos hangsugárzó választása szerencsésebbnek tűnhet egy álló hangsugárzóval szemben. Ha azonban rendelkezünk elegendő szabad területtel a hangsugárzó szett elhelyezésére, akkor nem szükséges az előbb említett dolgokkal törődnünk, de ha csak álló hangfalnak és a falra szerelhető hangsugárzóknak van megfelelő hely, akkor érdemes körültekintően megtervezni, hogy hova kerüljön a házimozihoz választott 5.1-es hangfalszett. Nincs annál idegesítőbb pillanat, mint amikor a hangfalszett vásárlását követően szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a hangsugárzók egyszerűen nem férnek el az adott helyiségben. Az egyes hangsugárzó típusok közül csak akkor választhatunk megfelelően, ha ismerjük az egyes hangsugárzó típusok előnyeit és hátrányait.

 

Ha a meglévő mélysugárzónk mellé szeretne jó minőségű 5.0-ás hangfalszettet vásárolni, akkor abszolút jó helyen jár. A kompromisszumoktól mentes házimozi 5.0 hangfalszett kiválasztásánál komoly minőségi szempontokat is figyelembe szükséges  venni. Ezek leginkább személyes igényeinktől függnek, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire vagyunk igényesek, valamint mennyire fontos a kapott hangminőség nagyobb hangerő használata esetén.  Házimozi 5.0 hangfal szett vásárlásánál mindig számításba szükséges vennünk, hogy hogyan tudjuk beilleszteni a kiválasztott helyiségben, a meglévő bútorzattal összhangban. A méretben legkisebb polcsugárzó vagy állványos hangsugárzó megoldások mellett szóba jöhetnek álló hangsugárzók is, illetve a kifejezetten háttérsugárzónak kifejlesztett házimozi 5.0 hangfalszett lehetőségek is. Mindkét típus jelentős igen praktikus lehet abban az esetben, ha nagy tárolókapacitással rendelkezünk. Az átlagos méretű lakásokban ez rendszerint problémát okoz, hiszen egy komolyabb házimozi 5.0 hangfalszett lényegesen nagyobb helyet igényel, az átlagos lakásokat nem a 28nm-es nappalik jellemzik. Érdemes alaposan átgondolva dönteni a megfelelő házimozi 5.0 hangfalszettről, így elkerülhető a túlzsúfoltság és a családi béke sem inog meg.


Házimozi rendszerünk meghatározó elemeként szolgáló 5.1 hangfalszett kiválasztása az egyik legösszetettebb feladat és szinte a legidegörlőbb is házimozi rendszerünk összeállításakor, hiszen a legfontosabb szempont nem kizárólag az általa nyújtott hangminőség, hanem a felhasználói élmény is. Bemutatótermi bejelentkezésünk előtt erősen javallott felmérni a webáruházak 5.1 hangfalszett kínálatát is, hiszen számos egyedi összeállítást lehetséges a szaküzletekben kiválasztani, melyek ára a százezer forintos ársávtól egészen a többmilliós összegig is terjedhet, köszönhetően az 5.1 hangfalszettek által nyújtott, egyre jobb minőségű hangzásnak. Javasolt nem csak a adatlapokra hagyatkozva eldöntenünk, hogy melyik 5.1 hangfalszett összeállítást választkjuk a palettáról, hanem javasolt figyelembe venni az adott házimozi hangfalszett ár-érték arányát is. A tényleges vásárlást megelőzően érdemes az 5.1 hangfalszett eleminek pontos méretét is figyelembe venni, hiszen a megfelelő döntéshez szükséges tudnunk, hogy a megvásárolni kívánt házimozi hangfalszett összeállítás elfér-e a számára kijelölt helyen. Egy a számunkra minden szempontból megfelelő 5.1 hangfalszett egyedülállóan különleges térhangzást és hihetetlen hangeffekteket tárhat elénk, ami a házimozi rendszert egy új szintre emeli. A csúcsminőségű, egyedi tervezésű hangszórókból megépített 5.1 hangfalszettek által akár egy akciófilm szereplőjeként érezhetjük magunkat, teljesen átélve a filmben lévő hangeffektek által keltett hatást. Ha kimondottan igényes 5.1 hangfalszett összeállítást szeretnénk a filmes és koncert tartalmak valósághű ábrázolására, akkor kizárólag minőségi házimozi hangfalszettet válasszunk az otthoni szórakoztató központunkhoz.

Ha már rendelkezünk mélynyomóval - subbal- subwooferrel, akkor elegendő egy 7.0-ás hangfalszett kiválasztása, vagy a meglévő szett fejlesztése. Mindenekelőtt érdemes feltérképezni, hogy hol helyezzük el a 7.0-ás házimozi hangfal szettet. A legtöbb helyiség esetében a 7.0 házimozi hangfalszett a tágas nappaliba vagy a kamaszkorú gyermekünk saját szobájába kerül, így ügyelni kell a megfelelő elhelyezésre. Át kell gondolni, hogy milyen hangfalakból álljon a 7.0 hangfalszett; ez elsősorban azért elkerülhetetlen, mert egyes helyiségekben több hely áll rendelkezésre, máshol sokkal kevesebb. Ha kevesebb hely áll rendelkezésre, érdemes a helytakarékos 7.0 hangfalszett megoldásokat keresni. Helytakarékos házimozi hangfalszett megoldásként általában kisebb állványos dobozokat ajánlunk, de a fali konzolra helyezhető hangfalak is tökéletesen megfelelnek a helytakarékossági szempontoknak. A házimozi 7.0 hangfalszett kínálatban elérhető összeállítások kiválóan alkalmasak kisebb szobákba, nappalikba egyaránt. Amennyiben elegendő hely áll rendelkezésünkre a házimozi 7.0 hangfalszett elhelyezésére, úgy javasolt legalább a front oldalon álló hangsugárzók alkalmazása.

Mindenekelőtt érdemes arra egy kis időt fordítani, hogy hol helyezzük el a 7.1-es házimozi hangfal szettet. A legtöbb otthon esetében a 7.1 házimozi hangfal szett a tágas nappaliba vagy a kamaszkorú gyermekünk saját birodalmába kerül, így ügyelni kell a megfelelő elhelyezési módra. Át kell gondolni, hogy milyen hangfalakból-hangsugárzókból álljon a 7.1 házimozi hangfalszett; ez elsősorban ezért nélkülözhetetlen, mert egyes nappalikban-szobákban több szabad hely áll rendelkezésre, máshol némiképp kevesebb. Ha kevesebb hely áll rendelkezésre, érdemes a helytakarékos 7.1 hangfalszett megoldásokat előnyben részesíteni. Helytakarékos házimozi megoldásként általában a polcsugárzó hangfalakat nevezzük, de a falra szerelhető hangsugárzók is tökéletesen megfelelhetnek a helytakarékossági szempontoknak. A 7.1 hangfalszett kínálatban elérhetők olyan összeállítások, amelyek kiválóan alkalmasak kisebb szobákba és nappalikba is, szerény méretükből fakadóan. Amennyiben nagyobb hely áll rendelkezésre a házimozi 7.1 hangfalszett kialakítására, úgy javasolt legalább a front oldalon álló hangsugárzók alkalmazása.

 

A számunkra tökéletes hifi, audiophile és high end hangfal megtalálása talán a legnehezebb feladat a rendszer összeállításakor, hiszen a száraz műszaki adatokon túlmenően a legfontosabb mégis az általa nyújtott hangzásvilág. Meghallgatás előtt érdemes alaposan szétnézni az interneten, hiszen számos hangkarakterisztikájú hangfal található az audiophile üzletek polcain, melyek ára sem másodlagos kérdés. Továbbá érdemes a műszaki paramétereken túlmenően szemügyre venni a választani kívánt hangsugárzót a családi béke megőrzése érdekében. Ha például hazaállítunk egy méretes álló hangfal típussal, nem biztos, hogy a feleségünket felhőtlen boldogsággal fogja eltölteni az új szerzemény. Nem beszélve arról, hogy ha gyermekek is vannak a háztartásban, akkor könnyen felboríthatják a hangsugárzót, ami igencsak balesetveszélyes, mind a gyermekek szempontjából, mind pedig a hangfal szempontjából. Az álló és állványos típusoknak is van előnyös és hátrányos tulajdonsága, épp ezért nem jelenthetjük ki 100%-osan, hogy egyik vagy másik hangsugárzó alternatíva jó választást jelent, vagy épp rosszat. A végleges döntés előtt a méret kérdését sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen az optimális kiválasztásnak része, hogy a választott hangfal elférjen a neki szánt helyen. Egy minőségi hifi, audiophile és high end hangsugárzó csodálatos hangzást képes tolmácsolni, ami a zenehallgatást vagy a film nézést egy lényegesen magasabb minőségi szintre emeli. A professzionálisan, minőségi alkatrészekből és anyagokból megépített hangfalak által akár egy koncertterem vagy egy hangversenyterem kellős közepén érezhetjük magunkat, teljesen átadva magunkat a zene által nyújtott élvezeteknek. Ha önmagunkra igényes zenehallgatók vagy házimozi rajongók vagyunk, akkor nem adhatjuk alább; kizárólag minőségi hifi, audiophile és high end hangfalakkal érhetjük be.

 

Hi-Fi, Audiophile & High End hangfal, erősítő vásárlás - Nyíregyháza

Nyíregyháza - Házimozi erősítő, média lejátszó, kiegészítő vásárlás