Új jelszó kérése
Akciós Hírlevél
TOP termékek
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Bemutatóterem

 

Bemutatótermünkben aktuálisan meghallgatható hangfalak és erősítők

Bejelentkezés meghallgatásra telefonon (+36-30-870-3012) lehetséges.

Az info menüpontban szereplő nyitvatartási rend tájékoztató jellegű. Eltérő időpontban történő látogatása is lehetséges, előzetes egyeztetést követően.

 

Az előzetes időpont egyeztetés az Ön érdeke is, hiszen pl. hangfalak esetén az Önt érdeklő modellekhez kerül berendezésre a terem, továbbá az előzetes időpontegyeztetésnek hála, akár 2-3 órás háborítatlan "hallgatózásra" is lehetőség nyílik, ugyanis ilyenkor kizárólag Önnel foglalkozunk és nem fogadunk más látogatókat!

Szeretettel várjuk Nyíregyházán található bemutatótermünkben, ahol lehetősége nyílik a vonatkozó menüpontban található hangfalak és erősítők kultúrált körülmények közötti meghallgatására, az adott készülék képességeinek kipróbálására. A bemutatóterem kínálatát folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk, hogy minden felhasználói igényt ki tudjunk elégíteni. Bemutatótermünk a különböző Audiofil és High End erősítők valamint hangfalak bemutatására szolgál.

 

Információ: jogos elvárás, hogy egy adott esetben több százezer forintba kerülő, vagy milliós nagyságrendet képviselő lejátszót, erősítőt vagy hangfalat vásárlás előtt kultúrált körülmények között lehessen kipróbálni, meghallgatni. Azonban a kipróbálás, meghallgatás nem lehet objektív, hiszen a bemutatóteremben meghallgatott hangfalak és erősítők nem feltétlen fognak ugyanúgy megszólalni az otthonunkban. Hogyan lehetséges ez?

  • más akusztikai környezet (méret, bútorozottság, hallgatási távolság)
  • más kábelek (HDMI, hangsugárzó kábel, analóg kábel, digit kábel, hálózati kábel, ...)
  • más tápszűrők (sima elosztó, tápszűrő, tápgenerátor, ...)
  • erősítő meghallgatása esetén más hangfal
  • hangfal meghallgatása esetén más erősítő
  • lejátszók esetén más megjelenítő, más erősítő, más hangfal
  • ...és sorolhatnánk tovább.

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.