Új jelszó kérése

HDMI kábel


Reprezentatív HDMI kábel kategóriánkban a kölönböző AudioQuest, QED, Black Rhodium HDMI kábelek ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes AudioQuest, QED, Black Rhodium HDMI kábelt ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt HDMI kábelt illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes AudioQuest, QED, Black Rhodium HDMI kábel kiválasztásában.


Sorrend:

Audioquest Pearl HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között belépő szinten szereplő Pearl HDMI kábel család a kíváló kép és hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően még a What Hi-Fi elismerésében is részesült.

 
7 230 Ft
Hossz kiválasztása
QED Profile HDMI kábel

A QED Profile HDMI kábel HDMI kábel a QED gyári szerelésű HDMI kábel családjának belépő szintű tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
8 990 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Forest HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a második helyen szereplő Forest HDMI kábel család a kíváló kép és hangminőségének és a kedvező árának köszönhetően szintén részesült a What Hi-Fi elismerésében.

 
10 850 Ft
Hossz kiválasztása
QED Performance Graphite e-Flex HDMI kábel

A QED Performance Graphite eFlex Flat (lapos) HDMI kábel a QED gyári szerelésű HDMI kábel családjának haladó szintű tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
10 990 Ft
Hossz kiválasztása
QED Performance Graphite HDMI kábel

A QED Performance Graphite HDMI kábel a QED gyári szerelésű HDMI kábel családjának haladó szintű tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
10 990 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Cinnamon HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között talán a legnépszerűbb a Cinnamon kábel család, köszönhetően a kíváló kép és hangminőségének, valamint igen figyelemre méltó ár/érték arányának. Az Audioquest Cinnamon HDMI kábel a What Hi-Fi elismerésében is részesült.

 
17 530 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Chocolate HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között félúton található a Cinnamon és a Carbon között a Chocolate HDMI kábel család, köszönhetően a kíváló kép és hangminőségének, valamint a megnövelt ezüst tartalmának.

 
24 760 Ft
Hossz kiválasztása
Black Rhodium Jet 2.0 HDMI kábel

Black Rhodium Jet 2.0 HDMI kábel a Black Rhodium gyári szerelésű HDMI kábel családjának tagja.

 
24 800 Ft
Hossz kiválasztása
QED Reference HDMI

A QED Reference HDMI kábel a QED gyári szerelésű HDMI kábel családjának csúcskategóriás tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
29 990 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Carbon HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a másik legnépszerűbb a Carbon HDMI kábel család, köszönhetően a megnövelt ezüst tartalomnak is köszönhető kíváló kép és hangminőségének, valamint igen figyelemre méltó ár/érték arányának.

 
40 430 Ft
Hossz kiválasztása
QED Performance Active HDMI kábel

A QED Performance Ative HDMI kábel a QED gyári szerelésű HDMI kábel családjának haladó szintű tagja, mely számos elismerést tudhat magáénak.

 
49 990 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Vodka HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Vodka HDMI kábel család a megnövelt, 10 %-os ezüst tartalmának is köszönhetően kíváló kép- és hangminőséget nyújt.

 
73 720 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Coffee HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Coffee HDMI kábel család a megnövelt, 10 %-os ezüst tartalmának és DBS rendszerének is köszönhetően kíváló kép- és hangminőséget nyújt.

 
118 230 Ft
Hossz kiválasztása
Audioquest Diamond HDMI kábel

Az Audioquest HDMI kábelek között a Diamond HDMI kábel család az abszolút High-End kategóriát képviseli a 100 %-os ezüst vezetőnek és DBS rendszerének is köszönhetően.

 
260 100 Ft
Hossz kiválasztása

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.