Új jelszó kérése
Akciós Hírlevél
Hírek - Tesztek
TOP termékek
Információk

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Előerősítő & Végfok


Szeparált előerősítő - végfok párost keres? Segítünk a megfelelő Audiophile & High End előerősítő - végfok páros kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje előerősítő - végerősítő ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan előerősítő - végerősítő (végfok, teljesítmény erősítő) párost megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiophile és high end előerősítők - végfokok meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.


Sorrend:

Rega Fono mini A2D - USB - MM lemezjátszó előerősítő, A/D konverter

Rega Fono mini A2D - USB - MM lemezjátszó előerősítő, A/D konverter a Rega megújult phono előerősítő családjának jeles képviselője, mely kedvező ár / érték arányával igen nagy népszerűségnek örvend mind a szaksajtó, mind pedig a zenehallgató közönség körében.

 
39 900 Ft
Rega Fono MM lemezjátszó előerősítő

Rega Fono MM MK3 lemezjátszó előerősítő a Rega megújult Fono előerősítő családjának jeles képviselője, mely kedvező ár / érték arányával igen nagy népszerűségnek örvend mind a szaksajtó, mind pedig a zenehallgató közönség körében.

 
98 500 Ft
Rega Fono MC lemezjátszó előerősítő

Rega Fono MC lemezjátszó előerősítő a Rega megújult Fono előerősítő családjának jeles képviselője, mely kedvező ár / érték arányával igen nagy népszerűségnek örvend mind a szaksajtó, mind pedig a zenehallgató közönség körében.

 
125 000 Ft
Naim NAP 100 audiophile végerősítő / végfok

Az audiofil és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 100 audiophile sztereó végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
299 990 Ft
Rega Aria MM/MC kapcsolható lemezjátszó előerősítő

Rega Aria MM/MC kapcsolható lemezjátszó előerősítő a Rega megújult phono előerősítő családjának jeles képviselője, mely kedvező ár / érték arányával igen nagy népszerűségnek örvend mind a szaksajtó, mind pedig a zenehallgató közönség körében.

 
364 800 Ft
Audiolab 8300XP audiophile végerősítő / végfok

Az Audiolab 8300XP audiofil végerősítő / végfok az egyik legjobb ár/érték arányú sztereó végfok, mely szinte tökéletes zenei élménnyel ajándékozza meg boldog tulajdonosát.

 
Szín
Naim NAC 202 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 202 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
849 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Naim NAP 200 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 200 DR high end végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
899 990 Ft
Lavardin Model C62 high end előerősítő

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin Model C62 high end előerősítő minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz. Nincsenek fölösleges szolgáltatások és bemenetek, csak tisztán a zene. A hozzá tartozó távirányítóval kizárólag a hengerőt lehet szabályozni, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
1 290 000 Ft
Kivitel választás
Plinius Kaitaki Line

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Kaitaki High End előerősítő valóban egy felsőkategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára előerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius P10 végerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe.

 
1 390 000 Ft
Szín Kérem, válasszon a modellek közül!
Naim NAC-N 272 high end előerősítő - streamer

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC-N 272 high end előerősítő / streamer (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 399 990 Ft
Kivitel választás Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Plinius P10 végerősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius P10 High End végfok - végerősítő valóban egy felsőkategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának, hatalmas teljesítményének, gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára végerősítő vásárlásakor. Tökéletes társa a Plinius Kaitaki előerősítő, melyet ajánlunk szíves figyelmébe. ReMusic.it teszt

 
1 490 000 Ft
Szín
Naim NAP 250 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 250 DR high end végerősítő / végfok (Classic Series) is elérhető kínálatunkból.

 
1 499 990 Ft
Naim NAC 282 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 282 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
1 799 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Lavardin Model AP150 high end végerősítő / végfok

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin Model AP150 high end végerősítő / végfok minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
1 995 000 Ft
Naim NAC 252 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 252 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
2 499 990 Ft
Performance upgrade - Külső tápegység kiválasztása
Plinius SA 103 high end végerősítő / végfok

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius SA 103 high end végerősítő / végfok valóban egy csúcskategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end végerősítő vásárlásakor.

 
2 750 000 Ft
Kivitel kiválasztása
Plinius SB 301 high end végerősítő / végfok

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius SB 301 high end végerősítő / végfok valóban egy csúcskategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end végerősítő vásárlásakor.

 
2 750 000 Ft
Kivitel kiválasztása
Plinius Kiokio high end végerősítő / végfok

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Kiokio high end végerősítő / végfok valóban egy csúcskategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end végerősítő vásárlásakor.

 
2 785 000 Ft
Kivitel kiválasztása
Naim NAP 300 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 300 DR high end végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
2 999 990 Ft
Plinius Reference M-10 (RM-10) high end előerősítő

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Reference M-10 (RM-10) high end előerősítő valóban egy csúcskategóriás előerősítő, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end előerősítő vásárlásakor.

 
3 250 000 Ft
Kivitel kiválasztása
Lavardin Model MAP high end monoblock végerősítő / végfok

A legmagasabb minőségi igényekhez tervezett Lavardin Model MAP high end monoblock végerősítő / végfok minden egyes porcikájában zeneiséget hordoz, ezzel is biztosítva az elérhető egyik legjobb hangminőséget a kategóriájában.

 
3 650 000 Ft
Plinius Reference A-300 (RA-300) high end végerősítő / végfok

A Plinius közel 40 év tapasztalattal rendelkezik High End erősítők fejlesztésében, amit az erősítők által nyert számos nívós elismerés is tükröz. A Plinius Reference A-300 (RA-300) high end végerősítő / végfok valóban egy csúcskategóriás sztereó végfok, ami kifinomult hangjának és gyönyörű vonalvezetésének köszönhetően mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára high end végerősítő vásárlásakor.

 
7 400 000 Ft
Kivitel kiválasztása
Naim NAC 552 high end előerősítő

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAC 552 high end előerősítő is elérhető kínálatunkból.

 
7 999 990 Ft
Naim NAP 500 DR high end végerősítő / végfok

Az audiophile és high end világban töretlen népszerűségnek örvendő, kíváló ár / érték arányú Naim NAP 500 DR high end végerősítő / végfok is elérhető kínálatunkból.

 
7 999 990 Ft
 

12

Sorrend:

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.