Bemutatótermünk működését - más irányú elfoglaltságaink következtében - felfüggesztettük.

Megkeresését egyéb elérhetőségeinken várjuk!

Info: +36-30/6701767 (H-P.: 8-18 óráig!)

Dynaudio XEO 2 aktív hangfal

Dynaudio XEO 2 aktív hangfal a Dynaudio XEO hangfal család legújabb állványos aktív monitor hangsugárzója, mely high-end minőségben szólaltatja meg kedvenc tartalmait, forrástól függetlenül. Ajánlás:

  • ekkora összegből lehetetlen különálló komponensekből álló rendszert ilyen hangminőségben összeállítani (erősítő, hangfal, összekötő kábel, hangfalkábel), új készülékekből
  • a Dynaudio élen jár az aktív hangfalak fejlesztésében, amire a legjobb bizonyíték, hogy számos neves hangstúdióban is Dynaudio aktív hangfalat használnak, nem beszélve a számos teszt eredményéről
  • a hangfalak egymással is vezeték nélkül kommunikálnak és kapcsolódnak (a hangfalak között semmilyen kábeles összeköttetés nincs)

Általános információk:

Szállítás 2-5 munkanap
Szállítás 2-5 munkanap
Termékismertető - Specifikáció

Dynaudio XEO 2 wireless aktív hangfal paraméterei:

A XEO 2 a Dynaudio XEO hangfal család legújabb állványos, vezeték nélküli aktív hangfal modellje amely ötvözi a rendkívüli szintű technikai innovációt a teljesítménnyel, ráadásul mindezt igen kedvező ár/érték arány mellett. Esztétikai szempontból megközelítve a Dynaudio XEO 2 wireless aktív hangfalat, az egyszerűen elegáns dán design és kivételes Dynaudio megépítettségi minőség, míg a hangzás felől megközelítve, az általuk nyújtott hihetetlen dinamika, rendkívüli részletező képesség és az igen jelentős mélytartomány jellemzi. A Dynaudio XEO 2 wireless aktív hangfal szinte bármilyen forrásból táplálható, köszönhetően a fejlesztések eredményének. A szakszerűen hangolt basszusreflex nyílása biztosítja, hogy a Dynaudio XEO 2 vezeték nélküli aktív hangfal képes legyen az alacsony frekvenciás hangok visszaadására és a zenei tartalmak magas minőségű reprodukálására.

 

Technical specifications

Analog inputs: Mini-Jack, RCA stereo
Digital inputs: Toslink
Wireless: 24bit / 96kHz
Frequency Response (±3dB): 40Hz - 24KHz
Box Principle: Bass Reflex
Crossover: 2 way DSP Based
Crossover Frequencies: 3100Hz
Crossover Slope: 4th order
Woofer: 14cm MSP
Tweeter: 28mm soft dome
Amplifier Power: 2 x 65W
AC Power input: 100V - 240V, 50/60Hz
Standby Power Consumption: <0.5W
Maximum Power Consumption: 100W
Weight: 4kg / 8.8lb
Dimensions (W x H x D mm): 173 x 255 x 154mm
  6.8 x 10 x 6.1in
Dimensions with feet/grill (W x H x D): 173 x 255 x 164mm
  6.8 x 10 x 6.5in