Új jelszó kérése

Denon AVR-X6400H házimozi erősítő

Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő

Denon AVR-X6400H felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Házimozi erősítő
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Denon AVR-X6400H házimozi erősítő tulajdonságai:

Denon AVR-X6400H - fontos funkciók és előnyök
o Elegendő energiával töltheti meg szobáját egyedülálló Denon hangzással
• Beépített HEOS vezeték nélküli multiroom audiotechnikai integráció
o Zene élmény az egész házban több HEOS termékkel

• AirPlay, Bluetooth, Internet Rádió, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Hálózati audio streaming
o Szinte korlátlan online zeneforráshoz való hozzáférés
• DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
o Nagyfelbontású hifi audio streaming szünetmentes lejátszással
• 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással
o digitális eszközökhöz, beleértve a játékkonzolokat, set-top boxokat és számítógépeket
• 3 HDMI kimenet
o Lehetővé teszi, hogy a hangot / videot a HDMI-n keresztül egy második zónát tápláljunk, miközben egyidejűleg a TV-t és egy kivetítőt párhuzamosan táplál a fő szobában
• 4K/60Hz teljes átvitel, Dolby Vision kompatibilis, HDR, HLG és BT.2020
o Jövőbiztos video szabványok
• Speciális videojel feldolgozás 4K felskálázással a HDMI forrásokhoz
o Teljes HD és akár Ultra HD video minőség a meglévő digitális video forrásokból
• Dolby Atmos, dts:X (legfeljebb 7.1.4 további 2 csatornás erősítővel); Auro-3D
beépítve
o Kimagasló 3D-s hangzás fej fölötti hanghatásokkal
• eARC (Enhanced Audio Return Channel) a jövőbeli frissítés által
o Lehetővé teszi a 3D-s hangot a HDMI-n keresztül a TV-alkalmazásokból
• Audyssey MultEQ XT32, dinamikus hangerő és dinamikus EQ
o Az egyedi helyiségek tökéletes kiegyenlítése
• Audyssey LFC és SubEQ HT
o Az LFC erőteljes basszust tart a helyiségben, a SubEQ HT lehetővé teszi a több mélynyomó egyszerű integrálását a még mélyebb mélyhangok érdekében
• Audyssey MultEQ Editor alkalmazás támogatás (megvásárolható az Appstore alkalmazásban)
o A finomhangolási paraméterek professzionális beállítása
• Basszus szinkron a jobb basszus beállításhoz
o A basszus szinkronizációs hibák javítása egyes lemezeken
• Továbbfejlesztett digitális-analóg konverzió
o AKM AK4458VN 32 bites/8 csatornás D/A konverter minden csatorna számára
• Phono bemenet a lemezjátszókhoz
• Telepítési segédlet, Denon AVR Remote app
o Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
• Speciális egyéni telepítési lehetőségek
o Beleértve az infravörös távirányító be/kimenet, 12V-os trigger, 13,2 csatornás előerősítő kimenet, RS232 ezérlő és Crestron csatlakoztatott kompatibilitás; IP vezérlés

• Intelligens ECO mód ki/be/automatikus beállítással
o Energiatakarékos anélkül, hogy veszélyeztetné a teljesítményt

 

Denon AVR-X6400H - Fontos funkciók és előnyök: az AVR-X4400H-hoz képest
• 11x205W teljesítményű erősítő, monolitikus diszkrét erősítőkkel minden csatorna számára; 5.1 csatornás bi-amp opció
• Dolby Atmos 7.1.4 / dts:X 11.1 képesség további erősítő nélkül
• Denon egyéni tranzisztorok a nagyobb teljesítmény érdekében
• Aranyozott bemenetek és hangsugárzó csatlakozók

Denon AVR-X4400H / Denon AVR-X6400H

 

Az optimális hangteljesítmény biztosítása érdekében mindkét modell továbbfejlesztett alkatrészekkel és konstrukcióval rendelkezik. Például az AVR-X4400H egy kilenc csatornás diszkrét végerősítőt használ, minden csatornán azonos erősítéssel, nagy, egyedi gyártású teljesítmény transzformátorral és kiváló minőségű tápegység kondenzátorokkal rendelkezik, hogy stabil teljesítményt biztosítson. Emellett egy gyors működésű hőmérséklet-érzékelő rendszer műlködik a tápellátó áramkörökön, hogy stabil működést biztosítson az áram korlátozása nélkül.

 

A hangerő szabályozására és a bemenet kiválasztásra szolgáló diszkrét előerősítő szekciót a jeltisztaság érdekében használják, emellett a nagysebességű digitális tápegység a hallható sávból törli a zajt. A receiver egy nagy merevségű házra épül, külön fémlemezt alkalmaznak a transzformátor számára, így javítva a mechanikai alapot a vibráció kizárásához.

 

Az AVR-X6400H esetében még nagyobb figyelmet szenteltek a tervezésnek, a kivitelezésnek és a megépítésnek: a 11 csatornás végerősítő blokk különálló erősítőket tartalmaz minden csatornához - monolitikus konstrukció - miközben mindkét tápegység, mind pedig a kimeneti csatlakozások mindegyik erősítőből egyenlő hosszúságú, pontos jel-illesztéssel rendelkeznek. Differenciál-tranzisztorokat használnak minden egyes erősítőben a stabilitás és a konzisztens teljesítmény érdekében, és a Denon által gyártott nagyáramú tranzisztorokat használják a hőmérséklet stabilitásához. Még nagyobb teljesítményű transzformátor és masszív 5 cm átmérőjű kondenzátorokat használnak, hogy az AVR-X6400H még nagyobb teljesítménytartalékot biztosítson.

 

A komoly házimozi-hangsugárzó rendszerek meghajtása mellett kompatibilis a legújabb hang- és képformátumokkal, köztük beépített Dolby Atmos, dts:X és Auro-3D konverterekkel, a 4K Ultra HD HDR-rel (High Dynamic Range) és a Dolby Vision-nal endelkezik. Az új modellek kompatibilisek a nagy pontosságú Audyssey MultEQ XT32 telepítő és optimalizáló rendszerrel és az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is, lehetővé téve a felhasználó számára a hangbeállítás feletti még nagyobb ellenőrzést.

 

Világszínvonalú audio-reprodukció és zene streaming Az AVR-X4400H egy 9.2 csatornás tervezés 200W teljesítménnyel csatornánként, erőteljes, pontos és részletes hangzást biztosít zenéken és filmeken. Rendelkezik a Dolby Atmos, dts:X és az Auro-3D beépített dekódolással, amely az 5.1.4-es vagy 7.1.2-es hangsugárzó kiépítéseket magába foglaló háromdimenziós moziélményt hoz létre külön erősítők nélkül (és 7.1.4-ig további 2-csatornás erősítővel).

 

Az AVR-X6400H 11 erősítőcsatornára épül, amelyek mindegyike 205W-ot szállít, lehetővé téve akár 7.1.4 csatornás beállítások kiépítését is. Ráadásul egyszerűbb surround rendszerekben az amplifikáció újrakonfigurálható, így biztosítva az 5.1 csatornás bi-amplifikációt, ahol mindegyik hangsugárzó két erősítőcsatornával van meghajtva a nagyobb hangtisztaság érdekében.


Mindkét modell rendelkezik a Denon AL32 többcsatornás jelfeldolgozással és a D.D.S.C.-HD32 (Dynamic Discrete Surround Circuit) technológiával minden csatornán az optimális felbontás érdekében, míg az AVR-X6400H monolitikus erősítője továbbjavítja a csatornák szétválasztását. A zenék nagyon magas színvonalon történő lejátszásához épültek, amely köszönhető a kifinomult digitális-analóg átalakító blokknak - amely az AKM AK4458VN 32 bites / 8 csatornás D/A konvertert használja az összes csatorna számára. Emellett az AVR-X6400H a Denon egyedi gyártású tranzisztorait használja a még precízebb hangzás érdekében.

 

Mint minden hálózati Denon receiver (Ethernet és dual-band WiFi), mindkét modell képes lejátszani a zenét mind a hálózatról, mind az internetes forrásokból, és a fájlokat egészen az ultra magas felbontásig - beleértve a FLAC, az ALAC vagy a DSD (akár 5,6MHz-ig) formátumokat - melyek szintén támogatottak és kifogástalan minőségben játszák le ezek a készülékek. Az AirPlay és a Bluetooth is rendelkezésre áll a gyors lejátszáshoz, szó szerint bármilyen hordozható eszközről. A HEOS integrációjukkal az AVR-ek azonnali hozzáférést biztosítanak az internetes rádióhoz és a népszerű streaming szolgáltatások széles skálájához, - többek között a Deezer, Spotify, Tidal, SoundCloud szolgáltatásokhoz. Kiegészítő HEOS hangszórókkal és HEOSkompatibilis komponensekkel a felhasználók az intuitív HEOS alkalmazásból vezérelt hangot hallgathatják az egész házban.

 

Fejlett, jövőbiztos HDMI videó rész A nyolc HDMI bemenet - beleértve az egyiket, mely az előlapon lett elhelyezve -, melyek táplálják a video részt, támogatják a Full 4K Ultra HD-t, a HDCP 2.2-t, a HDR-t (nagy dinamikatartomány), a BT.2020-at, a Wide Color Gamut-ot és a 4:4:4 Pure Color almintavételezést, lehetővé téve az összes legújabb eszköz, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. A videó részleg már készen áll a Dolby Vision és a HLG (Hybrid Log Gamma) jeltovábbításra is, valamint fejlett videoprocesszorral rendelkezik a meglévő, alacsonyabb felbontású videók a valósághű 4K-ig történő felkonvertálására, kiegészülve az analóg HDMI átalakítással és a Full Rate 4K felskálázással. Mindkét AVR-nek három HDMI kimenete van, amelyek lehetővé teszik, hogy HDMI-n keresztül különböző forrásból egy másik zónába táplálják a hangot és a videót, miközben továbbra is támogatják a két monitort - például egy tévét és egy kivetítőt - a fő szobában.

 

A végső jövőbiztosság érdekében az eARC (Enhanced Audio Return Channel) funkció is a fedélzeten van egy jövőbeni firmware-frissítés révén, lehetővé téve a 3D-s audio formátumok egyetlen HDMI-kábellel történő átvitelét TV-alkalmazásokból.

 

Egyedi beállítás, szoba EQ és csatlakoztathatóság
Az AVR-X4400H és az AVR-X6400H egyszerűen beállítható és használható a Denon exkluzív Setup Assistant-nek köszönhetően, amely világos, a képernyőn megjelenő grafikákkal és szövegekkel rendelkezik, míg a négy Quick Select funkciógomb segítségével a felhasználó választhat a kedvenc bevmeneti források közül, emlékezve a hangbeállításokra minden forráshoz, biztosítva a pontosan szabott hangzást.

 

Az Ultra-precíz Audyssey MultEQ XT32 kalibrálás és beállítás mindkét modellen megtalálható a pontos és egyszerű telepítéshez. Az Audyssey funkciói közé tartozik az Audyssey LFC, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy élvezze az erőteljes basszust anélkül, hogy bosszantaná a szomszédokat vagy a más helyiségekben lévőket, valamint a SubEQ HT-t, hogy egyszerűbbé tegye a kettős mélysugárzók használatát egy simább, integráltabb basszus érdekében. Az új Audyssey MultEQ Editor alkalmazással való kompatibilitás (megvásárolható az App Store-ban) lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy szakszerűen finomítsa a beállításait.

 

Emellett a Bass Sync beállítás is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyes lemezeken kompenzálják a szinkronizáció hiányát az LFE (szub-basszus) csatorna és a többi csatorna között. Ez a probléma fázis effekteket okozhat, zavaró hangot adva: a Bass Sync lehetővé teszi a nézőnek, hogy a basszust a többi hanggal összhangba hozza, hogy pontosabb, erősebb és dinamikusabb élményt kapjon.

 

Akik az AV receivert integrálják az okos otthon rendszerükhöz az AVR-X4400H és az AVR-X6400H a lehetőségek széles tárházát kínálja, beleértve az IP-vezérlést, az infravörös távvezérlő be- és kimeneti csatlakozásokat, a 12V-os triggert, az RS-232 csatlakozást és a Creston-kompatibilitást. Az egyéni telepítők további támogatása érdekében egy HDMI Diagnostics funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a beállítási hibák nyomon követését és javítását, beleértve a kábelezési problémákat és a 4K monitor kompatibilitást.

 

Végül a Denon fejlett ECO üzemmódja lehetővé teszi mindkét modell számára, hogy az energiafogyasztást a használathoz igazítsa, és akár 50%-kal csökkentse az energiafelhasználást az alacsonyabb hangerőszinteken. A képernyőn megjeleníthető Eco mérő mutatja a receiver által felhasznált energia mennyiségét. A Denon AVR-X6400H és az AVR-X4400H - mindkét modell a Denon japán gyárában készül - nagy teljesítményt valamint fejlett audio- és video funkciókat kínál, plusz a HEOS multiroom zenét kombinálva komplett megoldásokat kínál mind a fejlett, a hallgatót teljesen körülölelő házimozi hangzáshoz, mind pedig a teljes körű szórakoztatáshoz.