Új jelszó kérése

Denon AVR-X2400H házimozi erősítő

Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X2400H haladó szintű házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 7-19 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás |


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Sounds Good - Audiophile & High End >Házimozi erősítő
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Denon AVR-X2400H házimozi erősítő - Fontosabb jellemzők és előnyök:
• 7.2 csatornás AV-receiver 150W teljesítménnyel csatornánként
o Elegendő energia, hogy betöltse a szobáját egyedülálló Denon hangzással
• Beépített HEOS Wireless Multi-Room Audio technológia integráció
o Zene élmény az egész házban több HEOS termékkel
• 8 HDMI bemenet (1 elülső) teljes HDCP 2.2 támogatással; 2 HDMI kimenet
o Sok bemenet minden digitális eszköz számára; készen áll egy TV és egy projektor
párhuzamos táplálására
• Teljes sebességű 4K/60Hz átvitel, Dolby Vision kompatibilitás, HDR, HLG (firmware
frissítés után) és BT.2020
o Jövőbiztos video szabványok
• Speciális video jel feldolgozás 4K skálázással a HDMI forrásokhoz
o Teljes HD és akár Ultra HD video minőség a meglévő digitális video forrásokból
• Dolby Atmos (5.1.2-ig) és DTS:X dekódolás
o A kasszasiker mozifilmek 3D-s hangzása fej fölötti effekt hangsugárzókkal
• AirPlay, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio
Streaming
o Szinte korlátlan hozzáférés az online zenei forrásokhoz
• DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV támogatás
o Nagy felbontású audio streaming még Gapless-ben is a hifi rajongók számára
• Audyssey MultEQ XT, Dynamic Volume és Dynamic EQ
o A helyiségek tökéletes kiegyenlítésére
• Audyssey MultEQ Editor alkalmazás támogatás (20 Euro az App store-ban)
o Az ekvalizálási paraméterek professzionális finombeállítása
• Telepítési segéd, Denon 2016 AVR Remote app
o Zavarmentes telepítés, beállítás és üzemeltetés
• Intelligens ECO mód ki/be/automatikus beállítással
o Energiatakarékos, anélkül, hogy veszélyeztetné az audio minőséget

 

Denon AVR-X2400H: egy díjnyertes dizájnra építve
Az új Denon AVR-X2400H követi az elődjét: az AVR-X2300W, amely alapján ezt a modellt kifejlesztették, nemcsak a Legjobb Házimozi Receiver 2016-2017 EISA díjat nyerte el, hanem a What Hi-Fi? magazin Legjobb Házimozi-Receiver díját az árkategóriájában, és emellett a What Hi-Fi? 2016-os Olvasói Díját is. Az új Denon AVR-X2400H még mindig rendelkezik elődjének minden nyerő funkciójával, de már több képességgel bír házimozi és zenei használatra, beleértve az ultra-pontos Audyssey MultEQ XT kalibrációs és beállító rendszert, kiegészítve a Denon új Audyssey MultEQ Editor alkalmazással (megvásárolható az App store-ban), hogy a felhasználó finomhangolhassa a beállításait. Ez magában foglalja a HEOS multiroom zenei streaming-et is, amely biztosítja, hogy a receiver az egész ház hangrendszerének a szíve legyen.


A Denon AVR-X2400H egy 7.2 csatornás tervezés, teljesen diszkrét erősítő technológiával, amely lehetővé teszi, hogy mind a hét csatorna maximális 150W-ot tudjon leadni, valamint egy erőteljes, pontos és részletes hangzást nyújtson a zenék hallgatása és a filmek nézése alatt egyaránt. Mind Dolby Atmos, mind DTS:X beépített dekódolással rendelkezik, amely a hallgatót teljesen körülvevő háromdimenziós moziélményt teremt.


Nyolc HDMI bemenet található rajta - beleértve azt is, mely kényelmesen elérhető helyen lett elhelyezve az előlapon - mindegyik támogatja a Full 4K Ultra HD, a HDCP 2.2, a HDR (nagy dinamikatartomány), a BT.2020, a Wide Color Gamut és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés szabványokat, melyek lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Fel van készítve a Dolby Vision-re és a HLG-re (Hybrid Log Gamma; a jövőbeni firmware-frissítés után) is, valamint fejlett videoprocesszorral rendelkezik, így a meglévő alacsonyabb felbontású video anyagokat fel tudja konvertálni valós 4K-ra. A két HDMI kimenet azt jelenti, hogy párhuzamosan csatlakoztathat hozzá egy TV-t és egy projektort is.


A Denon termékként az AVR-X2400H a zenét nagyon magas színvonalon játssza le, valamint rendelkezik vezeték nélküli Bluetooth-tal is, amely lehetővé teszi a zenék közvetlen lejátszását a hordozható eszközökről. Emellett teljes hálózati csatlakozással is rendelkezik az Etherneten vagy Wi-Fi-n keresztül. A kettős antenna és a kétsávos támogatás a zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős hálózati jelet biztosít. A Denon AVR-X2400H korlátlan zenei forrásokat és lejátszási lehetőségeket nyit meg, köztük az Apple AirPlay, a hálózati tároló eszközök (NAS), az internet rádió és a streaming szolgáltatások széles köre - többek között a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal (amennyiben elérhetőek, előfizetés szükséges).


A nagy felbontású hangfájlok, köztük a FLAC, az ALAC vagy a DSD (akár 5.6MHz-ig is) támogatottak és kifogástalan minőségben játszhatók le. A hálózati funkció és a Denon AVR-X2400H-ban levő HEOS integráció által lehetővé válik, hogy mind a hálózatban tárolt zenék, mind az online szolgáltatások vezeték nélkül is megoszthatók a HEOS hangszórókkal és más HEOS-kompatibilis készülékekkel a ház körül, létrehozva egy teljes, bővíthető multiroom zenei rendszert. Mindez az ingyenes HEOS alkalmazással működik, amely lehetővé teszi, hogy a rendszert a ház bármely helyiségéből vezéreljük, és egyszerűen kiegészítsük azt extra "zónákkal", illetve hogy a HEOS készülékek kombinációjával egy teljes házibuli hangrendszert hozzunk létre.


A Denon AVR-X2400H azonban egyszerűen beállítható és használható, köszönhetően a Denon exkluzív telepítési asszisztensének (Setup Assistant), amely könnyen érthető, képernyőn megjelenő grafikus menüt tartalmaz, mely gyorsan és egyszerűen végigvezeti a felhasználót a telepítési folyamaton - mindez kihegyezve a lehető legjobb hangminőségre, és optimalizálva a kritikus rendszer beállításokra. Négy gyorsválasztó funkciógomb segítségével a felhasználó kiválaszthatja kedvenc bemeneti forrásait, ahol a rendszer emlékszik az egyes források előnyben részesített hangbeállításaira, hogy pontosan tudja visszaadni az előre beállított, preferált hangzást.


A Denon fejlett ECO üzemmódja biztosítja a Denon AVR-X2400H számára, hogy az energiatakarékosságot a használathoz igazítsa, és akár 50%-kal csökkentse az energiafelhasználást, ha az erősítőt alacsonyabb hangerőszinten használjuk. A felhasználó bekapcsolhatja az ECO módot, vagy ki is kapcsolhatja azt a teljes energiafogyasztáshoz, mikor magasabb hangerőszinten használja az erősítőt. Vagy beállíthatja az Auto módot is, és így lehetővé teszi az AVR-X2400H számára, hogy a lejátszani kívánt tartalom és a hangerőszint alapján döntéseket hozzon. Egy képernyőn megjelenő Eco mérőn látható a receiver által használt energia mennyisége, így lehetőség van ennek az ellenőrzésére is.


A magas zenei teljesítményt ötvözi a rugalmassággal és a HEOS multiroom zenei streaminggel: a Denon AVR-X2400H-t úgy tervezték, hogy teljes otthoni szórakoztató megoldást nyújtson.