Új jelszó kérése

Denon


A feltüntetett Denon erősítő és lejátszó kínálatunk ár szerint növekvő sorrendben került feltüntetésre, de lehetőség van a megjelenített Denon erősítők és lejátszók név szerinti rendezésére.


Sorrend:

-9%
Denon AVR-X1400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X1400H belépő szintű házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
169 990 Ft
Akció: 154 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Denon PMA-60 integrált sztereó erősítő / DAC

Denon PMA-60 integrált hifi erősítő / DAC / Bluetooth elegáns megjelenéssel és luxus érzéssel, mindezt kíváló ár / érték arány mellett.

 
189 990 Ft
-9%
Denon AVR-X2400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X2400H haladó szintű házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
219 990 Ft
Akció: 199 990 Ft
Kezdete: 2017.12.19
A készlet erejéig!
Denon AVR-X3400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X3400H középkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
319 990 Ft
-14%
Denon-PMA-60-Dynaudio-Emit-M10

Denon PMA-60 integrált hifi sztereó erősítő / DAC / Bluetooth + Dynaudio Emit M10 hangsugárzó kedvezményes csomagajánlatban.

 
378 990 Ft
Akció: 324 990 Ft
Kezdete: 2018.01.02
A készlet erejéig!
Hangfalkábel kiválasztása Asztali állvánnyal kérem!
Denon DCD-1600NE

Denon DCD-1600NE CD/SACD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
349 990 Ft
Denon AVR-X4400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X4400H felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
499 990 Ft
Szín
Denon PMA-1600NE

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon PMA-1600NE audiofil integrált sztereó erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
499 990 Ft
Szín
Denon DCD-2500NE CD / SACD lejátszó

Denon DCD-2500NE CD/SACD lejátszót a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
649 990 Ft
Denon AVR-X6400H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVR-X6400H felsőkategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
799 990 Ft
Szín kiválasztása
Denon PMA-2500NE

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon PMA-2500NE audiofil integrált sztereo erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
799 990 Ft
Denon AVC-X8500H házimozi erősítő

Kérje egyedi ajánlatunkat! Denon AVC-X8500H csúcskategóriás házimozi erősítőt a kíváló ár / érték arány, a kitűnő hangminőség és a rugalmas csatlakoztathatóság jellemzi.

 
1 099 990 Ft
Szín kiválasztása

Sorrend:

Denon

 

A Denon márkáról
A DENON egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező japán cég, amely 1910 óta fejlesztette ki audio, nemrégiben pedig audio/video üzletágát. A DENON számos olyan technikai eszközt fejlesztett ki, amely teljesen átalakította a hifi világát. A hosszú évek folyamán a DENON a Nippon Columbia vállalkozás részeként működött, de 2002 óta a Ripple Woods-hoz tartozik. A céget a piacon ma már D&M csoport egyik márkájaként is ismerik.

A DENON név mindig is egyet jelentett a tökéletes minőségű termékekkel. Ma a legjobb házimozi készülékek gyártójaként tartják számon a céget. Rádióerősítői és DVD/Blu-ray lejátszói rendszeresen nyernek díjakat és magasztaló tesztekben részesülnek a világ összes audio/video magazinjában. A DENON nem feledkezett meg a gyökereiről – a sztereó készülékekről. Két csatornás készülékei felveszik a versenyt a legjobb angol és amerikai márkákkal is, melyek az audiofil vásárlók igényeinek megfelelő készülékek gyártására specializálták magukat. A DENON volt az első és egyetlen audio márka, amely felkerült a Nagy-Brittanniában publikált ""Legjobban Kedvelt Márkák"" listájára.
Az összes DENON termék tökéletesen bánik a hanggal, ha pedig képi eszközről beszélünk, akkor az audio mellett a video anyaggal is. Minden terméke megbízható és könnyen, egyszerűen kezelhető.
A DENON termékválasztékában szerepelnek sztereó készülékek (erősítők, rádióerősítők, rádiótunerek, CD/SACD lejátszók, analóg lemezjátszók), házimozi készülékek (erősítők, rádióerősítők, DVD/Blu-ray lejátszók) és kiegészítők (fejhallgatók, lemezjátszó pick-upok, kábelek).

A Denon számára ezek több mint hívószavak. Ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem és a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét.

Az innovatív tervezés és technológia állnak a középpontjában annak, ami egy Denon terméket ikonikussá tesz. A tervezés és gyártás fegyelmezett megközelítése által mérnökeink gondoskodnak arról, hogy csak a kiváló kivitelezés, a precíz mérnöki munka és kifogástalan teljesítmény jellemez minden Denon alkatrészt. A megoldásaink gyakran az elképzelhető területek legszélesebb skáláján végzett szenvedélyes tanulmányok eredményei - beleértve a fizikát, elektronikát, gépészetet, a művészetet és a természetet. A mi állandó törekvésünk, hogy a szórakozás tökéletes megoldásait nyújtsuk, felbecsülhetetlen ihletet adott nekünk nem csak a legimpozánsabb műszaki megoldások, hanem a legkényelmesebb funkciók megalkotására, amelyekkel mindenféle szórakozási igényt tudunk kielégíteni. Ezért is fáradhatatlanul dolgozunk a kreatív ötletek piacvezető újításokba való átalakításán az iparágunkon belül.

Egyszerűen fogalmazva, minden, ami nem nyújt több szenvedélyt, nem növeli a teljesítményt, vagy fokozza az élményt - nem képezi a Denon részét. Tudjuk, mert nem csak gyártjuk ezeket a termékeket, hanem használjuk is őket. Amikor Önnek lehetősége van egy Denon termék használatából fakadó élményt érezni, akkor ez egy magasabb normájú élmény, mely az érzékekre hat, és fokozza a szórakozás élményét. Ez a Denon által biztosított Különbség.

 

A mi jövőképünk.

Szenvedély, művészet, tehnológia
A Denon számára az audio-video reprodukció nem csupán üzlet. A másoknak teljes minőséget és élvezetet biztosító termékek létrehozása alapvető hajtóerőnk és létezésünk oka. Mi több, állandó törekvésünk a tökéletes szórakoztató készülék megalkotására a kulcsa annak, hogy a kreatív ötleteket vezető innovációvá alakítsuk és eleget tegyünk felhasználóink igényeinek. A jelenlegi fejlődésben ez tartalmazza mobil tehnológiák kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a lehető legjobb minőség élvezetét minden formátumban. A hang tisztasága és az öröm bevezetése a felhasználók életébe az, amiről a Denon szól.

 

Nem csak szavak
A szenvedély, művészet és tehnológia a Denonnál mindenki számára több, mint hívószó – ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem, a több évtizedes Denon innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken  elemeken nyugszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a Denon termékek által a szórakozás élményét.

 

A jövő
A Denon Elsők Öröksége és a 100 éves történetünk erőteljes audio és vizuális élmények szolgáltatásában meghatározta a cég útját a jövőbe. Felkutatjuk az örökségünket, hogy üzemanyagként használjuk a jelenlegi tökéletesség eléréséhez. Továbbá folytatni fogjuk termékeink fő erősségének ünneplését, hogy erőt, pontosságot és teljesítményt nyújthassunk. Ezen kívül a Denon előre néz, fejlődik és folyamatosan változtatja az ötleteket vezető innovációkká. Bármilyen is lesz a fejlődés, a Denon ott lesz – hozzáadva a már neves Elsők Örökségéhez.

forrás: Denon.hu


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.