Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

DALI hangfal & hangfalszett


Dali hangfalat keres? Segítünk a megfelelő Dali hangfal kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje egyedi Dali hangfal ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan Dali hangfal típust megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiophile és high end Dali hangfalak meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.
Reprezentatív DALI hangfal kategóriánkban a különböző Spektor, Zensor, Opticon, Rubicon, Epicon hangsugárzók ár szerint növekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Dali Spektor, Zensor, Opticon, Rubicon, Epicon hangsugárzót ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt hangfal típusát illetően, tekintse meg Dali hangsugárzó teszt válogatásunkat, hiszen a "Hírek" box-ban összegyűjtöttük a különböző szakosodott oldalak hangfal teszt megjelenéseit. A kategóriában található Dali Spektor, Zensor, Opticon, Rubicon, Epicon hangfalak árai vásárlás esetén természetesen bruttó árak.

 

A Dali márkáról

1983 óta mi a DALI-nál - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - egy cél érdekében fejlesztettük és gyártottuk hifi hangsugárzóinkat: meg tudjuk valósítani azon elképzelésünket, hogy egy hangsugárzó úgy szóljon, úgy nézzen ki és olyan érzéseket továbbítson, amit mi szeretnénk.

A DALI-nál minket alapvetően a lelkesedés és az optimizmus vezérel. Ez egy soha véget nem érő utazás az audiofil ötletek sorában abból a célból, hogy egy jó hangsugárzó szülessen.

Amikor leírjuk azt, hogy ""A zene csodálatában"" az nekünk sokkal többet jelent, mint csupán egy szép hangzású jelmondat. Ez a cégünk alapmottója, amely meghatározza azt, ahogy mi tervezzük és gyártjuk hangsugárzóinkat. Szeretjük a zenét és szeretjük a jó hangzást. Ez az oka annak, hogy igyekszünk minden DALI terméknél elérni a tökéletes hang reprodukálását.

Mi tudjuk, hogy mikor sikerült elérni a célunkat - így azt vásárlóink is megtudják.

 

 

DALI SPEKTOR széria
A SPEKTOR széria életre hívása egy tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio teljesítmény és a hangfal elemeinek gyártása között. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában a hangfal tulajdonságainak köszönhetően, nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

DALI SPEKTOR 1
Az ultra-kompakt hangfal a választékunkban. A 4½”-os farosttal dúsított mélynyomó köré épített és 21 mm-es lágy dóm magassugárzóval rendelkező SPEKTOR 1 tökéletes, szinte minden olyan helyen, ahol kisméretű, de jó minőségű hangfalra van szükség. Front, hátsó, vagy oldalsó hangfalakként a surround rendszerben, vagy önállóan egy kompakt sztereó rendszerben is alkalmazható.

DALI SPEKTOR 2
Miközben a SPEKTOR 2 továbbra is csupán egy kompakt hangfal, de a nagyobb belső térfogata plusz basszus teljesítményt nyújt. A megnövelt felületű 5¼”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó növelik az általános hangnyomásszintet, ami miatt ez a termék tökéletes választásnak bizonyul a nagyobb szobákban történő használatra, olyan helyeken, ahol továbbra is kompakt hangfalra van szükség. A SPEKTOR 2 megállja a helyét otthonokban, akármilyen surround pozícióban, segítve abban, hogy részese legyél a teljesen elragadtató filmélményeknek.

DALI SPEKTOR 6
A két 6½”-os mélynyomóval és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzóval ez a nagyméretű padlón álló hangfal a SPEKTOR család erőforrása. Részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást biztosítva, tökéletes választás bármelyik sztereó, vagy surround konfigurációhoz.


DALI ZENSOR series
By introducing the ZENSOR series, DALI launches a genuine hi-fi loudspeaker range applied with refined in-house technology. Heritage from DALI high-end speakers is evident, while performance and appearance join forces to create a most satisfying best-in-class audio-visual experience. Consisting of four models, the entry-level ZENSOR family covers all needs from a compact stereo to an ambitious multi-channel setup.

DALI ZENSOR 7
As the big brother of the ZENSOR series, the DALI ZENSOR 7 loudspeaker is a very strong and fine hi-fi floor standing speaker with a beautiful finish. The ZENSOR series are affordable quality loudspeakers with origin in DALI’s high-end heritage.

DALI ZENSOR 5
DALI ZENSOR 5 is a slim and compact floor-standing loudspeaker, which provides beautiful and dynamic sound in true hi-fi quality. The ZENSOR series are affordable quality loudspeakers with origin in DALI’s high-end heritage.

DALI ZENSOR 3
A DALI ZENSOR 3 a díjnyertes ZENSOR széria legújabb tagja. Ezt a vadonatúj hangszórót azért fejlesztett ki és építették meg, hogy sokkal jobban szóljon, mint ahogy kinéz. Egy ZENSOR 7 technológián alapuló 7 "-es mélynyomóval és ZENSOR 1-ből származó magassugárzó modullal a ZENSOR 3 képes újrateremteni a magas frekvenciákat, a középkategóriás és a mély basszusokat a lehető legjobb módon

DALI ZENSOR 1
A sokoldalú ZENSOR 1 egy ideális, minden műfajra alkalmas sztereó hangsugárzó, lehetőleg kis és közepes méretű szobákba. A DALI hang tervezési ötletei szolgáltatták a hátteret ZENSOR 1-hez, melyet a zene iránt érzett tisztelet és csodálat ihletett. A sokoldalú ZENSOR 1 egy ideális, minden műfajra alkalmas sztereó hangsugárzó, lehetőleg kis és közepes méretű szobákba. Kiválóan megfelel egy első hangszórónak egy 2.1-es surround rendszernél, vagy hátsó hangszórónak egy 5.1 rendszernél, amely mélynyomót is tartalmaz, így kiváló és diszkrét hangforrásként szolgál.


DALI OPTICON series
Striking sound that can both soar and soothe is at the heart of the DALI OPTICON range alongside purity of image at any volume, rich detail and a sweeping soundstage – as always; designed in admiration of music. All models feature DALI’s own unerringly accurate woofer and tweeter modules, plus our proprietary SMC (Soft Magnetic Compound) pole piece.

DALI OPTICON 8
The OPTICON 8 is the pinnacle of the range. A towering floor-stander blessed with the best in DALI’s cutting-edge technology. If you want to move air with the ultimate in power and precision, the 8 is your answer.

DALI OPTICON 6
Standing a metre high and capable of seriously sonorous sounds, the DALI OPTICON 6 is a master of music that delivers thunderous bass and perfectly pitched mids and highs in unequalled equilibrium.

DALI OPTICON 5
The DALI OPTICON 5 is the first of the floor-standing options of the OPTICON range. An exceptional stylish performance powerhouse thanks to the inclusion of our sensational 6½ inch low-loss Wood Fibre Woofer working in seamless conjunction with our Hybrid Soft Dome/Ribbon Tweeter, rendering sharp, precise and detailed low frequencies.

DALI OPTICON 2
The DALI OPTICON 2 is our second compact stand-mount option that builds upon the power of the OPTICON 1 with a sizeable 6½ inch low-loss Wood Fibre Woofer and a 28 mm ultra-light Soft Dome Tweeter to make it musically meatier and bringing a little more muscle to the party.

DALI OPTICON 1
Small but perfectly formed, the DALI OPTICON 1 stand-mount speaker is curiously capacious with a compact cabinet that, despite its dimensions, holds almost five litres of air allowing for greater sympathetic resonance and adding to the pitch-perfect power of this deceptively mighty model.


DALI RUBICON series
Bringing you a step closer to "the real thing". For more than three decades we have been devoted to the pursuit of audio excellence. DALI RUBICON is yet another landmark on that journey. Designed and crafted in Denmark, RUBICON stands on the shoulders of the EPICON series; building on the innovative driver technology to bring a room-filling audio experience to the broadest audience. With a simple, sleek, stylish design, RUBICON elegantly brings the feeling of a live performance to your home.

DALI RUBICON 8
The floor standing flagship of the RUBICON series, the RUBICON 8, will provide you with a mind blowing large soundstage and an impressive deep, physical bass. The RUBICON 8 has no less than three drivers that all kick in at different frequencies. This setup ads up to what in effect is a 2½+½+½-way construction, and generates an amazing range and impressive sound pressure. The RUBICON 8 is for those seeking the extraordinary in size and sound.

DALI RUBICON 6
RUBICON 6 is a floor standing speaker that features two 6½ inch woofers. The RUBICON 6 is able to deliver more physical bass to fill a larger room, especially thanks to the woofers. The woofers perfectly team up to move a lot more air and reach even lower into the deep bass area. The driver construction of the RUBICON 6 makes it even more powerful than its smaller siblings with an enhanced and controlled performance.

DALI RUBICON 5
With a large cabinet volume and a hybrid tweeter module containing both a soft dome and ribbon tweeter, the floor standing RUBICON 5 extend and widen the high frequencies for a crisp detail. The bass is deep and perfectly timed for a more demanding presence. All this add up to a potent loudspeaker despite its still compact size.

DALI RUBICON 2
The RUBICON 2 stand speaker is the perfect blend between compact size and large sound performance. With the solid MDF cabinet, the RUBICON 2 has a perfect working environment for its ultra-light 29 mm soft dome tweeter, 6.5 inch wood fibre low-loss driver, and gold-plated terminals. It is rich on detail with an impressive soundstage and has surprisingly large bass reproduction with both precision and timing.


DALI EPICON series
The DALI EPICON series is built on knowledge from almost 30 years of research, development, and manufacturing of speakers, and on results from experimenting with both new and known technology the EPICON series shows just how far DALI has come in our search for natural sound reproduction. With a visual appearance that signals exclusivity and simplicity these speakers are for the most demanding of music and movie enthusiasts. And with a performance which is clearly DALI - taken one step further - we intend not only to meet these demands. We will surpass them.

DALI EPICON 8
The absolute pinnacle of the EPICON series, the EPICON 8 delivers dramatically rich and detailed sound that will blow your mind and captivate your senses. This incredible loudspeaker is the result of a passionate, tireless quest for perfection. Prepare yourself for true musical indulgence like never before and for a beautifully statuesque design that will grace any home.

DALI EPICON 6
Allow sensational musical moments to live on in the comfort of your own home with the revolutionary EPICON 6. Designed to make a lasting impression, the exterior of the loudspeaker is as captivating to the eye as the sound is to the ear. Sit back and enjoy impeccable high frequencies and voice reproductions so lifelike, you will feel as if you are in the middle of a live performance.

DALI EPICON 2
If you dream of fantastic sound experiences the EPICON 2 is the perfect escape. Don’t be fooled by the size of the speaker – the most diminutive in the EPICON family. Sitting gracefully upon its custom-made stand EPICON 2 produces an astonishingly large and accurate three-dimensional sound that will impress even the most rigorous demands of true audiophiles.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.