Új jelszó kérése

Dali Subwoofer


Sorrend:

Dali  FAZON SUB1 aktív mélysugárzó

Dali  FAZON SUB1 aktív mélysugárzó, mely a Dali és egyéb márkájú házimozi hangfal szettek tökéletes kiegészítője lehet.

 
119 990 Ft
Szín
Dali SUB E-9 F aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! A SUB E-9F aktív mélysugárzó a Dali Spektor hangfal családból összeállított házimozi hangfalszett tökéletes kiegészítője lehet.

 
159 990 Ft
Szín
Dali SUB E-12 F aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali  SUB E-12 F aktív mélysugárzó, mely a Dali és egyéb márkájú házimozi hangfal szettek tökéletes kiegészítője lehet.

 
209 990 Ft
Szín
Dali  SUB K-14 F aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali  SUB K-14 F aktív mélysugárzó, mely a Dali és egyéb márkájú házimozi hangfal szettek tökéletes kiegészítője lehet.

 
399 990 Ft
Szín
Dali SUB M-10 D aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali  SUB M-10 D aktív mélysugárzó, mely a Dali és egyéb márkájú házimozi hangfal szettek tökéletes kiegészítője lehet.

 
749 990 Ft
Szín
Dali SUB P-10 DSS zárt, aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali  SUB P-10 DSS aktív mélysugárzó, mely a Dali és egyéb márkájú házimozi hangfal szettek tökéletes kiegészítője lehet.

 
749 990 Ft
Szín

Sorrend:

Reprezentatív DALI aktív mélysugárzó kategóriánkban a különböző teljesítményű subwooferek ár szerint nővekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes Dali mélysugárzót ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt aktív mélynyomót illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes Dali sub kiválasztásában.

 

SUB FEATURES


Merev membrán kialakítás
A merev kúp struktúra bázisa az alumínium, vagy a szálas kúp, így nem szükséges porvédő, valamint lehetővé teszi a dugattyú jellegű mozgását a mélysugárzónak.

Elegáns és egyszerű kialakítás
A ház tervezése tökéletesen illeszkedik a mélysugárzó méretéhez, de nem mondtak le a belső hangerőről, mely elengedhetetlen az erőteljes basszusok eredményezésére.

Flexibilis csatlakoztathatóság
Minden DALI mélysugárzó szinte az összes erősítővel, vevővel, vagy processzorral kompatibilis, köszönhetően a választható LFE, vagy LINE bemeneteknek.

Magas hozamú erősítő
Minden DALI mélysugárzóban megtalálható erősítő rendelkezik azzal a kitartással, mely a nagy hozamú teljesítmény eléréséhez szükséges, és ki tud adni egy kis extrát, ha szükséges.

DALI SUBWOOFERS
A DALI subwoofer will blend-in perfectly with any existing stereo main speaker system thanks to carefully selected built-in crossover roll-off, ultra low time shift, and woofer acoustics with soft and coherent overtone reproduction. The DALI subwoofers contradict the common (and sometimes reasonable) prejudice against boomy bass boxes, converting your system into a perfectly balanced full-frequency range system.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.