Új jelszó kérése

Dali Spektor Vokal center hangsugárzó

Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó

Dali Spektor Vokal center hangsugárzó, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.


 


Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás
:
Raktáron van
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
69 990 Ft69990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Spektor Vokal center hangsugárzó tulajdonságai:

Széria SPEKTOR
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 66 - 26,000 Hz
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 87.0 dB
Névleges Impedancia [Ω] 6 ohms
Maximum SPL [dB] 107 dB
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 40 - 120 Watt
Keresztváltási Frequencia [Hz] 2,100 Hz
Keresztváltási elve 2-way
High frequency driver, Quantity 1 x 25 mm
High frequency driver, Diaphragm type Lágy textil dóm
Mély Hangsugárzó 2 x 4,25"
Low frequency driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Hangfaldoboz Típusa Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequencia [Hz] 51.5 Hz
Bemeneti Csatlakozó Egyetlen vezeték
Ajánlott Elhelyezés Polcon vagy állványon
Ajánlott Faltól Való Tásvolság [cm] 1 - 50 cm
Méretek, Hangfaldoboz (MAxSZxMÉ) [mm] 152 x 435 x 204 mm
Tömeg [kg] 5.3 kg
Tartozékokkal Gumitalp
Kezelési útmutató

 

Dali SPEKTOR VOKAL
A széria center hangsugárzója, a SPEKTOR VOKAL biztosítja a hangok tisztaságát és megfelelő mélységét minden film esetében. A két 4½”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó úgy vannak beállítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a SPEKTOR széria három típusának bármelyikéhez.

A széria center hangsugárzója, a SPEKTOR VOKAL biztosítja a hangok tisztaságát és megfelelő mélységét minden film esetében.  A tervezés nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.
Amennyiben megfizethető center hangfalat keresel, akkor a SPEKTOR VOKAL meg fog felelni az elvárásaidnak. Részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást biztosítva tökéletes választás a SPEKTOR széria három típusának egyikével: a SPEKTOR 1, SPEKTOR 2 és a SPEKTOR 6 hangfalakkal. Nincs jelentősége, hogy a házimozidat 3.1, vagy 5.1 surround kiépítésben szeretnéd-e használni.
A SPEKTOR VOKAL, mint minden DALI hangfal, az alapvető akusztikai és elektro-akusztikai szabályainknak  megfelelően lett megtervezve, azzal az erős meggyőződéssel, hogy a tiszta és valóban hiteles, őszinte hangvisszaadás még közelebb visz az élőzene teljes élvezetéhez.

 

DALI SPEKTOR - Megfizethető HiFi sztereó és surround hangzás
A DALI SPEKTOR egy megfizethető HiFi hangsugárzó széria, amely elhozza a DALI hangmérnöki elvárásokat egy új árkategóriába, lehetővé téve számos új zene és mozi rajongó számára a valódi HiFi élvezetét. A SPEKTOR széria életre hívása egy tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio teljesítmény és a hangfal elemeinek gyártása között. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában a hangfal tulajdonságainak köszönhetően nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

 

DALI SPEKTOR VOKAL
Taking centre stage, the SPEKTOR VOKAL delivers clarity and depth to any movie. The two 4½” woofers and 25 mm soft dome are setup to match perfectly with any of the three models in the SPEKTOR series.

Taking centre stage, the SPEKTOR VOKAL delivers clarity and depth to any movie. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker in this price range not only took all of our experience and know-how, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.

If you are looking for an affordable center channel, the SPEKTOR VOKAL will meet your expectations. It is serving up a detailed, dynamic and powerful audio reproduction and is a perfect match with any of the three models in the SPEKTOR series: SPEKTOR 1, SPEKTOR 2 and SPEKTOR 6 speakers. No matter if you are planning to use it in a 3.1 or 5.1 surround setup in your Home Cinema.

Like all DALI loudspeakers, the SPEKTOR VOKAL has been designed in accordance with our fundamental acoustic and electro-acoustic principles, and a strong belief that clarity and an authentic, honest sound reproduction will get you even closer to the full impact of a live concert experience.

DALI SPEKTOR Series
Bringing the SPEKTOR series to life has been a delicate balancing act of getting the optimum amount of audio performance, and optimising the production of every element of the speaker. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker series in this price range not only took all of our experience and know-how, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.