Új jelszó kérése

 

Akciós Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Dali Spektor


Dali Spektor hangfalat keres? Segítünk a megfelelő Dali hangfal kiválasztásában, az Ön igényeihez igazodva. Szívesen látjuk egy előre egyeztetett időpontban vagy kérje Dali Spektor hangfal ajánlatunkat! Bemutatótermünkben számos olyan Dali hangfal típust megtalál, melyet egy helyen, egy időben kizárólag nálunk hallgathat meg, így lehetősége nyílik olyan audiophile és high end Dali hangfalak meghallgatására is, amire más szaküzletekben nincs lehetősége.


Sorrend:

Dali Spektor 1 hangfal

Dali Spektor 1 állványos hangfal, mely a Dali monitor hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
69 990 Ft
Szín
Dali Spektor Vokal center hangsugárzó

Dali Spektor Vokal center hangsugárzó, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
69 990 Ft
Szín
Dali Spektor 2 hangfal

Dali Spektor 2 állványos hangfal, mely a Dali monitor hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
99 990 Ft
Szín
Dali SUB E-9 F aktív mélysugárzó

Kérje egyedi ajánlatunkat! A SUB E-9F aktív mélysugárzó a Dali Spektor hangfal családból összeállított házimozi hangfalszett tökéletes kiegészítője lehet.

 
159 990 Ft
Szín
Dali Spektor 6

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Spektor 6 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.

 
219 990 Ft
Szín
-17%
Dali Spektor házimozi hangfalszett (Spektor 6 + 1 + Vokal)

Dali Spektor házimozi hangfalszett, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik. Dali Spektor hangfalszett teszt

 
359 970 Ft
Akció: 300 000 Ft
Kezdete: 2018.01.23
A készlet erejéig!
Szín

Sorrend:

Reprezentatív DALI Spektor hangfal kategóriánkban a Spektor 1, Spektor  2, Spektor 6, Spektor 8, Spektor  Vokal hangfalak ár szerint nővekvő sorrendben kerültek megjelenítésre, így a bevezető alatt megtalálhatja a kategóriában található összes DALI Spektor hangfalat - hangfalszettet ár szerint növekvő sorrendben. Amennyiben még nem biztos a megvásárolni kívánt DALI Spektor 1, DALI Spektor Vokal, DALI Spektor 2, DALI Spektor 6, DALI Spektor 8 hangsugárzót illetően, állunk szíves rendelkezésére a tökéletes DALI hangfal - házimozi hangfalszett kiválasztásában.

 

A Dali márkáról

1983 óta mi a DALI-nál - Danish Audiophile Loudspeaker Industries - egy cél érdekében fejlesztettük és gyártottuk hifi hangsugárzóinkat: meg tudjuk valósítani azon elképzelésünket, hogy egy hangsugárzó úgy szóljon, úgy nézzen ki és olyan érzéseket továbbítson, amit mi szeretnénk.

A DALI-nál minket alapvetően a lelkesedés és az optimizmus vezérel. Ez egy soha véget nem érő utazás az audiofil ötletek sorában abból a célból, hogy egy jó hangsugárzó szülessen. Amikor leírjuk azt, hogy ""A zene csodálatában"" az nekünk sokkal többet jelent, mint csupán egy szép hangzású jelmondat. Ez a cégünk alapmottója, amely meghatározza azt, ahogy mi tervezzük és gyártjuk hangsugárzóinkat. Szeretjük a zenét és szeretjük a jó hangzást. Ez az oka annak, hogy igyekszünk minden DALI terméknél elérni a tökéletes hang reprodukálását. Mi tudjuk, hogy mikor sikerült elérni a célunkat - így azt vásárlóink is megtudják.

 

DALI SPEKTOR - Megfizethető HiFi sztereó és surround hangzás
A DALI SPEKTOR egy megfizethető HiFi hangsugárzó széria, amely elhozza a DALI hangmérnöki elvárásokat egy új árkategóriába, lehetővé téve számos új zene és mozi rajongó számára a valódi HiFi élvezetét.

A SPEKTOR széria életre hívása egy tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio teljesítmény és a hangfal elemeinek gyártása között. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában a hangfal tulajdonságainak köszönhetően nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

Dali SPEKTOR 1
Az ultra-kompakt hangfal a választékunkban. A 4½”-os farosttal dúsított mélynyomó köré épített és 21 mm-es lágy dóm magassugárzóval rendelkező SPEKTOR 1 tökéletes szinte minden olyan helyen, ahol kisméretű, de jó minőségű hangfalra van szükség. Front, hátsó, vagy oldalsó hangfalakként a surround rendszerben, vagy önállóan egy kompakt sztereó rendszerben is alkalmazható.

Dali SPEKTOR 2
Miközben a SPEKTOR 2 továbbra is csupán egy kompakt hangfal, de a nagyobb belső térfogata plusz basszus teljesítményt nyújt. A megnövelt felületű 5¼”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó növeli az általános hangnyomásszintet, ami miatt ez a termék tökéletes választásnak bizonyul a nagyobb szobákban történő használatra, olyan helyeken, ahol továbbra is kompakt hangfalra van szükség.

Dali SPEKTOR 6
A két 6½”-os mélynyomóval és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzóval ez a nagyméretű padlón álló hangfal a SPEKTOR család erőforrása. Részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást biztosítva, tökéletes választás bármelyik sztereó, vagy surround konfigurációhoz, egy rendszerben a SPEKTOR 1, vagy a SPEKTOR 2, illetve a SPEKTOR VOKAL hangfalakkal.

Dali SPEKTOR VOKAL
A széria center hangsugárzója, a SPEKTOR VOKAL biztosítja a hangok tisztaságát és megfelelő mélységét minden film esetében. A két 4½”-os mélynyomó és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzó úgy vannak beállítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a SPEKTOR széria három típusának bármelyikéhez.

ALACSONY JELVESZTESÉG
Kizárólag a DALI által tervezett és rendelésére gyártott meghajtókat használva, a keresztváltóban nincs szükség frekvencia korrekcióra. Ez lehetővé teszi számunkra a pontos keresztváltó megtervezését válogatott minőségi alapanyagokból, ami biztosítja, hogy a jelveszteség nullához közeli értékű legyen.

ERŐSÍTŐBARÁT
A SPEKTOR széria erősítőbarát kialakítása tökéletes választás, szinte az összes hasonló árkategóriájú erősítőhöz. Mindegy, hogy kompakt HiFi-t, sztereó erősítőt, vagy surround erősítőt választunk, a SPEKTOR a legjobbat fogja kihozni mindegyikből, megmutatva, hogy mennyire jó lehet a zeneművek és a filmek hangzása.

DALI HANGSZÓRÓ DIZÁJN
Az összes SPEKTOR szériában használt meghajtókat a DALI mérnökei tervezték. Mindegyik mélynyomó kimondottan az adott hangfal modellhez lett kifejlesztve. Csak így tudjuk biztosítani a DALI hangzás minőségét.

LÁGY DÓM MAGASSUGÁRZÓ
A dóm magassugárzó nyújtja a kategórián belüli legjobb felbontást, a megnövelt frekvencia átvitelt, a széles hangszórást és az alacsony elszíneződést. Ez tiszta örökség a csúcs szériáinkból. A magassugárzó ultra-könnyű súlyú szőtt anyagon alapul, amelynek a súlya kevesebb, mint a fele a piacon található, a konkurencia által használt anyagokénál (0.056 mg/mm2).

A Dali SPEKTOR szériából kiépített házimozi szettekhez a DALI SUB E-9F aktív mélysugárzót ajánljuk a teljes házimozi élmény eléréséhez. A SPEKTOR széria fekete kőris és dió színekben elérhető a DALI szakkereskedőknél.

 

WIDE DISPERSION

DALI makes it easy to integrate your loudspeakers into any room. Both the driver materials and geometry applied in the Dali SPEKTOR have been selected to achieve a wide dispersion pattern.

You will experience a well-integrated sound, even when listening significantly off-axis. And, as you are often not seated directly in front of the loudspeaker when listening to music, this is important.

Optimizing the audio signal for off-axis distribution results in the signal reaching your ear directly and the signal reflected off the room surfaces, to have a coherent balance. This means a consistent high sound quality across a much wider listening area. At the same time, it offers greater freedom and flexibility in positioning the loudspeakers.

An added benefit is hugely reduced harmonic distortion and diffractions causing frequency distortion, as these will always be stronger in an on-axis response. This is also the reason why all DALI speakers are not designed for toeing-in.

TWEETER

The SPEKTOR tweeter is able to render high frequencies with high accuracy. This means very short excursions, but at high speed, - or rather – with high acceleration. In other words, it features a low moving mass and a strong motor.

The tweeter in the SPEKTOR is based on an ultra-light weight weaved fabric. Compared to most soft dome tweeters in the market, the DALI dome material is less than half the weight; 0.056 mg per mm2.

The beauty of the soft dome tweeter is its impressive ability to play even the lowest parts of the high frequency range without any break-ups. This is crucial when handling the all important hand-over from the woofer to the tweeter. Not having to push either the woofer or tweeter beyond what they do best results in a seamless transition and preservation of every detail in the mid-range frequencies.

WOOFER

The increased surface areas of the 5¼” woofer increases the overall sound pressure levels, making this the perfect choice for larger rooms that still require a compact speaker.

The wood fibre cones are a DALI trademark, as well as a proven DALI technology. The SPEKTOR cone membrane is crafted from a mix of fine grained paper and wood fibre pulp. This makes the cones very ridged, very light weight and the unevenness in the structure of the membrane helps minimize unwanted surface resonances.

Combining the well-behaving wood fibre cone with the low-loss rubber surround and spider suspension results in the reproduction of even the smallest micro-detail in the signal – unfiltered and with high accuracy.

The structure of the chassis was designed for optimal strength and airflow. Keeping the woofer structure strong eliminates internal vibrations and the optimised airflow around the cone area keeps movements unhindered, resulting in the ability to transform as much of the energy from the amplifier into movement.

The woofer used in SPEKTOR 1 is developed specifically for this speaker. Even small details like the angle of the cone and the size of the dust cap is optimized for the best possible integration, dispersion and performance.

LOW LOSS

The primary function of any loudspeaker is to convert the electrical signal from the amplifier into a realistic audio experience in the listening room. Any distortion or coloration of the original signal by drivers or enclosures is by definition a degradation of the sound.

Clarity in an audio signal is obtained by low loss of information in combination with creating a smooth and seamless reproduction in both the time and frequency domain.

By using only DALI designed and custom-built drivers, the need for frequency correction in the crossover is eliminated. This enables us to design an exact crossover out of quality components which ensures that the signal loss is close to zero.

Another fundamental is the lowering of mechanical distortion. This to make sure that the connected amplifier will not be exposed to a larger than necessary challenge, causing loss of detail in the signal even before it has the chance to reach the loudspeaker.

Through very low mechanical loss, the most fragile sound details, even at very low listening levels, are preserved. This is the only way to obtain the sensation of ultimate transparency and “liveliness” from reproduced loudspeaker sound.

 

 

 

Dali Spektor - Spektor 1, Spektor 2, Spektor 6, Spektor Vokal

 


Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.