Új jelszó kérése

Dali Zensor 1 állványos hangfal

Dali Zensor 1 hangfal
Dali Zensor 1 hangfal
Dali Zensor 1 hangfal
Dali Zensor 1 hangfal
Dali Zensor 1 hangfal
Dali Zensor 1 hangfal

Dali Zensor 1 állványos hangfal, mely a Dali monitor hangfal kínálatának jeles képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
89 990 Ft89990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Zensor 1 hangfal tulajdonságai:

Széria ZENSOR
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 53 - 26,500
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 86.5
Névleges Impedancia [Ω] 6
Maximum SPL [dB] 106
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 25 - 100
Keresztváltási Frequencia [Hz] 2,900 Hz
High frequency driver, Quantity 1 x 25 mm
High frequency driver, Diaphragm type Lágy textil dóm
Mély Hangsugárzó 1 x 5.25"
Low frequency driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Hangfaldoboz Típusa Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequencia [Hz] 51.5
Bemeneti Csatlakozó Egyetlen vezeték
Mágneses Árnyékolás Semi Magnetic Shielded
Ajánlott Elhelyezés Falra
Polcon vagy állványon
Max. Méterek Alaplappal és Előlappal (MAxSZxMÉ) [mm] 274 x 162 x 220
Tömeg [kg] 4.2
Tartozékokkal Kezelési útmutató
Gumi ütközők
Opcionális Tartozékok Fehér rács

Értelmet ad! Ezért is van a ZENSOR 1-ben annyi örökség és zene csomagolva amennyi csak lehetséges, hogy ezeket a kompakt hangsugárzókat a hóna alatt szállítva is haza tudja vinni.

A jól ismert DALI védjegyekkel bír mint például a könnyű és mégis merev farost membránok melyek rendkívül dinamikus, részletes és zavartalan hangvisszaadást biztosítanak, míg az ultra-alacsony tömegű dóm magassugárzó anyaga biztosítja a széles, kiterjesztett frekvencia tartományt.
Méretei (Ma: 27,4 x Sz: 16.2 x Mé: 22 cm), 6 literes hangszóróház és dizájnos formavezetésű, magas fényű lakkozott külső jelemzik, hogy tökéletesen illeszkedjen a modern belső térhez.

A DALI hang tervezési ötletei szolgáltatták a hátteret ZENSOR 1-hez, melyet a zene iránt érzett tisztelet és csodálat ihletett. Az általános és alapvető tulajdonságaitól kezdve egészen a legkisebb részletekig, mint például az integrált fali konzol, a lekerekített élek, és a hátulra szerelt bass-reflex port teszik teljessé ezt a hangfalat.

A ZENSOR 1 egyszerűen sikeresen konvertálja az erősítő teljesítményét a tiszta akusztikai energiába minden veszteség illetve korlátozás nélkül és ez szolgáltat újra és újra örömet jelent a fülünknek és a szemünknek egyaránt, a fókuszált és következetes hang és az elegáns, vizuális megjelenés által.

A sokoldalú ZENSOR 1 egy ideális, minden műfajra alkalmas sztereó hangsugárzó, lehetőleg kis és közepes méretű szobákba. A DALI hang tervezési ötletei szolgáltatták a hátteret ZENSOR 1-hez, melyet a zene iránt érzett tisztelet és csodálat ihletett. A sokoldalú ZENSOR 1 egy ideális, minden műfajra alkalmas sztereó hangsugárzó, lehetőleg kis és közepes méretű szobákba. Kiválóan megfelel egy első hangszórónak egy 2.1-es surround rendszernél, vagy hátsó hangszórónak egy 5.1 rendszernél, amely mélynyomót is tartalmaz, így kiváló és diszkrét hangforrásként szolgál.