Új jelszó kérése

Dali Spektor 6 hifi álló hangfal

Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6
Dali Spektor 6

Kérje egyedi ajánlatunkat! Dali Spektor 6 álló hangfal, mely a Dali hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
219 990 Ft219990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Spektor 6 hangfal tulajdonságai:

Széria SPEKTOR
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 43 - 26,000 Hz
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 88.5 dB
Névleges Impedancia [Ω] 6 ohms
Maximum SPL [dB] 109 dB
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 30 - 150 Watt
Keresztváltási Frequencia [Hz] 2,500 Hz
Keresztváltási elve 2-way
High frequency driver, Quantity 1 x 25 mm
High frequency driver, Diaphragm type Lágy textil dóm
Mély Hangsugárzó 2 x 6,5"
Low frequency driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Hangfaldoboz Típusa Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequencia [Hz] 41.0 Hz
Bemeneti Csatlakozó Egyetlen vezeték
Ajánlott Elhelyezés Padló
Ajánlott Faltól Való Tásvolság [cm] 20 - 100 cm
Méretek, Hangfaldoboz (MAxSZxMÉ) [mm] 972 x 195 x 313 mm
Tömeg [kg] 13.8 kg
Tartozékokkal Tüskék
Gumitalp
Kezelési útmutató

 

Dali SPEKTOR 6
A két 6½”-os mélynyomóval és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzóval ez a nagyméretű padlón álló hangfal a SPEKTOR család erőforrása. Részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást biztosítva, tökéletes választás bármelyik sztereó, vagy surround konfigurációhoz, egy rendszerben a SPEKTOR 1, vagy a SPEKTOR 2, illetve a SPEKTOR VOKAL hangfalakkal.

A DALI SPEKTOR 6  az erőforrás a SPEKTOR családban. Ilyen remek HiFi teljesítmény elérése ebben az árkategóriában a hangfal tervezésének köszönhető. A tervezés nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.
Amennyiben olyan  megfizethető padlón álló hangfalakat keresel, amelyek erőt nyújtanak, akkor a SPEKTOR 6 a tökéletes választás számodra.  Biztosítják a részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást és tökéletes választást jelentenek bármelyik  sztereó, vagy surround konfigurációhoz, összekapcsolva a SPEKTOR 1, vagy SPEKTOR 2 kompakt hangfalakkal.
A DALI SPEKTOR 6, mint minden DALI hangfal, az alapvető akusztikai és elektro-akusztikai szabályainknak  megfelelően lett megtervezve, azzal az erős meggyőződéssel, hogy a tiszta és valóban hiteles, őszinte hangvisszaadás még közelebb visz az élőzene teljes élvezetéhez.

 

DALI SPEKTOR - Megfizethető HiFi sztereó és surround hangzás
A DALI SPEKTOR egy megfizethető HiFi hangsugárzó széria, amely elhozza a DALI hangmérnöki elvárásokat egy új árkategóriába, lehetővé téve számos új zene és mozi rajongó számára a valódi HiFi élvezetét. A SPEKTOR széria életre hívása egy tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio teljesítmény és a hangfal elemeinek gyártása között. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában a hangfal tulajdonságainak köszönhetően nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

 

DALI SPEKTOR 6
Built around two 6½” woofers and a 25 mm soft dome tweeter, this large floorstanding speaker is the power-house of the SPEKTOR family. Serving up a detailed, dynamic and powerful audio reproduction, they are the perfect choice for any stereo or surround setup.

The DALI SPEKTOR 6 is the power-house of the SPEKTOR family. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker in this price range not only took all of our experience and know-how, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.

If you are looking for affordable floorstanding speakers, which delivers a punch, the SPEKTOR 6 is the perfect match for you. They are serving up a detailed, dynamic and powerful audio reproduction and are the perfect choice for any stereo or surround setup in combination with either the SPEKTOR 1 or SPEKTOR 2 compact speakers.

The DALI SPEKTOR 6, like all DALI loudspeakers, has been designed in accordance with our fundamental acoustic and electro-acoustic principles, and a strong belief that clarity and an authentic, honest sound reproduction will get you even closer to the full impact of a live music experience.

DALI SPEKTOR Series
Bringing the SPEKTOR series to life has been a delicate balancing act of getting the optimum amount of audio performance, and optimising the production of every element of the speaker. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker series in this price range not only took all of our experience and know-how, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.