Új jelszó kérése

Dali Spektor 1 állványos hangfal

Dali Spektor 1 hangfal
Dali Spektor 1 hangfal
Dali Spektor 1 hangfal
Dali Spektor 1 hangfal
Dali Spektor 1 hangfal
Dali Spektor 1 hangfal

Dali Spektor 1 állványos hangfal, mely a Dali monitor hangfal kínálatának legújabb képviselője, ami megnyerő külsejével és megfizethető árával biztosan sokak kedvencévé válik.Kérdése van? + 36 30 670 1767 (munkanapokon: 8-18 óráig). A feltüntetett hangfal, lejátszó, erősítő, kábel és kiegészítő árak tartalmazzák az ÁFA összegét, azaz bruttó árak!

Hivatalos garancia | Díjtalan szállítás


 

Hivatalos garancia
:
Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén
:
Audiophile & High End >Hangfal & Hangfalszett
69 990 Ft69990
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Termékismertető - Specifikáció
Termékismertető - Specifikáció

Dali Spektor 1 hangfal tulajdonságai:

DALI SPEKTOR 1 SPECS

Széria SPEKTOR
Frequencia tartomány (+/-3 dB) [Hz] 59 - 26,000 Hz
Érzékenység [2,83 V/1 m) [dB] 83.0 dB
Névleges Impedancia [Ω] 6 ohms
Maximum SPL [dB] 103 dB
Ajánlott Erősítő Teljesítmény [W] 40 - 100 Watt
Keresztváltási Frequencia [Hz] 2,100 Hz
Keresztváltási elve 2-way
High frequency driver, Quantity 1 x 21 mm
High frequency driver, Diaphragm type Lágy textil dóm
Mély Hangsugárzó 1 x 4,5"
Low frequency driver, Diaphragm type Fa szálas kúp
Hangfaldoboz Típusa Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequencia [Hz] 58.0 Hz
Bemeneti Csatlakozó Egyetlen vezeték
Ajánlott Elhelyezés Polcon vagy állványon
Falra
Ajánlott Faltól Való Tásvolság [cm] 1 - 50 cm
Méretek, Hangfaldoboz (MAxSZxMÉ) [mm] 237 x 140 x 195 mm
Tömeg [kg] 2.6 kg
Tartozékokkal Gumitalp
Kezelési útmutató
Fali tartó

 

Dali SPEKTOR 1
Az ultra-kompakt hangfal a választékunkban. A 4½”-os farosttal dúsított mélynyomó köré épített és 21 mm-es lágy dóm magassugárzóval rendelkező SPEKTOR 1 tökéletes szinte minden olyan helyen, ahol kisméretű, de jó minőségű hangfalra van szükség. Front, hátsó, vagy oldalsó hangfalakként a surround rendszerben, vagy önállóan egy kompakt sztereó rendszerben is alkalmazható.

A DALI SPEKTOR 1 elhozza a DALI hangmérnöki elvárásokat egy új árkategóriába, megteremtve a lehetőséget sok új, zene és mozirajongó számára, a valódi HiFi élvezetére. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában, a hangfal tulajdonságainak köszönhetően, nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.
A DALI SPEKTOR 1, mint minden DALI hangfal, az alapvető akusztikai és elektro-akusztikai szabályainknak  megfelelően lett megtervezve, azzal az erős meggyőződéssel, hogy a tiszta és valóban hiteles, őszinte hangvisszaadás még közelebb visz az élőzene teljes élvezetéhez.
Az ultra-kompakt SPEKTOR 1 - és annak nagyobb testvére, a SPEKTOR 2 - tökéletesek falra rögzítve, polcra, vagy állványra helyezve, vagy kombinálva akármelyik kompakt HiFi zenei rendszerrel.

 

DALI SPEKTOR - Megfizethető HiFi sztereó és surround hangzás
A DALI SPEKTOR egy megfizethető HiFi hangsugárzó széria, amely elhozza a DALI hangmérnöki elvárásokat egy új árkategóriába, lehetővé téve számos új zene és mozi rajongó számára a valódi HiFi élvezetét. A SPEKTOR széria életre hívása egy tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio teljesítmény és a hangfal elemeinek gyártása között. Ilyen remek HiFi minőség elérése ebben az árkategóriában a hangfal tulajdonságainak köszönhetően nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

 

DALI SPEKTOR 1
The ultra-compact speaker in the range. Built around a 4½” wood fibre woofer and a 21 mm soft dome tweeter, the SPEKTOR 1 is perfect for almost any situation that requires a small but well performing speaker. Front, rear or side speakers in a surround system, or alone in a compact stereo setup.


The DALI SPEKTOR 1 brings the DALI sound design principals to a new price bracket, opening the possibility for many new music and movies lovers to experience the seduction of true Hi-Fi. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker in this price range not only took all of our experience and knowhow, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.


The DALI SPEKTOR 1, like all DALI loudspeakers, has been designed in accordance with our fundamental acoustic and electro-acoustic principles, and a strong belief that clarity and an authentic, honest sound reproduction will get you even closer to the full impact of a live music experience.


The ultra-compact SPEKTOR 1 - and its slightly larger sibling SPEKTOR 2 - are ideal for wall mounting, shelf or stand positioning in combination with any compact Hi-Fi music system.

DALI SPEKTOR Series
Bringing the SPEKTOR series to life has been a delicate balancing act of getting the optimum amount of audio performance, and optimising the production of every element of the speaker. Getting this much Hi-Fi performance from a speaker series in this price range not only took all of our experience and know-how, but also hours and hours spent in the listening room, improving the driver and crossover designs to create the perfect audio performance.